Бихте ли започнали връзка с човек, който е имал повече от един брак?

• 801
  • 39
  •   2
Отговори
# 15
  • гр.Пловдив
Ако търся мъж с цел брак и деца, а аз самата нямам - не, не бих.
Време, нерви и ресурс. Много навалица.

Ако искам партньор след като аз имам горе изброеното - нямам проблем, стига децата да не са в училищна възраст.

И да имаш деца не е лош подход брака и подписа,че по някое време идват вдовишки пенсии и т.н,ако има подпис....Да не дава Бог,но чисто документално и издържано си дава грам спокойствие..
Три вдовици ще си разделят по 20 евро вдовишка пенсия, да.

Не са по 20 ,актуализирай се малко преди да се явяваш като последна секретарка

# 16
  • София
Имам един единствен пример на мъж с три деца от три жени, който полага грижи за тях и майките им включително.
Зрял, обичащ децата си, заможен. Без жена не е оставал, четвъртата е млада жена, ще му роди и тя.

В останалите примери е мармалад. Егоисти, които не се обръщат назад. Братя и сестри се търсят в тийн години, бивши и настоящи се дърлят, дела, запори, криеници по чужбина, ужасно!

Да, за 200-300 евро голяма борба ще падне 😄

# 17
Имам позната с 3 деца от трима различни мъже. Гледа си ги сама.
Справя се.
За жена в такава ситуация шанс има ли?

# 18
  • София
Три шанса е имала, Хепи, защо да няма четвърти?
Има хора за всичко и за всеки, тук споделяме ние какво мислим.

# 19
Разбира се, че всеки човек има шанс,   но като чета тука тия предрасъдъци и ми става лошо.

# 20
  • София
Аз нямам предразсъдъци, познавам себе си.
Аз не бих била на емнайсто място в нечий живот. Изначало мразя драмата, а зорлем да се бутам в нея, тц.
С човек, който няма грижа за децата си също не бих била, това говори за липсата му на емоционалност и душевност. От такъв да раждам - мога да съм следващата.
С грижовен баща с деца в начална, средна или гимназиална възраст - време и ресурс за мен едва ли ще остане, но пък тийн драми ще има фул…
Та, няма да е хубаво изживяване за никого, защо да се напъвам?

# 21
Такива индивиди, ако са и заможни най-често случаят им е, че сменят жената с по-млада и правят деца на следващата. Ако си млада жена и започнеш връзка с такъв - примерно, защото е с възможности, привлекателен, известен, вероятността да си следващата бивша е съвсем реална.

# 22
Ако толкова много го харесвам бих била изключително внимателна и ще си имам не едно ,  101 на ум.
Първо, никоя жена не се разделя с прекрасен, грижовен съпруг ей така без нищо.
Второ-ще трябва да се примиря с емоционалният товар с който идва от миналото.
И трето-трябва да отделя време и пари за децата си-дали ще мога да го понеса.
И пази Боже ако бившите му са шантави и отмъстителни и за това ще проверя.
Абе няма да е лесна връзка изобщо.

# 23

Първо, никоя жена не се разделя с прекрасен, грижовен съпруг ей така без нищо.

Защо да не се разделя-несходство в характерите не се ли брои?

# 24
Че те може и по негова инициатива да са се разделили.

# 25
Вдовица е само съпругата с непрекратен брак към момента на смъртта на мъжа.

Ако отговаря на условията за вдовишка пенсия - получава я.
Не дели с бивши съпруги. Те са разведени с мъжа, не са вдовици.

# 26
  • Paris, France
Имам позната с 3 деца от трима различни мъже. Гледа си ги сама.
Справя се.
За жена в такава ситуация шанс има ли?
Разбира се, че има. Щом е намерила трима, ще намери и четвърти. Имам приятелка с 5 деца от трима различни мъже, като бащата на първото и дете беше починал и тя си го гледаше сама. Без мъж не я помня. В момента си има прекрасен мъж до нея и отглежда едната си внучка, чиято майка почина малко, след като я роди.

# 27
  • 2860 км северно от Екватора
Малко копирам другата тема, но с различни домашни любимци.
За да уточня, не става дума за хора с починали съпрузи, а такива чиито брак е завършил с развод. Говоря за брак или живеене на семейни начала със всичките му там бонуси за семейство - общо съжителство, деца, познанства със цялата рода и така нататък. Не за връзки, които са били с цел да начешете някакъв нагон докато сте били сингъл.
Тоест ако разберете, че човека с когото сте се запознали (с цел евентуално запознанството ви да има някакво развитие) преди вас е имал два или повече неуспешни брака. Ако е мъж например, и има деца от две различни жени, с които е съжителствал - бихте ли му дали шанс да се опитате "да се опознаете" или директно вдигате червения картон.
Само като пример - имам братовчед с три деца от две различни жени, който почти не е оставал "на сухо" през живота си. Като рибар дето вади на всяко хвърляне. И жените изглеждат съвсем нормални между другото. За разлика от него.
Ако съм мома, твърдо не. Червен картон.

Ако имам три брака, пет деца и три  развода, бих се замислила дали аз не съм причината да привличам такива...

# 28
  • София
Аз, юридически, имам два брака. Но единият беше кратък и нищо съществено не се случи. До сега не съм се запознавала с мъж с 2 брака. Познавам двама, които имат по 2 деца от 2 жени, но те са ми просто далечни познати.
Тъй че - ако срещна такова чудо, ще ми е интересно да го изуча.

# 29
  • Пловдив
За другото не знам, ама вдовишката пенсия се получава от преживелия съпруг, т.е. последния и не трябва да са разведени. Бившите не са вдовици. За три вдовици трябва харем.

Общи условия

Активация на акаунт