Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на бъдещите майки относно работата по време на бременност?
Какви са мненията на бъдещите майки относно посещенията при зъболекар по време на бременност?
Какви са мненията на бъдещите майки относно определянето на пола на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на бъдещите майки относно работата по време на бременност?
Някои бъдещи майки планират да работят до близо преди термина, освен ако не възникнат проблеми. Други споделят, че работата им е стресираща и се съмняват дали да продължат поради здравословни проблеми. Освен това има и майки, които вече са в отпуск по майчинство поради бременност и споделят своите преживявания.
-
Какви са мненията на бъдещите майки относно посещенията при зъболекар по време на бременност?
-
Какви са мненията на бъдещите майки относно определянето на пола на бебето?
-
Какви са мненията на бъдещите майки относно здравните изследвания по време на бременността?
-
Какво е серклаж?
и двамата сме ама супер щастливи.Значи записах се на ЖК в Шейново и утре ще ми правят първите изследвания за кръв и урина-малко ме е страх,защото не знаиа от къде ще ми взимат кръв-от пръста или от вената?Но ще го преодолея-не е болка за умиране все пак:

Сватбата мина приказно, медената ни седмичка също
На всички, които им предстои това прекрасно събитие пожелавам много любов и сбъднати мечти
лошо ми е почти през цялото време, гади ми се много и изобщо нямам никакъв апетит...
Също и този нисък хемоглобин...от днес пия препарат за желязо и май ще се наложи да ми се слагат инжекции с витамин в12.Тази е най-честата анемия по време на бременност.Ох,стискайте палци!