Слънце грее и припича, а ДЕКЕМВРИ с бебета към нази тича!

• 13 687
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
La redoute.
Има и тук добри попадения, но трябва да се гледа често Wink

# 211
  • София
Мерси, ще погледна!

# 212
# 213
Добро утро и от мен момичета.Днес май няма да е толкова гадно колкото вчера:-)Дано че така ме потиска това време....
Вчера си взех изследванията...всичко било наред.При мен проблема е отрицателния резусфактор но антитела нямам така че засега дишам спокойно.Ако имам евентуално незнам какво проитича от това, ако някой знае може ли да сподели?
Някой беше писал за хемоглобина...Аз нямам такъв приблем но съм чувала че е хубаво да се яде черен дроб..помагало много!А и по време на бременност има мн.мами които се оплакват от по нисък хемоглобин...не че е хубаво, но не е нещо фатално, така че не се притеснявайте Peace
лек ден на всички и дано не вали!!!

# 214
замислих се и аз за този хемоглобин, преди да забременея ми е бил 13.4, а преди 2 седмици е паднал на 12.4, като долната граница го дават да е 12. вървя към дъното и аз. за черния дроб е вярно. на кучето като малко му давахме черен дроб поради същата причина и сега понякога. ще взема да си чопна от неговата паничка Simple Smile

# 215
lionkata за антителета съм чувала че изписват аспирин през цялата бременност, но при теб щом няма не е проблем.

А мойто зацапване също беше кафеникаво, а вчера имах някаква жълто-зелена слуз -това чудо вече незнам какво е и как ще издържа до понеделник за консултацията.

# 216
Zdraveite na vsi4ki mami,koito 4akat svoite slanca prez Dekemvri tazi godina.Sled tolkova pro4itania na tezi forumi ve4e i bez da se registriram nito vednaj-eeee ami doide i moia 6tastliv mig-bremenna sam v 12 g.s.4estito na vsi4ki i 6te se radvam da si pi6em i obmeniame misli i opiti. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 217
Привет и от мен Wink....като гледам май всички сме с такъв проблем. Днес имам среща с доктора и после ще разкажа ....... ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ  Simple Smile

# 218
казвам здравей на всички бъдещи и щастливи майки.
аз очаквам моето бебче в началото на декември.
ще се радвам да си пишем и да бъда част от форума.
до скоро

# 219

За БХС и амниото. Аз съм твърд привърженик на всякакъв вид пренатална диагностика. За себе си признавам, че нямам моралните сили да гледам увредено дете ( не дай си Боже! Praynig) и ще направя всичко възможно да предотвратя този ад. Миналият път си правих БХС, но резултатът беше много добър, а и ехографът не показа някакви проблеми, та не съм си правила амнио. Но сега вероятно ще се наложи, защото не съм в първа младост. Аз мисля, че е хубаво да се отиде при Мазнейкова, защото наистина е много добра, но по-късно, когато трябва да се вземе решение за амниоцентезата, защото тя може да даде неоценими съвети дали да се прави или не. Имам наблюдение, че прогнозите й винаги са верни и се потвърждават от изследванията. Изследването на нухалната гънка също е добре да се направи сега 11-13 г.с., ако ви гледа добър ехографист, но съм чела, че те са все още нови изследвания с недоказана точност. Така или иначе каквото ви казват, правете. Добре е около 20 г.с. да се отиде и на фетална ехокардиография - платено изследване по желание, защото тя може да покаже евентуални дефекти на сърдечно-съдовата система, за които е важно да се знае предварително.

Клер, и аз съм твърдо за пренаталната диагностика по изброените от теб причини. Вчера бях при Мазнейкова за нухална транслуценция и то 2-ри път/първия при наблюдаващия ме лекар/. Първият път излезе 1,7, сега 1,2 - първият доктор каза норма до 2,4, Мазнейкова до 3,4 - а, сега, де?? Важното е, че влизам в нормата  Simple Smile. Заедно с това се гледа и назална кост, там е на принципа има-няма. При нас има- значи всичко е наред!!! Следващото поред е БХС, после ще обсъждаме амниото.
Момичета, споделете си резултатите от тези маркери за Даун.
Иначе, да се оплача, тъкмо ми беше спряло да ми е лошо и сега отново, кошмар!!!

# 220
добре дошли на lili83 и Iloni Hug
дайте повече данни, за да ви добавим в списъка...
лека и "безаварийна"  bouquet Heart Eyes

# 221
kalinuccia, Мазнейкова колко ти взе?

# 222
на 28 съм от София и това ще ми е първо бебе. на таткото също или поне аз така знам.
момичета утре ми се налага да пътувам със самолет. малко ме е страх. може ли да настъпят някакви усложнения или си е съвсем нормално да си се пътува

# 223
Iloni, а термин?

# 224
виждам че Ита е онлайн...я да се покаже и разкаже за сватбата, а да не се спотайва, а за доказателство да тури някоя снимка Wink

Общи условия

Активация на акаунт