Слънце грее и припича, а ДЕКЕМВРИ с бебета към нази тича!

• 13 687
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
az kogato vlqzoh v devetiq,togava si kupih vsi4ko neobhodimo za da6terq si

# 166
Ей мъжка му работа,снощи докато приготвях детето да си ляга,накарах мъжо да прочете отговорите и да драсне един ред,сега виждам писал на латиница,извинявам се за това,трябваше аз да си напиша отговора. Embarassed
Времето навън е точно в тон с настроението ми.Толкова ми е зле тези дни,че всичко което започна да върша ми коства огромни усилия.Детенцето му се играе,на мама и се повръща.Милото ми момиченце взе да ме имитира,"Мамо ще повърна,бляяяяяя"и се смее. hahaha
Вижте това филмче ,за моментите които ни предстоят, просълзиха ме.

http://www.dailymotion.com/related/2299265/video/xuj9_il-etait-une-fois-lilou/1
Блазя и на мамата каква слабичка се е запазила , как го правят тва тея бременни жени незнам  Thinking !!! като си помисля само с първото как изглеждах , бях качила 40 кг  Shocked , а и сега май натам отивам до момента 3 кг но имам чувството че са много повече!!!!
Това клипче е страхотно.Ще ви пусна снимка после от предната ми бременност.Някой друг ако има снимка също да пуска(малко по-късно).Това клипче направо ме разплака,усеща се вълнението на родителите.Много красиво.

# 167
Добро утро на всички, моите симптоми определено изчезнаха. Мисля да не чакам до 28 за първата ЖК ,а да я изтегля за тази седмица, ей така за мое успокоение.

Сутринта ми започна в 7 с два сандвича  Wink и сега усещам че пак съм гладна. Това никога не е било.

Добре дошла на ники26, лека и безпроблемна до края   bouquet

# 168
ей това е Ралица,преди да се роди

# 169
Дари, и аз нямам търпение до утре. Ама ще почакам. Мен апетита тотално ме е напуснал. Но вчера проявих първия си каприз - бяха ми се прияли панирани чушки с яйца. И милото отиде в потопа да купи и чушки и яйца. Много си го обичам.

Следващия път като идваш до София се надявам да се видим.

# 170
добро утро на всички. ама как вали и как ми се излизаааааа. в къщи подивяхме вече ама не ще да спре и за един час даже. пак приготвих едно по дебело яке за малката, а уж ги бях зазимила. и на мен ми е лошо, почти не ям, а нощем е кошмар, заспивам след 5 часа до 8.
за покупките сега няма какво да купим имаме всичко, е ще се наложат някои дребни неща, но като цяло имаме всичко от каката. преди между 5 и 9 месец купихме всички неща. лично мое мнение е че е доста глупаво да се оставят покупките след раждането. не ги разбирам тези суеверия сякаш живеем в средновековието с вещици и незнам си още кво. човек трябва да се подготви овреме, ето например аз 7 и 8 месец бях с много силни контракции, после се наложи секцио и ако бях чакала и то зимата кой щеше да търчи из магазините и кой да ми помогне в къщи кат неможех да вдигна нещо по тежко от 3 кила. в някои страни както знаете подаръците за бебето се подаряват преди да се е родило за да се облекчи майката а не като при нас след дъжд качулка, т.е. 40 дена по късно когато вече си купил всичко.

# 171
ето ме и мен бременна в 8 месец - защо ли нямам други снимки  newsm78

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iroussinova/album?.dir=d422&.s … ssinova/my_photos

# 172
  • София
Здравейте, момичета! Аз преди малко "доплувах" до офиса, ходих да ми взимат кръв и урина за разните изследвания... Леле, взеха ми 5 епруветки кръв! ooooh! Въх! Е, то и списъка с изследвания не беше малък, де. Поне вече си знам кръвната група.
Навън е ужасно, ако не ви се налага, изобщо не излизайте никъде! И да сте с чадър, не помага особено. Крачолите на панталони ми надолу са абсолютно мокри, а сега ще притичам до магазинчето под офиса да си купя поне едни сухи чорапи. Гадост! #Cussing out
Относно покупките, да ви кажа, вече имам първите терлички-чорапки-или нещо подобно, не знам как се наричат, но не са съвсем чорапки, де! Embarassed Подари ми ги една приятелка, не могла да се сдържи и ми ги връчи в петък! Crazy Луда работа, а? Аз иначе смятам да почна да пазарувам някъде около 6-7 мес., в никакъв случай няма да го оставям съвсем за накрая или пък за след раждането...

# 173
Здравейте и от мен! От доста време не съм писала,но редовно ви чета  smile3503
Понеже снощи леко прокървих (видях се с лекаря ми ,прегледаме  и каза че всичко е наред с бебето, даде ми да пия но шпа и да продължавам с дуфастона)и днес съм с каката вкъщи.Голяма скука ме е налегнала(и това гадно време) . Желая Ви лек и успешен ден

# 174
  • София
Здравейте и от мен, момичета!
Толкова много нови мнения и такава активност - да ви се ненарадва човек!

Аз нито първият, нито този път имам някакво предчувствие за пол. Във всеки случай мога да кажа, че лицето ми при предната бременност беше много хубаво и чисто, пък родих момиче. Сега също изглеждам добре, уви само в главата, та не знам. По принцип на мен бременността ми влияе така - всички казват, че много се разхубавявам, кожата ми светва и като че ли лицето ми се подмладява. Ама пък ставам ужаааасно дебела - истински хипопотам. Embarassed

За БХС и амниото. Аз съм твърд привърженик на всякакъв вид пренатална диагностика. За себе си признавам, че нямам моралните сили да гледам увредено дете ( не дай си Боже! Praynig) и ще направя всичко възможно да предотвратя този ад. Миналият път си правих БХС, но резултатът беше много добър, а и ехографът не показа някакви проблеми, та не съм си правила амнио. Но сега вероятно ще се наложи, защото не съм в първа младост. Аз мисля, че е хубаво да се отиде при Мазнейкова, защото наистина е много добра, но по-късно, когато трябва да се вземе решение за амниоцентезата, защото тя може да даде неоценими съвети дали да се прави или не. Имам наблюдение, че прогнозите й винаги са верни и се потвърждават от изследванията. Изследването на нухалната гънка също е добре да се направи сега 11-13 г.с., ако ви гледа добър ехографист, но съм чела, че те са все още нови изследвания с недоказана точност. Така или иначе каквото ви казват, правете. Добре е около 20 г.с. да се отиде и на фетална ехокардиография - платено изследване по желание, защото тя може да покаже евентуални дефекти на сърдечно-съдовата система, за които е важно да се знае предварително.

За нормалните кръвни изследвания - трябва да се правят на гладно, защото и залче да хапнете, това влияе на резултатите за кръвната захар, а те са важни.

# 175
Здравейте, мацки  Hug
няма да питам как сте, щото като гледам на повечето ви е лошичко. И аз съм така целодневно, не само сутрин.  Не повръщам, но...постоянно ми лошо, не ми се яде и т.н.
Аз винаги съм си мислила, че в последните месеци ще почна с покупките, надявам се докато дойде време да не ме обземе някое суеверие. Смятам, че трябва да се мисли позитивно и в този смисъл няма нищо лошо да очакваш бебчо с подготвени неща за първите дни. Имам приятелка в Италия, която от шести месец започна с покупките, ще ражда август и вече имат количка, дрешки, ваничка и други неща. Не знам мъжа ми кое по напред ше прави и какво ще купи, ако оставим за след раждането... Thinking

Някой питаше за секса...как сте вие наистина newsm78, ние не правим, но имам желание. Старх ме е, а док каза да се възъдржаме все още...и не смея

а филмчето е наистина много сладко и ние по коледа ше си имаме бебоци живот и здарве  Hug

хуабв ден на всички и да не ви се гади много

# 176
Вижте това филмче ,за моментите които ни предстоят, просълзиха ме.

http://www.dailymotion.com/related/2299265/video/xuj9_il-etait-une-fois-lilou/1
Благодаря дари76! Наистина трогателно, върнах се към Юли 2005 когато се роди дъщеря ми и си спомних за тази магията когато беб4о се появи. После си помислих 4е всъщност ние пак върим по този път и само няколко мосеца ни делят от онзи изклю4ителен миг най-прекрасен от вси4ко на земята.  По4уствах се благословена! Благодаря!

# 177
Здравеи,Десантче!И аз съм така постояно ми е лошо но не мога да повърна.Наи ми е лошо като си хапна.Доки ми намери лек -смуча резенчета лимон и ми олеква а и е мн. полезен.пробваи ако искаш.

# 178
И аз гледах филмчето.Прекрасно е.Тези моменти са несравними.Плаках и се смях от умиление. Rolling Eyes

# 179
здравейте момичета,
до обяд ме нямаше и сега ви изчитам  Simple Smile
мен да ви кажа ме гонят страхотни киселини, квото и да хапна ми е гадно после именно от тях...
абе Anaise -че голям смях с твоя комем...ми той моя сега е толкова  Joy ти ако се оплачеш че си имала корем - здраве му кажи...
добре дошла на новата ни мама...мъжа ми каза, че я е турил в списъка най-отпред Wink
утре съм на доктор да се видим и да почвам с изследванията...
чао от мен и усмихнат ден Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт