Слънце грее и припича, а ДЕКЕМВРИ с бебета към нази тича!

• 13 687
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • BABYLAND
Добро утро и от мен!
   Как само ми се иска да си поспивам до по-късно, но пусто, всяка сутрин се будя към 6.30 и от там нататък заспивам, но през час отварям очи. Със зор устисквам до 9.00-9.30 и ставам. Сега си пека кроасанчета за закуска и цялата къща мирише на вкуснооо. Аз мога да се похваля, че днес нищо не ме боли - нито глава нито зъб, дано да продължа в същия дух.
   Желая ви хубав ден, въпреки дъжда, който се опитва да ни развали настроението.

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 10:52 от GOLDEN ROSE

# 91
  • Sofia
ivalinai  много ти благодаря за отговора! наистина понякого когато чета КСО имим чуството ,че са го писали за всичко друго, но не и да стане ясно на хората! Относно задържането ми на работа, аз по принцип съм решила да кажа на работодателя си,че една от бабите ще ползва майчинството ми за да нямам преди това проблеми. Иначе съм страшно обръкана от всичко което става с мен  Rolling Eyes, но най - най - гадното в момента е непрекъснатото слюнкоотделяне  Sick ! Ако някой друг има подобен проблем и знае лек нека да помага!

# 92
Добро утро!  Grinning
И аз се събудих, днес голямо спане падна, незнам защо, може би вчерашното притеснения ми изпи силичките. Но както и да е, бяхме на лекар, бебчо е добре, Слава Богу! И не само, ами е голямо цели 60 мм и вече се движи  Grinning Като го видях, сърцето ми подскочи от щастие, досега беше само една пулсираща точка, а сега вече прилича на човече, само че миниатюрно, в шепа да го вземеш  Hug Таткото седи и се пули пред монитора и цъфти целия. Абе въобще, добре мина. Дано и оттук нататък всичко се развива както трябва!
Исках да ви питам колко от вас смятат да ходят на БХС? Вчера моя доктор малко ме издразни, само за това говори, колко било важно и как е изключително потребно това изследване да се направи точно, ама точно в 16-та седмица. Аз малко го попарих и му казах, че АЗ ще реша дали да го правя, а аз всъщност май съм решила вече, че няма- какво само да ми изкарват ангелите с някакви вероятности, които даже в повечето случай не са верни. Та затова се чудя- вие ще ходите ли?

# 93
Добро утро и от мен момичета!
Mei извинявай,ама какво е БХС -идея си нямам newsm78

# 94
GOLD-и, я разхвърляй една тава кроасани и на нас...ааааа........не е честно да ги хрупкаш сама Wink
munieca, нали знаеш, че за да ползва баба майчинство трябва задължително да работи и то да получава заплата по-ниска от тази на майката, като майчинството ще го получава чрез нейния си работодател, т.е. тя трябва да си подаде молба за майчинство и т.н.
Mei, поздрави за мъничето, аз с нетърпение очаквам другата седмица да го видим, а що се касае за БХС - нямам мнение, но като съм чела из форумите, с тези вероятности дето дава наистина май си няма смисъл...но да кажат и другите мами, може някоя да е по-запозната...

# 95
iva_moni, това е едно глупаво изслеване, ето прочети тук
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/651/37/

# 96
забравих да кажа на desiniko, че съм я "втъркала"  Wink в нашите редици и мърдане няма... Hug
лека и усрешна! Heart Eyes

# 97
Благодаря,горе-долу ми стана ясно ,че нищо сигурно не дава като резултат ,а само някакви вероятности,които са възможни .Честно казано ,не мисля да се подлагам на това.И без това не страдам от липса на стрес,пък остава и това да ми докара още  Mr. Green
А по отношение на амиоцинтезата какво мислите за правите,поне тези които са над 35?
И има ли някоя мамичка между 30 и 35 г. да реши да се подложи доброволно? Laughing

# 98
  • BABYLAND
ИВЕНЦЕ, с удоволствие слънчице...ма как да стане! Заповядайте на гости в къщи, не една тава, ами пет ще опека, стига да сте тук. Май ще е по-добре да се ограничим в писането за това кой какво яде, за да не текат лиги и да не пращаме мъжете по никое време да търсят разни нещица за ядене.  Joy

# 99
GOLD-и няма проблем мила...поне за мен, до сега ама изобщо нищо не ми се прияжда...едни приятели идваха в къщи онзи ден та казаха, че черешата им е узряла, ама нямало много - само като за мен Simple Smile, снощи ми звънят и викат...айде бе кога ще дойдеш на череши...та хапнах де, ама като да ми се прияде - за сега не...
ти хапни и заради нас Hug

# 100
  • BABYLAND
Тя свърши вече - издух пупата, сега дишам тежко и си мисля за обяда.  Embarassed Ми 3 дни нищо не бях яла, а мъж ми се кара, че държа бебето гладно.  Mr. Green

# 101
Здравейте момичета, аз днес съм малко притеснена Sad, излезнаха ми резултатите от вчерашните изследвания и се установи, че ми е увеличена кръвната захар и сега ме пращат да ми правят профил, стойността е 5.38, някоя от вас има ли подобен проблем и знаете ли нещо. С предната ми бременност нямах такива проблеми........

# 102
  • BABYLAND
Знам, че до 6 е нормална кр. захар. Имай предвид, че често при бременност тя се повишава. Бъди спокойна, след като си в ръцете на добри лекари всичко ще е наред. Успех!!!

# 103
Golden Rose, мерси за отговора, аз също знам че след 6 е опасно, не знам защо ме изпращат за профил?! Разбрах че твоя лекар е д-р Велев, значи ли това, че и ти си в женската консултация в Шейново и ако е така, доволна ли си? аз съм при д-р Богословова.

# 104
анна ама изобщо не се притеснявай, захарта ти е идеална. От 6 нагоре е притеснително. Имам позната която изкара гестационен диабет и като роди си влезе в нормите пак. Тия лекари защо се опитват така да ни плашат не мога да разбера, нали уж трябва да сме спокойни, а те за най малкото ни изкарват ангелите.

Общи условия

Активация на акаунт