Слънце грее и припича, а ДЕКЕМВРИ с бебета към нази тича!

• 13 687
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • BABYLAND
АННИ, ходя при д-р Велев, но на женска консултация още не съм се записвала. Чудя се дали да го правя, къде да бъде...нищичко не сме говорили с него. Идея си нямах какво е ЖК, момичетата казаха, че се покривали част от изследванията от ЗК, но пък и знам че за ЖК се плаща...някой беше споменал 300 лв. Излседванията излизат ли повече от тези 300 кинта? Аз се осигурявам на максималния доход, години наред, но до ден-днешен, не съм се възползвала НИКОГА от ЗК.

# 106
anna_nik, аз съм с нормален диабет (как звучи само) и мога да ти кажа, че до 6 ммол/л въобще не трябва да се притесняваш. ти на гладно, ама съвсем на гладно (без сокове и прочие) ли го прави това изследване, защото и най-малкото нещо, което съдържа въглехидрати и си го изяла до 3 часа преди това (зависи колко са бързи въглехидратите), може да причини леко покачване, макар че твоето не е никво покачване. няма нищо страшно, остави ги да ти направят профил и се успокой. така или иначе, не е добре да се яде сладко, та го ограничавай или силно въглехидратните храни, но без да се вманиачаваш, това е добре за всеки човек

# 107
Момичета Simple Smile тази сутрин бях на преглед Simple Smile Да се отчета - бебчето вече е 3 см и изглежда супер оформено в сравнение с точицата, която се виждаше преди 3 седмици Simple Smile Растат, не се шегуват Simple Smile

Мърдаше усилено Simple Smile и докторката видя и ръчички и краченца, че дори и 5 пръстчета на едната ръчичка Simple Smile Страхотно усещане беше! Пожелавам от сърце на всички вас да го изпитате скоро и да се похвалите тук после   bouquet

Иначе ми се скараха, че още не съм си пуснала никакви изследвания нито кръв, нито урина, та утре сутринта на гладно ще ида да си ги пусна (лабораторията работи и уикенда, така че е удобно). Надявам се, че няма да излязат някакви лоши резултати от изследванията, но няма какво да го мисля - другата седмица ще видя. Можех да съм си пуснала изследвания досега, но лекаря, при който ходих досега нищо не ми даде направление и аз така си и останах.. така, че момичета питайте за изследвания, не разчитайте че лекарите ще се сетят да ви кажат да си ги направите, че както излиза някои от тях са доста разсеяни..

И накрая - искам да ви почерпя виртуално с тортичка, че моят мъж днес е рожденик Simple Smile  newsm38

# 108
привет момичета и от мен  Grinning ама много сте изписали какво правите. днес бях на лекар, чухме сърцето на бебето и вика че всичко е ОК да не съм се притеснявала само. казах му за мойто жълто-оранжево течение което вече изчезна и той вика после ще слагаш някакви глобули нищо ти няма  Shocked  newsm78 отлепването ако изобщо го е имало се е оправило. такива ми ти работи при мен.
за амниото аз съм на 32 и не мисля доброволно да се подлагам  Naughty миналия път резултата ми бесхе 1 към 5000 така че и сега ако е така горедолу няма смисъл.
сега ще чета какво сте писали че нямаше време. иначе нямам никакви оплаквания вече ще ходя да спя с малкия звяр.
дуци мислех че имаш едно момче а не две ама явно съм грешала  Peace

# 109
Едно имам, ако сега съм бременна с момче, ще станат две. А за трето раждане не ми се мисли, за това се надявам, че сега ще е момиче Wink

# 110
А има ли някой , който не е правил все още никакви изследвания , защото аз не съм и вече почвам да се притеснявам ,че май съм единствената , а на лекар съм чак началото на юни  Thinking !!!! Предишната ми бременност започнах изследванията чак към средата на 5 месец и никой не ми се скара тогава че е късно !!!!!

# 111
  • София
Спокойно, не си единствената! И аз ще си правя изследванията следващата седмица. Даже казаха, че може и след празниците...

# 112
Дуци  и на мен първото ми е момче , аз се опитвам да не се вманиачавам да мисля за момиче , може пък Господ да е отредил да съм мъжка майка ....... каквото ще да е да е живо и здраво !!! Ти имала ли си проблеми през първата бременност , защото се носят поверия , че бременна като прокърви -момиче ще е , и се опитах да направя собствено проучване -повечето ми приятелки с момичета са имали проблеми през бременноста си !!!!!!

# 113
Май в понеделник ще тичам да се запиша в поликлиниката , ах колко ми е неприятна тая част с боцкането  през бременноста  Cry

# 114
Споко - мамчета Simple Smile И аз не съм ходила на никакви изследвания. Моят лекар ми каза в края на третия месец - т.е след седмица - две. Сега нямало смисъл още да се бърза. Тогава ще видим какво ще ме правят ... 

# 115
аз само стерилна урина и обикновена си дадох. мислех и гинекологичен преглед ама нещат да ми направят  newsm78 за кръв по натам че миналия път като се сетя какво бодене беше не е истина.

# 116
Така се бях настроила за среща с бебчо на ехограф на 22-ри, но ...
д-р Георгиев /МД/ нямало да преглежда другата седмица и ще ме прегледа чак на 29-ти. Их значииии! Много ми е трудно това чакане - не знам за вас. И утре съм дежурна на работа - чудничко просто. А кога ще спя???  Tired
Днес май не ми е ден  Crossing Arms
И аз не съм пускала още изследвания / явно ще почакат/, а за консултация ми казаха от 12 г.с.  Поне гденето намаля до съвсем поносимо - 2-3 пъти на ден /туширам го с хапване  Embarassed/
Много ми се промениха вкусовите предпочитания. С предишната бременност умирах за сладко, а сега някой като ми каже "сладолед" ми се  Sick
Приятна почивка!

# 117
Здравейте мами!В сряда ще ходая
 да ми взимат кръв от вената-много ли боли,че като чуя инжекция ми прилошава. 

# 118
  • BABYLAND
Търпи се, спокойно!

# 119
Леле като ви чета със страховете за бодене от вената.Абе момичета спокойно:-)...това е най- безобидното нещо. Нито боли, нито е чак толкова неприятно.Е, ако на някои му става лошо от кръв е друг въпрос но няма да гледате просто PeaceАз бях вчера на изследвания....само кофти е че ти източват 4 шишенца с кръв, не ме питайте защо толкова много, незнам!
И още нещо което ми каза моя лекар-че съвсем не е нужно да е на гладно...както при повечето изследвания.
Успех на всички и споко!!!Бял кахър е това....

Общи условия

Активация на акаунт