Има ли ревността граница и според вас, къде е тя?

• 4 351
  • 220
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Същото! Оставих бившия да си почива и се разходих малко по магазините, купих и сандвичи. Погледи, погледи, подвикване - ужас просто! А беше зимата и си бях напълно облечена.

# 211
  • София
В модерните молове на Косово пък питат - вие разрешавате ли тя да си поръча?
Чудесия от модернизъм.

# 212
А бебетата как ги разхождат?

# 213
  • София
Със свекървата, етървата, пет братовчедки и никога сама.

# 214
И сигурно само момчетата разхождат, момичетата не Joy

# 215
Еми да, момичетата да ги разхожда мъжа/свекървата като се омъжат!

# 216
Аз мога много да коментирам от първа ръка, но няма да пускам твърде много зрители в личния си живот.
Та, да.
Преиграва се доста по темата и с Косово, и с хасановите морални норми. Той е се вижда, че е теоретик.
Ревността и границите са в главата.
Никой не може да ти сложи стоп в главата и действията – ни хиджаб, ни религия, ни мъж, свкърва, ако знаеш как и искаш да правиш нещо.

# 217
Можем само да се радваме, че не сме се родили жени в Истанбул. Или където и да било по-надолу спрямо този връх на светщината, какъвто е сравнен със съответните провинциални културни особености.

# 218
  • Някъде там
Ааа моля, моля, скоро имаше една тема в която потребителката се оплакваше от разведената си разкрепостена свекърва- мюсюлманка, която всяка вечер много шумно правела секс с млад приятел, а на нея не позволявала да прави, защото й пречели. Joy

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 21:39 от daviz

# 219
Склонна съм да ѝ повярвам. Joy

# 220
  • София
А бебетата как ги разхождат?
Пак с някакви придружители от семейството. Не мога да си представя целия криндж - където и да ходя, да уговарям някого да дойде с мен.

Общи условия

Активация на акаунт