Боледуването на децата ни - тема 99

• 4 535
  • 260
  •   2
Отговори
# 240
  • shumen
Ваня,и аз мисля,че ако е изписан правилния АБ ще трябва да е подействал и да е спаднал лимфния възел.
Lucresia,за повръщане съм доволна от натриев цитрат.Натриев цитрат и подобни са гадни и моят не ги харесва.
Мен нещо ме боли кръста и пишкам на често.Може ли от бактерията да ме боли или правя цистит?Имам Цистирен и ще взема да пия,че да изкарам до Понеделник докато стигна до доки за АБ да не направя бъбречна криза,че знам какво е да боли.

# 241
Дадох сега 9 капки хексалгин. Тазектан нямам. Имам ентерол и смекта.

# 242
  • shumen
Лукресия,а денонощна аптека не е ли опция да пратиш някои да купи?

# 243
  • София
Ентерола и смектата пак вършат работа.
Danaeka, цистита си е бактерия и си боли (или поне при детето все с бактерия почваше цистита).

# 244
  • shumen
I.R.те вършат работа,но при моето дете не помагат.
I.R.може и от бактерия да си е цистита.При мен винаги започва с бъбречни кризи.Моля се само да изкарам до Понеделник и ще бягам при доки за АБ.

# 245
И ентерола и смектата са ужасни на вкус. Не рискувай с тях, защото вероятно ще ги повърне. Синкванон евентуално би било добра идея, но то всичко е след като спре да повръща.
Дани, то бактерията си е цистит. Пий каквото имаш и си направи чай от липа и пий много.
Малката е на оправяне от сополите и секрета се сгъсти, издухва се по-трудно, съответно хич не иска да го духа тоя нос и е голяма забава.

# 246
  • shumen
Ваня,и моят ентерол и смекта не ги иска и повръща точно защото са гадни на вкус.
За цистит започнах Цистирена,а чайове не обичам.

# 247
  • София
Ентерола не е гаден и може да се разтвори в сок.
Иначе за цистита на нас са ни препоръчвали Феминела. Има я и на сироп и на хапчета. И с нея съм правила определени курсове, за да не се появява цистит

# 248
  • shumen
I.R и аз съм пила и нея и Буконокс,но сега бях спряла всичко и ето цистита е налице.Ще видя да мина лечението с АБ и пак ще искам да пия нещо от тях,че тия постоянни цистити и болки са ужасни.

# 249
Да се оправят всички болни.

Ентерола е едно от малкото прахчета, което моят син пие с кеф, директно от пакетчето си го изсипва в устата. Grinning Много го харесва.

# 250
На мен ми се повдига от миризмата на мая, дрожди,съответно и ентерол. Синкванон давам на прахче и бива.

# 251
  • shumen
Аз пия Ентерол,но детето не го харесва.Но той не е критерии,защото не харесва никакви прахчета почти и лекарства.

# 252
Някой по-назад беше питал за Инфлудорон. Първия път го поръчах от немския ДМ, втория от друг немски сайт, понеже цената беше по-добра. Обаче не знам дали действа при нас... Каката миналата неделя й се запуши носът и после нали се разсополяви... Еми още е хремава, налага се да си издухва носа. Дребното пък му давах от време на време профилактично, но и се разболя и той, сополив е и подкашля. А освен това им давам и 100 други неща... ксизал, капя Виброцил, цинк, витамин Ц, витамин Д, голанил пръскам от време на време, Омега 3. Каката даже прави 3 инхалации с физ.разтвор един ден. И няма, и няма, няма спиране на тъпия сопол Rage То по-добре да не ги мъча с лекарства Triumph

# 253
  • shumen
Аз вече много рядко давам нещо за имунитет и за сополи.Чудя се сега като се върне от Гърция да взема Инфлуцид или нещо друго и да започна да му давам,че да не е като миналата година все болен.

# 254
Щом пие нурофен, значи не е много страшно. Аз слагам вомитусхил и ефералган на свещички. Докато спре да повръща.
Сипол минава за 14 дена с капки. За двр седмици без нищо.

Общи условия

Активация на акаунт