Кралски работи и клюки - септември 2026

• 30 024
  • 746
  •   44
Отговори
# 660
  • Някъде там
Великолепна тиара и каква красива булка. Твърдо не за роклята.
Лана и останалите бижута са много красиви. Ей за това обичам такива събития да гледам красота. Тези бижута са на бижутерската фирма Mellerio ли ? Не са от нечия лична колекция ?

# 661
Фрезия, няма да се реши проблемът с бездомността, ако се гледа така на хора като тризначките (в местните им форми). Не след 2г, и след 20 няма. Дано новият премиер има по инклузивни програми.
Защото бездомността е системен проблем и може да се бори единствено чрез промяна на системата, не с някакви неща на парче тук-там. Затова и бездомността расте в последните години.

С пособни проблеми, чието решение е ужасно комплексно и трудно инициативи, които искат да постигнат дълготрайна промяна трябва да работят на ниво промяна на системата, не тук-там по някое жилище.

# 662
  • София
Много е сладка булката, макар че бих и купила един бургер, доста е слабичка.

Даааа, точно така е известен - най-вече като патрон.
Нека не се заблуждаваме за значимостта, на който и да е роял, за хора, които не се интересуват от тях - смея да твърдя, че това е по-голяма част от хората.
Абсолютно. Дори в UK повечето хора не се интересуват много от монархията, а какво остава за тези извън Острова. И да, за повечето известната е Даяна, тя направи АКС сензация, и то в ерата преди интернет. За нея четяхме в Паралели още през 80-те. За Елизабет и Чарлз обаче нямаше кой знае какво, ако не е свързано с Ди.
И не, раираните блузки не са лансирани от г-жа Уелс, представете си. Носим ги от десетилетия и ги знаем и без нея. Лана, това не е към теб, разбира се.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 08:05 от jasmin tisane

# 663
  • София
Честно казано, тази детска градина ми идва в повече.

Не е нужно всички да харесват всички. Нито е нужно ако харесваш Мери да не харесваш Катрин. Честно казано вече не е смешно, жалка картинка е. И опитите за принизяване на една или друга дама, принизява единствено опитващия се.

Мери е много елегантна. И въпреки, че с Катрин носят еднакви марки, всяка ги носи със своя светлина и стил. Няма нужда да се водят спорове коя от коя гледа. Прекалено са различни, за да говорим за копиране. И ми е много тъжно, че Мери загуби лъчезарното си излъчване след изцепките на мъжа си (когото много харесвах дотогава).

А Катрин е икона на нашето време. Колкото и нехаресващите я да се опитват да го отрекат.

# 664
  • София
Ще рече човек, че преди Даяна вековната британска империя е мъждукала в тъмното. После идва Даяна Спенсър  и всички разбират, че съществува такава монархия.
Естествено, че "момчетата на Даяна" са разпознаваеми заради принадлежността си към монархията и която и да беше майка им, все така щеше да си е.

# 665
Ще рече човек, че преди Даяна вековната британска империя е мъждукала в тъмното. После идва Даяна Спенсър  и всички разбират, че съществува такава монархия.
Естествено, че "момчетата на Даяна" са разпознаваеми заради принадлежността си към монархията и която и да беше майка им, все така щеше да си е.
Момчето на Даяна е само едно.
Първородният й син отдавна е мъж.

# 666
Момчето е наследило нейната буйна природа. Та си пати сега.

Даяна е медиен продукт, не е първата, дето са направили важна и ако бе жива, щеше да разочарова доста хора.

# 667
  • Някъде там
Слънчево момиче Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 10:36 от daviz

# 668
  • София
Лана и останалите бижута са много красиви. Ей за това обичам такива събития да гледам красота. Тези бижута са на бижутерската фирма Mellerio ли ? Не са от нечия лична колекция ?
Нямаше информация за останалите бижута, но ми хареса снимката с всичките - богата работа 😄
На мен роклята преди да видя долната част ми хареса, като от времето на Джейн Остин, но това отдолу парче развали работата.

# 669
  • Някъде там
Нямаше информация за останалите бижута, но ми хареса снимката с всичките - богата работа 😄
На мен роклята преди да видя долната част ми хареса, като от времето на Джейн Остин, но това отдолу парче развали работата.
Сега като я погледнах пак, съм съгласна. Горната част не е лоша, но това надипленото ми прилича на нагънат чаршаф с ластик..
Бижутата са ми интересни и ако ми остане време довечера ще ги разуча.Grinning Определено богата работа.
Първи учебен ден в училище.

Първи в университета. Все така слънце Heart Eyes

# 670
На мен долната част на роклята на булката горе-долу ми харесва, но деколтето е ужасяващо голямо за толкова слабо момиче.

# 671
  • София
Много сладка Леонор.
И това момиченце толкова хубаво става:

Роклята на булката ми харесва на мен, наистина като оживяла героиня на Джейн Остин е. Вероятно е търсен ефект и се е получило.

# 672
Много е сладка булката, макар че бих и купила един бургер, доста е слабичка.

Даааа, точно така е известен - най-вече като патрон.
Нека не се заблуждаваме за значимостта, на който и да е роял, за хора, които не се интересуват от тях - смея да твърдя, че това е по-голяма част от хората.
Абсолютно. Дори в UK повечето хора не се интересуват много от монархията, а какво остава за тези извън Острова. И да, за повечето известната е Даяна, тя направи АКС сензация, и то в ерата преди интернет. За нея четяхме в Паралели още през 80-те. За Елизабет и Чарлз обаче нямаше кой знае какво, ако не е свързано с Ди.
И не, раираните блузки не са лансирани от г-жа Уелс, представете си. Носим ги от десетилетия и ги знаем и без нея. Лана, това не е към теб, разбира се.
Това, че познанията ти за монархията са идвали от някакво соц списание през 80те е показателно. Нормално е още тогава списанията да списват за изцепките на Даяна, та те са много. Няма как човек, чийто източник на информация са жълти медии, да осъзнае, че Кралицата е била най-разпознаваемият човек на планетата. Затова и е безмислено човек да те убеждава, че не Даяна е най-известната британска кралска особа.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 11:58 от Модератор Бубанка

# 673
Хайде, сега, само Даяна била известна. Ами възхищението от срещата на Гагарин с кралицата? Simple Smile

# 674
Маргрете Датска няма да присъства на погребението в сряда, защото е приета в болница. Прилошало й и се оказало, че има кръвосъбиране в областта на таза.

Общи условия

Активация на акаунт