Кралски работи и клюки - септември 2026

• 116 271
  • 2 963
  •   5
Отговори
# 2 955
Винаги съм се чудила има ли цвят, който да не ходи на Катрин? Лилавото определено си е също нейн цвят.

# 2 956
  • в сърцето на един мъж...
Винаги съм се чудила има ли цвят, който да не ходи на Катрин? Лилавото определено си е също нейн цвят.

Роклята от Уимбълдън е великолепна! След това е тази от премиерата Heart

# 2 957
Аз се връщам на снощното събитие в Дания. Сега слушах разказа на една журналистка, която следя..освен датските медии са били поканени само три от чужбина - две от Пари мач и "моята" от Венити феър Италия. Каза, че е било много "easy", в началото им направили инструктаж, но всичко е минало без никакво напрежение, с лекота и усмивки.
 Очаквала е нещо като строгия протокол на замъка Уиндзор и АКС, но е нямало нищо общо.

Ех, тези АКС. Sweat Smile

Няма цвят, който не отива на Катрин.

# 2 958
И на мен тази от Уимбълдън ми е фаворит. Не само от тази извадка в лилаво, а принципно съм я запомнила. След това е костюма сако и панталон.

# 2 959
Аз се връщам на снощното събитие в Дания. Сега слушах разказа на една журналистка, която следя..освен датските медии са били поканени само три от чужбина - две от Пари мач и "моята" от Венити феър Италия. Каза, че е било много "easy", в началото им направили инструктаж, но всичко е минало без никакво напрежение, с лекота и усмивки.
 Очаквала е нещо като строгия протокол на замъка Уиндзор и АКС, но е нямало нищо общо.

Ех, тези АКС. Sweat Smile

Няма цвят, който не отива на Катрин.

Какво намекваш, че си измислям ли.. нищо лошо не е казва, просто сравнение на журналист присъствал на тези събития, аз го преведох на две на три основното. Пускам ти линка, дълго е но около 2:45 прави сравнението, разбират се много добре и думите Уиндзор и бритиш роял фемили.
https://www.instagram.com/reel/DdvarBpAaHN/

# 2 960

Хм,ще взема да си сменя мнението за лилавото - на Катрин изглежда чудесно!

# 2 961
  • Разпиляна във въображението
Къде е Дания, къде е АКС и Великобритания. Имам чувството, че само тук са известни и в монархията си. А, и съседите.

# 2 962
Не е от цветовете, които носи чести, но определено като се появи с него е УАУ.

# 2 963
  • Варна
Съвсем скромно да се обадя Simple Smile Ние тука сме жени и знаем, че има разлика между люляково, лавандулово, теменужено. И да не ги наричаме по този начин, тъмно лилавото стои различно и по-зле за тена на Катрин, сравнено с другите нюанси.

Нито допълнителният плат пред раменете беше нужен при нейната стойка и физически дадености.
Говоря за последната рокля (като цвят и кройка, които лично аз не харесах).

Не ме разбирайте погрешно, аз одобрявам повечето от визиите на Кейт, но според мен заради казаното по-горе тази от премиерата не я ласкае.

Общи условия

Активация на акаунт