Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 8 935
  • 178
  •   20
Отговори
# 75
Не,че ми трябват куфари 🤣 но на детето много му се ядеше сладолед и се сетих,че има игра  а на спирката само бензиностанция имаше..

# 76
Ее страхотна награда е това с пътуването. Да си изкарате прекрасно.
Не може ли всички награди да са пътувания 🥰, по-много…

# 77
Много ви благодаря момичета! Успокоихте ме и най-накрая ще мога да се зарадвам истински! Чакам документите и ще празнуваме с мъжа 😁 Пожелавам ви много късметлийски и успешен Септември!

Последна редакция: ср, 02 сеп 2026, 07:29 от cveteto_27

# 78
  • Русе
Честита награда ( дори и да е забравена регистрацията ) - според правилата имате достатъчно време да се настроите за прекрасна почивка! 🍀

# 79
Да се похваля и аз с една скромна награда от преди малко:

По 5 награди от вид при моментните на ден се падат, видях че продуктовите са изчерпани и заложих  на сигурното Sunglasses
Пък чрез Voyo може и виртуално да се разходя до Малдивите..

Честита награда на девойката. Това е нещо, за което си заслужава и отпуск да си пуснеш, дори и в последния момент ако се наложи. И да обереш някакви негативи в работата, птиченцето веднъж каца на рамото, всеки би влезнал в положение!
Вече се притеснявам за куфарите от Моят магазин, то лятото свърши, а още ги няма😂

# 80
Изтеглени са късметлиите, които печелят паста за зъби Oral-B Stitch. Това са:

_di_di_
sea.sea
solenka
skk007
Ali4ka87
Десиссслава
CasaDelSol
vili123
Пролетно цвете
*Камея

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: games@neg.bg до 06.09.2026 г. и да посочат, че са победители в играта на Oral-B. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  желан офис на СПИДИ
-  телефон за връзка

Благодаря за новата тема и всеки да прегърне желаната награда!
Благодаря и  за споделянето, даже не знаех, че теглят днес. Точно исках да измрънкам, че от толкова регистрирани кода във Верея и кроасаните - нищо. Изобщо скоро нищо не бях печелила, а играя.

# 81
Честита Малдивска зима 🙂. Не само да не се притеснявате, ами и супер период са избрали. Ние тук ще зъзнем с якета, а вие ще се разхождате по бански. След Лапландия на Захарчето, това е най- яката награда, която аз съм виждала тук!

# 82
Милка с това Voyo малко се поизложиха. Очаквах да е абонамент за HBO, Netflix или Skyshowtime поне. Ако пък беше за Storytel, още по-полезно...

# 83
Прекрасна е наградата до Малдивите! С много любов и щастие да я изживеете! 
Как сте с тегленето на първите 1000 волейболни топки от Лидл? Имах надежда, но все пак има още 3 тегления.

# 84
Някой чака ли още връщане на парите от покупката на Персил?
С мъжа ми сме към една и съща банка, аз ги получих доста бързо, при него още нищо не е постъпило.
15 работни дни след 14.08 ли броят или след 09.08, което беше краят на кампанията?

# 85
Днес наградата от Кауфланд е любим в нас сладолед. Ако някой няма да се възползва, бих се радвала да го сподели с мен.
Относно топките в Лидл - няма ме, но пък и никога не съм печелила нищо от техните актичности, та не е голяма изненада.

# 86
Днес наградата от Кауфланд е любим в нас сладолед. Ако някой няма да се възползва, бих се радвала да го сподели с мен.
Относно топките в Лидл - няма ме, но пък и никога не съм печелила нищо от техните актичности, та не е голяма изненада.

Изпращам Ви

# 87
  • оттам, откъдето започва България
Някой чака ли още връщане на парите от покупката на Персил?
С мъжа ми сме към една и съща банка, аз ги получих доста бързо, при него още нищо не е постъпило.
15 работни дни след 14.08 ли броят или след 09.08, което беше краят на кампанията?

Пиши им, връщат веднага отговор.

# 88
  • Б
Аз съм с тест продукт от ДМ и бутилка от кучетата. Игрите и наградите този месец са много  сладки и разнообразни. За тоалетна хартия или кухненска игри няма ли да има ? То само ще се яде ли ?

# 89
Аз пък искам игра на уиски , за всички Ферерота и Милки които ще се изядат тоя месец , че и следващия.

Общи условия

Активация на акаунт