Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 73 692
  • 1 007
  •   2
Отговори
# 960
Момичета какво става с кошниците от Нестле ,не е ли време да публикуват и да се обадят на печелившите ☺️🙂

# 961

От днес, рано сутринта.

# 962
# 963
Имате ли проблем с регистрация на кб в кроасаните? Не ми прикачва снимка на мен и липсва чек бокса

# 964
И при мен липсва.

# 965
И при мен е така с кроасаните.Остана ми нерегистрирана бележка, снощи късно вечерта тръгнах да я регистрирам, но не успях.

# 966
А някой има ли проблем с Кока Кола? Където и да участвам, ми дава грешка.

# 967
А някой има ли проблем с Кока Кола? Където и да участвам, ми дава грешка.
Какво пише, аз имах подобен проблем. Излязох от профила и влязох наново и стана. Иначе все ми пишеше грешка, и че съм offline.

# 968
# 969
  • при късмета
Имате ли проблем със 7 дейс? Отметката "не съм робот" не се появява и имам проблем с качването на снимка

# 970
 aз също немога да рег. в 7 days, при всички явно е така..

# 971
Имате ли проблем с регистрация на кб в кроасаните? Не ми прикачва снимка на мен и липсва чек бокса
Преди 2 часа им се обадих, че липсва чек бокса за робота и не може да се направи регистрация. Казаха, че никой не е съобщил за такъв проблем. Така че обадете се и вие. Като сме повече може и да оправят сайта.

# 972
  • Сливен
Момичета какво става с кошниците от Нестле ,не е ли време да публикуват и да се обадят на печелившите ☺️🙂

Нищо - нито имам обаждане, нито са ми писали.

# 973
  • при късмета
Обадих се, вече знаели, извиниха се за неудобството и се надяват по-бързо да оправят проблема

# 974

Общи условия

Активация на акаунт