Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 13 785
  • 235
  •   13
Отговори
# 225
сикрет, моля да вмъкнеш в поста си, че започват от понеделник - 07.09. - винаги има недочели Gift Heart

# 226
  • Сливен
Благодаря за напомнянето, че тъкмо ги качвах, а детето "се промъкна " в пълният двор, с домати, краставици,зеле, пипер🤣

# 227
# 228
  • София
Ще ходя до Кауфланд, ако някой няма да си ползва днешния купон, бих го приела. Мерси предварително.

lite16 - благодарско за разясненията.

# 229
Привет! Видях се сред пречелившите от играта на P&G - Pampers. Но не съм получила имейл. Трябва ли да чакам или аз да се свържа с тях?

# 230
Здравейте, на всички  и аз искам да участвам , но участвам само в томболи , които не изискват ЕГН  или награди които са под 50 евро . Аз съм пълнолетен , но майка ми се притеснява и искам да ви питам вие от кога си давате ЕГН и също така тези фирми как ги съхраняват и защитават например много искам да се включа в томболата на престиж за смарт часовник , но се съмнявам дали ще изискват ЕГН  .
Над 51 евро изискват ЕГН ,ако не се бъркам  ,защото тези награди се облагат с доход,ако греша някой да ме поправи.

Аз питам за  сигурността на данните и дали вие давате тези данни .

# 231
Аз давам данни като ЕГН и адрес без да се замисля, защото в ОУ на всяка игра са си вързали гащите, като са описали кой ще съхранява данните, т.е. защитени са. Друг е въпроса, че като нямате 18 е хубаво да видите, дали не е уточнено, че могат да играят само лица над тази възраст, защото съм виждала такова изискване. Не спират детските, защото имаме награди, не влияе на социални пари като за дърва, за кредит трябва лична карта, така че по-добре родителски данни да са при игрите, но ти си прецени.
Понеже и аз си мисля, че ме има в печелившите на Проктър зачетох правилата (което обикновено не правя 😊😁) и пише, че ще бъде пратен мейл до 7 дни.
Преди получавах мейл с кода в него, но сега не видях да имам такъв, няма ми го и в профила, само от Феари ми стоят нЕкакви точки. Сега е нова агенцията май и има някакви промени, което не е лошо, но е хубаво да има как да се провери ти ли си, не си ли.
Намерих магазин с плакат на Михалково в Кюстендилско и ще се включа, но на Фюз тий не съм и взех от Кауфланд за играта.
Пак там са на промоция Уелнес бисквитите и вафлите и взех от тях 😁 Да не повярва човек имаше и 10-тина сока та се възползвах от кода. И Киндер взех, че ми трябва ваучер, детето "ще е много щастливо" като го спечеля (накъсметвам си го 🤣🍀)
Та се разписвам тук с Мрън-Мрън за желани 5 награди, нека броенето почне другата седмица 😁😁🤣🍀🍀🍀

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 17:55 от Boby_֎_֎_֎

# 232
Аз давам данни като ЕГН и адрес без да се замисля, защото в ОУ на всяка игра са си вързали гащите, като са описали кой ще съхранява данните, т.е. защитени са. Друг е въпроса, че като нямате 18 е хубаво да видите, дали не е уточнено, че могат да играят само лица над тази възраст, защото съм виждала такова изискване. Не спират детските, защото имаме награди, не влияе на социални пари като за дърва, за кредит трябва лична карта, така че по-добре родителски данни да са при игрите, но ти си прецени.
Понеже и аз си мисля, че ме има в печелившите на Проктър зачетох правилата (което обикновено не правя 😊😁) и пише, че ще бъде пратен мейл до 7 дни.
Преди получавах мейл с кода в него, но сега не видях да имам такъв, няма ми го и в профила, само от Феари ми стоят нЕкакви точки. Сега е нова агенцията май и има някакви промени, което не е лошо, но е хубаво да има как да се провери ти ли си, не си ли.
Намерих магазин с плакат на Михалково в Кюстендилско и ще се включа, но на Фюз тий не съм и взех от Кауфланд за играта.
Пак там са на промоция Уелнес бисквитите и вафлите и взех от тях 😁 Да не повярва човек имаше и 10-тина сока та се възползвах от кода. И Киндер взех, че ми трябва ваучер, детето "ще е много щастливо" като го спечеля (накъсметвам си го 🤣🍀)
Та се разписвам тук с Мрън-Мрън за желани 5 награди, нека броенето почне другата седмица 😁😁🤣🍀🍀🍀

Аз имам 18 но  майка се страхувам за тези бързи кредити и тя трябва да се включи на хората майките им се включва при нас е друго  .

# 233
Привет, отивам до кауфланд. Ако някой няма да си ползва купона за сока за 1 цент от днес-ще му благодаря

# 234
Здравейте, по-нагоре видях игра на Старопрамен и много благодаря на потребителя, качил линка. Що капачки изхвърлих, зощото си мислех, че е някаква минала промоция, защото не намирах активна. На бутилките не пише период. Ще разгледам темата и за други неща.
Иначе наскоро взех кроасани и взех, че спечелих картата за 50€.
Чудо, не съм печелила нищо от игрите с бележка от 2 години.
В кока кола приложението не мога да регистрирам кодове, някой да е срещал наскоро такъв проблем? Unknown error ми дава и това е.
Аз имах такъв проблем с приложението на КК.Накрая го изтрих и отново го инсталирах и се оправи.

# 235
  • София
Здравейте!
Не съм се включвала в темата от...поне няколко години 🙈
Бях изоставила игрите.
Радвам се,че все още има познати имена тук!Поздрави на тези,които ме помнят и найс ту мийт ю 🤣🤣🤣 на останалите.
За да не е празен коментар споделям-с ваучер 50 евро съм от лидл и Велинград и пак от Лидл и Хайнекен-с хладилна чанта.
Завръщам се! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт