Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 43 942
  • 646
  •   27
Отговори
# 555
Аз да питам, че забравих вече - тези европът имаха ли някакво известяване чрез смс/viber кога да очакваме пратка - като ден, за час помня, че нямаше преди. Днес имам пропуснато от номер завършващ на 094 и си мисля да не е бил куриер. Ако не е, ми мина през ума, че участвам в киндер, но едва ли звънят от мобилни номера? Като набрах номера даваше сигнал "заето" и никой не се обади после...

# 556
Аз да питам, че забравих вече - тези европът имаха ли някакво известяване чрез смс/viber кога да очакваме пратка - като ден, за час помня, че нямаше преди. Днес имам пропуснато от номер завършващ на 094 и си мисля да не е бил куриер. Ако не е, ми мина през ума, че участвам в киндер, но едва ли звънят от мобилни номера? Като набрах номера даваше сигнал "заето" и никой не се обади после...
На мен ми изпратиха днес SMS да отида да си взема пратката от офиса им. Упоменато е, че това трябва да се случи до 18.09.2026.

# 557
С ваучер съм от престиж. Не мога да повярвам!

Може би и аз. Flowers Four Leaf Clover
Обадиха ли ти се?

# 558
  • Бургас
И аз днес си получих ваучера от 50 евро от кроасаните, но без предизвестие. Куриера ми се обади, когато беше на адреса. Добре, че сина ми беше у дома, че той да излезе да я получи, че аз бях навън. Нищо не  са му искали.
Сега чакам и ваучера от Бронко.

# 559
  • Под Слънцето
Успях да забърша последната раница в Пиринско. За подарък ще е на една девойка с нейният номер.

# 560
Имам смс да им се обадя или да им пратя имейл

С ваучер съм от престиж. Не мога да повярвам!

Може би и аз. Flowers Four Leaf Clover
Обадиха ли ти се?

# 561
  • Телиш/Плевен
Спечелих куфари от Лукойл, много съм щастлива!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
  • ЛОВЕЧ
Спечелих куфари от Лукойл, много съм щастлива!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито,много са хубави ! Моите вече съм завела на море !

# 563
Някой участвал ли е в тази кампания на Пощенска банка и Лидъл: https://www.postbank.bg/tekushti-kampanii/specheli-s-postbank-i-lidl/.
Вчера пазарувах за много повече от 30 евро , но не получих съобщение с код. Автоматично ли трябва да получа смс? От правилата не можах да разбера.

# 564
  • Ямбол
Някой участвал ли е в тази кампания на Пощенска банка и Лидъл: https://www.postbank.bg/tekushti-kampanii/specheli-s-postbank-i-lidl/.
Вчера пазарувах за много повече от 30 евро , но не получих съобщение с код. Автоматично ли трябва да получа смс? От правилата не можах да разбера.
При мен  след 3 дни ми пратиха кода по viber и писмо по имейла Simple Smile

# 565
Пристигна лампата от Памперс. При проверка струва близо 90 € Astonished

# 566
С малко закъснение пиша - на 14.09 (понеделника) ме изтеглиха от Lipton Kaufland – с Кутия за храна съм. Изпратих данните, сега ще чакам.

# 567
Обадих се на Престиж. Печеля ваучер! Tada
Имам обаче проблем- не получавам sms-и от някои от игрите. Предполагам, че е свързано с това, че се прехвърхих от един оператор на друг. При някой друг случвало ли се е?

# 568
  • Велико Търново
Обадих се на Престиж. Печеля ваучер! Tada
Имам обаче проблем- не получавам sms-и от някои от игрите. Предполагам, че е свързано с това, че се прехвърхих от един оператор на друг. При някой друг случвало ли се е?
Проверете в спам папката на SMS-ите. Моите се оказаха там, че изтървах и награда.

# 569
Здравейте, моля за бърз отговор. В макдоналд съм със спечелен ваучер. Трябва ли да имам допълнителна покупка към менюто. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт