Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 60 428
  • 852
  •   19
Отговори
# 780
HENKEL И LIDL няма ме, но отново има повтарящи се инициали и цифри от тел. номера, които печелят повече от една награда.  Angry
Съгласно общите Правила на "ПАЗАРУВАЙ С HENKEL И LIDL И МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ" „участникът може да участва в тегленето за спечелване на една от наградите обявени по-горе в т.10“
Писах на HENKEL. Чакам отговор от тях.

# 781
В Хенкел бях с 4 бележки и мен ме няма.
Няколко LIDL-a обиколих, за да търся продукти на Gliss, Fa или Shauma и нямаше. Та всичките ми бележки са за WC блокчета на Breff, и то за по 7 евро всяка. Освен да не играя в техни игри, ама минава време и забравям.
Тези дни се сетих да погледна кога Фантастико имат рожден ден- декември месец е било. Дано ни зарадват пак с мноого игри.

# 782
  • София
Пак съм аз с една от малкото ми награди.🤔
Как да процедирам според вас-от юли месец чакам награда от Лидл и Хайнекен.Не мога да се свържа нито с Лидл,нито с агенцията,от която звъняха за наградите.
Супер демотивиращо ми е...
Имам ли опция...освен да чакам 🤣

# 783
  • Пловдив
Пак съм аз с една от малкото ми награди.🤔
Как да процедирам според вас-от юли месец чакам награда от Лидл и Хайнекен.Не мога да се свържа нито с Лидл,нито с агенцията,от която звъняха за наградите.
Супер демотивиращо ми е...
Имам ли опция...освен да чакам 🤣

Хайнекен са много бавни по принцип.

# 784
Какво стана с абонамента за стрийминг? Някой получи ли код или каквото трябва да се получи?

# 785
Печелившите от Лидл вероятно са същата семейна група, която си е заредила магазина. За да не е спам, другата седмица ще има календар с дневни награди.

# 786
Какво стана с абонамента за стрийминг? Някой получи ли код или каквото трябва да се получи?
Трябва да се обадите в Милка да ви регистрират.
И после чакате код по имейл до 45 дни

# 787
MM е с кенчета бира Ефес

# 788
  • Сливен
Звъннаха ми от сокчета ТЕДИ - с комплект на Изследователят съм. Имам 1 или 2 бележки, още първата седмица регистрирани. 🤞

# 789

А моят е с билет от Хайникен за мач от Шампионска лига 2026/27. Лошото е, че се печели само 1 билет, без пътни...

# 790
Здравейте, да се похваля и аз съм с кенчета от ефес, но все още никой не се е свързал по някакъв начин с мен Simple Smile чакам си раничката от киндер и кутията с продукти от Милка Simple Smile Офис 1 как ще уведомят печелившите , някой дали знае, че и там участвах без покупка, но незнам къде да следя ..

# 791
Днес чакаме теглене от Fuzetea, Киндер, Офис 1 до 30.09, Нескуик/Лидл до 27.09 и Метро до 30.09.

Някой беше писал, че вече са му звъняли от Киндер, така че са изтеглили преди дни.

Аз пък все още чакам куфарът от Моят магазин, който както виждам, май ще пристигне за коледен подарък.

# 792
Има ли някой с успешно анулирано участие в Милка? Когато регистрирах бележката, сайта заби и не ме допусна да продължа към избор на наградата, след това пробвах отново, но вече изписа, че бележката е регистрирана. Обадих им се, казаха, че ще ме потърсят и най-вероятно ще анулират първото ми "участие" отново, но така и не се случи

# 793
Трябва да се обадите в Милка да ви регистрират.
И после чакате код по имейл до 45 дни
Обадила съм се. След като получих смс, че не съм си заявила наградата Flushed, което беше странно. Нямаше такова изискване за заявяване при спечелване на наградата. Както и да е-обадих се. Трябваше до края на седмицата /миналата/ да получа кода. Ако не- да им се обадя. Пак се обадих, записаха че не съм го получила Smile все едно не знаят, че не са изпращали. От последните две игри Милка нещо са се овъртолили.

# 794
Здравейте, да се похваля и аз съм с кенчета от ефес, но все още никой не се е свързал по някакъв начин с мен Simple Smile чакам си раничката от киндер и кутията с продукти от Милка Simple Smile Офис 1 как ще уведомят печелившите , някой дали знае, че и там участвах без покупка, но незнам къде да следя ..

Здравейте! С мен се свързаха по имейл от Office 1 за спечелена награда. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт