Искам да кажа... 246 през Септември

• 22 784
  • 653
  •   1
Отговори
# 615
Честит празник!
Получих подарък ваучер за абонамент на Сторител и започнах пак да слушам, докато пътувам. За жалост безжичните слушалки, които заех от Мони за това пътуване, въпреки че съм им върл противник, издържат само няколко часа и няма да си дослушам книгата. Утре, като пътувам към работата ще е;)
В гръцко времето се развали, да видим дали ще изтегли по-рано хората към България или ще се виси по задръствания.

Тони, гледат и ни пазят отгоре, напоследък искрено го вярвам това. Да им е светло на душите!
Мони на единия круиз рева половин час, защото капитанът ѝ приличал на баща ми.
Посмяхме се вечерта с вуйчо ѝ на видеовръзка, той ѝ каза, че само кораб не е карал дядо й, но ако беше жив, би се справил.
Общо взето се стараем да си спомняме хубавото, не боледуването и грижите, и да се радваме за времето, което сме имали.
Мид, гуш. Към хубави моменти те върнах, нали?

# 616
Добро утро.
Честит празник.
Тути, прекрасни снимки. Аз правя скрийншот и качвам.
За родителите, гушкам ви, напоследък и аз по-често се сещам, кога с болка, кога с радост.
Але, лек път на любимия.
Боядисана, маскирана и опната вече на дивана съм. Чака ме книжка, разходка и един преглед с детето.
Хубав.ден.

# 617
Тони, Боби, светло да ѝ е на душата!

Буб, ти нямаше ли днес рожден ден или април беше? Някой имаше днес рожден ден...

# 618
Всичко 6! Сменихме гумите и любимият потргли 🥹

Мия се научи да мърка ❤️

Ще закуся и отивам към града. Снаха ми и децата са по разходки и ще ида при тях.

Ети, какви са слушалките?

Аз Сторител си го слушам на говорителите на колата. В тоя ред на мисли да препоръчам Балканска рапсодия (сега я слушам) и Записки от шато ла Крот (голям смях) на Мария Касимова - Моасе.

# 619
  • Телиш/Плевен
Добър ден (че окъснях малко за утрото Satisfied) и честит празник! Hug

Тони, Боби, светла ѝ памет! Прегръдки! Hug Hug

Тути, разкошни снимки! Heart Eyes Същото се отнася и за тези на Роди. Heart Eyes Толкова интересни и красиви места ни показвате! Heart Eyes Hug

Вчера и аз като повечето от вас се занимавах с чистене и другите битовизми, днес заслужено ще си почивам. Grinning
Гаджето е стигнало благополучно в Япония нощес, сега ще чакам с нетърпение петък и уикенда. Той не е много по снимките, ама ако се излъже да прати някоя, ще споделя с вас. Heart

Хубав вторник, момичета! Hug

# 620
Маре,Бубето е днес.
Здрава да си,Бубе!С по-малко нерви на работа,и повече време с внуците!
Ой,Мия 🥰
Мен дори деца не могат да ме разтапят така,както котки 😊
Нашето зверче тези дни стана на годинка.Слава богу малко се кротна.Много се обичат с Шефа.Или по-скоро Мър обича най-много Шефа, въпреки тормоза,който понякога чисто по детски,му нанася.

# 621
О, познала съм празнуващия!
Буб, честита бъди! Здрава, щастлива, по- малко нерви свързани с работата и повече семейни сбирки и почивки със семействата на децата ви!
Хубав празник!

# 622
  • Бургас
Честит рожден ден, Бубе! С цялото си сърце, всичко най-хубаво ти желая! Бъди здрава и щастлива с любимите си хора! И една нова, спокойна работа ти желая!

# 623
  • София
Честита да си Бубе! Да си много здрава, щастлива и да ти се случват плановете и мечтите!
Ренко, да ви е живо и здраво и много да ви радва! Heart
Честит празник на всички!
Боби, Тони,Мид, Hug
Още малко красоти от вчерашния ни ден.

Най-вкусният гъши дроб, който съм пробвала досега. Heart Eyes

# 624
  • Телиш/Плевен
Мен дори деца не могат да ме разтапят така,както котки 😊
+ 1000000000000000000 Blush Heart Eyes

Бубе, честит рожден ден! Heart Бъди здрава, безкрайно щастлива и все така всеотдайна! Hug

# 625
  • Варна
Честит рожден ден, мила Бубе!
Да си здрава, а също и всички хора, които обичаш! Пожелавам ти и спокойствие на работа, късмет и малко егоизъм. Даже повечко!
Приятна почивка и командировки!
Тони, Боби, прегръдка!
Вчера цял ден правихме сок от ябълки, дюли, като девойката се изявяваше да ги овкусява допълнително с лавандула, роза.
С толкова зимнина можем да преживеем сигурно няколко години Joy
Лаленце, стискаме палци на момчето в Япония!

# 626
  • София
Бубе, честита да си! Здрава, щастлива и обичана!
Страхотни снимки!
tuty, много красиво!

# 627
Честита да си, Бубе! Здраве, щастие и много приятни моменти с внуците ти желая, както и по-малко стрес в работата!

# 628
  • Бургас
Бубе, честит рожден Ден! Пожелавам ти много здраве!
От утре съм на работа, честно казано вече ми залипсва Simple Smile

# 629
  • Canada
Страхотни снимки, момичета 🤩

Бубе, честита да си, здрава и обичана 🍀

Някой да има опит с въртяща се четка за коса? Силно подкъсена съм и май ще се обзаведа 😁

Общи условия

Активация на акаунт