Искам да кажа... 246 през Септември

• 30 072
  • 856
  •   7
Отговори
# 795
  • Бургас
И аз готвя леща и пържоли на фурна.

Ети, лек път и да ви е весело!

Мари, прияде ми се домашно руло със сладко. Мляяс!

# 796
  • Телиш/Плевен
Лаленце, ни може всеки път медали, на другото състезание ще е техен ред 😃
Така е и той го знае, но вчера много се умърлуши. Днес е по-добре.
А аз преди малко видях, че Цветан Гашевски все пак е с бронзов медал и много, много се зарадвах. Heart Eyes Не знам дали заради жеста му или са позволили все пак да изиграят по-късно полуфинала, но каквото и да е станало, е заслужено, много тежък жребий имаше този човек.

Пилешката супа и вкъщи е на почит през есента и зимата. Heart Eyes

Мари,  здраве и дълголетие за лелята и весело да си изкарате. Hug

Ети, да си изкарате весело и вие. Hug

Сега ми попадна, че за пръв път имаме световни шампиони по спортни танци. Heart Eyes Невероятни млади хора! Heart Eyes

"Кристиян Дончев и Мартина Кондаклиева спечелиха златните отличия на световното първенство за юноши старша възраст по десетте танца, което се състоя в зала "Младост" в Бургас."

Последна редакция: нд, 27 сеп 2026, 19:08 от Лале в дъжда

# 797
  • Сливен
И аз сутринта направих разходка, пих кафе с приятели, липсваше ми - това лято почти не се видяхме. Правих обърнат сладкиш със сини сливи, но смених част от брашното със смлени овесени ядки- не ми се получи съвсем експеримента, в средата не се изпече добре, но в останалата част беше чудно.
Почивка следобед, Белене на патладжани и ей деня почти минал. А и едни шкафчета оправях, че са се появили пеперудки.
Руми, дай рецептата за бисквитките, щом се получават!
Мари, да е здрава и щастлива рожденичката!
Ети, лек път!
Ние не можем да решим с какво ще продължава госпожицата след гимназията. Мисля, че през почти всичко минахме като варианти. Дано скоро открие своето!
Лаленце, следващият път - на стълбичката!
Лека вечер!

# 798
Тинна, дай малко жокери! На приятелка момчето също беше неориентирано. Накрая избра приложна геология (дори не знаеше за съществуването на тази специалност), защото от малък членува в туристически клуб и обича да е сред природата. Само давам жокер- да се оглеждате и около училищните предмети.

# 799
  • Сливен
Мари, с какво се кандидатства това? И как я откри?
При нас не са на почит заниманията на открито...
Скрит текст:
Добра е и по математика, и по български. Записа профил философия. Няма конкретна страст към нещо, освен към определен стил музика, но изкуствата ги оставяме настрана, свири, танцува, но сме наясно, че това си е на ниво хобита. Езиците й се удават, но и това са помощни предмети, макар че не се знае. Замисля се да се обърне към природните науки, а досега въобще не сме ги  обмисляли, по-скоро това ме стяга.
Обсъдихме, направихме план, ще погледне на няколко специалности програмите, не знам дали не сме закъснели за подготовка по биология или химия, никога не са стояли на дневен ред досега.

# 800
Тинна, българска филология да обмисли. Частните уроци са ужасно скъпи, ще има хляб.
Моята ще учи дизайн, от няколко години го е решила и не отстъпва.
С профил изкуство, ИТ и философия е. Обяснявам че с навлизането на изкуствения интелект ще платим едно образование, което няма да е нужно в бъдеще, но се е запънала като магаре на мост, та ще подкрепям, нямам избор.
Само да са здрави, ще си намерят пътя децата.

# 801
  • някъде другаде
Моята Теди учи във Велико Търново учи българска филология , там има и вариант български с история , което е учителски профил. Тя тази година записа втора специалност за учител , но изпитите на семестър са 10.

# 802
  • при моите деца .....
Добро утро!
Учителите по БЕЛ са с най-голямо натоварване.
Иначе търсенето е голямо.
Около Етрополе (Етрополе - Ботевград) това лято се търсиха 5 учителя по БЕЛ.
Аз много обичам учителската професия.
Очяква ме натоварена седмица.
Днес съм на обучение.
Утре след работа на концерт.
В сряда на обучение в София....
Правим входни нива, ще имам за проверка.
Ходи ми се в планината.
Ако някой планира през уикенда и приема компания, с радост ще се включа.
Хубав ден!

# 803
Добро утро!

Вчера направо се прекинах от подреждане, но успях да си свърша плануваното, много съм доволна. Къщата вече изглежда постоянно обитаема, вместо някакво временно убежище 🤣

Довечера си чакам любимият да се прибере 🤩 Нямам  търпение. А той сигурно ще изгуби съвсем своето, като види строените за хвърляне чували с боклук 🤣

Ще трябва някак да подхващаме работната седмица...

Спокоен ден,  банда!

# 804
  • при моите деца .....
О, и аз успях на Митето да оправя и сменя гардероба.
Роди, благодаря за споделения сайт, не знаех.
И на мен ми харесаха цените в него.

# 805
  • някъде другаде
Добро утро!
Не легнах късно , но сега ми се спи.
Подхващаме работната седмица.
Успешна да е за всички.
Хубав ден!

# 806
  • София
Добро утро!
Хубава и успешна седмица да имате!

# 807
Добро утро!
Тинна, специалността е в минно геоложкия университет. Имат страхотна база, музей и всичко необходимо, за да завършат децата със знания и опит. Накрая се оказа, че специалността е защитена и не се плащат семестриални такси. Излизат инженери. Преподавателите са ги предупредили, че още като студенти ще се опитат да ги лапнат фирмите и да ги обвържат с договори, та да си четат договорите внимателно преди да ги подпишат.
Пуснах първата пералня, ще има и още.
Титина ми излезе, че днес празнува. Пожелавам ѝ здраве, спокойствие около близките, да ѝ стигат 24 часа в денонощието за всичките активности на нея и на Калино, че даже да ѝ оставя и за почивка!
Сега се връщам да видя кой точно сайт е посочила Роди и за какво е...
Хубав ден, момичета!

# 808
  • някъде другаде
Титина , честита да си. Желая ти здраве , щастие да си ценена и обичана.

# 809
  • София
Честита да си, Титина! Много здраве и късмет!
ММ е рожденик днес. Пожелавам му най-вече да е здрав! Ще имаме гости привечер. Две двойки с деца, ще бъде весело.. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт