Искам да кажа... 246 през Септември

• 30 072
  • 856
  •   7
Отговори
# 780
  • на Мелмак
Привет от Сръбско девойки!
Едно слънце е тук, след мъглите от преди малко. Дано е топло или поне приятно във Виена.
Хубав ден, успех на състезанието, почивка на Съни и готин чист ден на Али!

# 781
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ели, браво на момчето!
Лаленце, стискам палци.
Ети, нареждам се за снимки.
Не спах добре, боли ме кръст....
Дойде сезонът, в който ви е нужна сушилня и пак се оглеждам.
Имам толкова пране, отделно сега като изваждам по-плътните трябва да минат през перална....
Днес домашни, приготвяне на моите уроци, останалата работа от вчера 🤣
Хубов ден!

# 782
  • някъде другаде
Добро утро!
 Вчера почти не се прибирах.След , като сготвих , отидох у колежката да тръгваме из панаира. Тя не беше готова и я изчаках , до към 14 събирахме такси , после тя ме заведе в тях , та обядвахме , седнахме после на кафе с тортичка та до 17. Като се прибрах подредих гардероба си , смених летните със зимни дрехи, после ми звънна комшийката , че брат и е взел майка и и са си дошли , не са си идвали повече от година , та в сладки приказки стана 1и 30.Станах тази сутрин и , не че от вчера не стои яденето напълних чушки с кайма и ориз , които сега се печат. После леля ще си дойде на село , та ще отида да я видя , че не съм я виждала от лятото. Надявам се следобед да успея да се боядисам.
Ели , браво на момчето.
Ети , лек път.
Хубав ден!

# 783
Днес обявявам санитарен полуден 😆
Даже и на кафе няма да ходя.
Пуснала съм първата от 100 перални, снощи извадих по-дебелата завивка. Ще прередя малко дрехи, на децата съм взела нови хавлии за София и те трябва да се изперат. Общо взето ужас 😁
И нещо трябва да се сготви, Се Пак. Оф.

Боби, аз сушилнята си я ползвам целогодишно. Няма сезонност там.

# 784
Мале не знам защо се хванах изобщо с тая работа... Чували с неща за хвърляне, чували с неща за раздаване, 100 неща за прибиране... Чистенето дажи не знам кога ще дойде, такъв бардак създадох...

# 785
  • София
Добро утро!

Днес май всички сме се разчистили. Е, аз не си давам много зор. Измих и пуснах робота. Ще заредя една пералня и това е. Сравнително чисто е, като Гоги е на градина гледам да свърша нещо.
Ще дояждаме на обяд лещата и баницата. Вечерята ще я измисля.

Спокойна неделя!

# 786
Аз днес може и да почивам, но пералнята и сушилнята няма да имат тоз късмет. Аз почистих и съм се маскирала - коса и лице.

# 787
  • на Мелмак
И при мен сушилнята не спира през цялата година.
Боби, мога само снимки на храна Joy
Отдавна не снимам Simple Smile

# 788
  • Germany
Добро утро!
И аз вчера почнах да прибирам летните дрехи и да вадя разни с дълъг ръкав. Днес е слънчево от сутринта и го дават жега. Докъм сряда ще е топло и после пак ще захладнее, но си е есенно време вече. Перални ме чакат и мен днес и малко разходка. Не съм така уморена като вчера, та май някакъв вирус изкарах.
Хубава неделя на всички!

# 789
  • някъде другаде
Аз също ползвам сушилнята целогодишно.
Вече се боядисах.

# 790
  • София
Ето, лек път и весело изкарване!
Боби, Техновелт имат намаления ако искаш да ги погледнеш. Вчера ММ взе пералня от там.
Сушилнята и аз си я ползвам целогодишно. Незаменим уред е.
И аз мисля по-късно да направя една лещичка. От снощи останаха няколко пържолки.

# 791
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви безкрайно за подкрепата, момичета! Heart
Няма и днес медал гаджето, ама и мотивация май нямаше много, та донякъде е очаквано. Поне приема по-добре нещата от вчера. Blush
Иначе Стефани е със сребърен медал днес при жените, а нейният треньор (той всъщност е основоположникът на канадската борба в България - Цветан Гашевски) беше на косъм от бронза, но много се измъчи с един японец точно преди полуфинала на категорията. И после, напълно разбираемо, просто отказа да играе (и беше аплодиран за решението си), та така неговият противник на полуфинала автоматично стана трети, а той - четвърти. Но пак е страхотно постижение и при един по-лек жребий, щеше да вземе той медала. Въпреки че човекът си има достатъчно световни титли и е голямо име в тези среди и без този медал. Blush

Чака ме и мен чистене днес и останалите битовизми, няма как.

Хубава неделя да имате! Hug

# 792
Ей, чак сега се разписвам. Руми, разсмя ме, после и Али.
Мен тепърва ме чака чистене, пране и гладене. Ако нещо оправя по гардероба ще е бонус. Иначе изпекох пиле и тиквички и супа наготвих. После на рожден ден на едната леля, която навърши 80 години.
Хубав ден от мен!
Етти, лек път!

# 793
Мари, то хич не ми е смешно. Пилешка супа направих (май вече се усещате, че ми е любима в по-студените месеци 😂). Пилешки късчета с бекон, сирена и сметана. И от 1 час правя овесени бисквитки. Ама как ми се получават! ☺️

Лаленце, ни може всеки път медали, на другото състезание ще е техен ред 😃

# 794
И аз я докарах до никъде. Ядохме торта, имам и домашно руло със сладко, но аз трябваше да направя макарони на фурна, защото ми се ядат от доста време. Уж замаскирано щях да ги представя като десерт на ММ за добре дошъл, но преди 3 дни просто ме мързеше повече от днес. Днес, както каза момчето "положението е много тежко", щом запретнах ръкави и готвих макарони на фурна, а поради липсата на макарони- с изостанали кори за лазаня.
А сетих се- маска на лицето и ваничка за стъпалата отметнах.
Домашната работа ще остане за утре.

Общи условия

Активация на акаунт