ЛИДЛ - 202 Есенна тема

• 43 614
  • 798
  •   6
Отговори
# 600
dolce miele благодаря!
Обикновено слагам в чантата от тукашните мандри, но все се налага и той да си купува. А Лидл му е като квартален магазин.

# 601
В сайта на агенцията по храните са публикували снимки на кисело мляко Пилос задържано на границата при внос в България. 2 тона “потенциално” опасни храни за внос в ЕС.

# 602
  • Пловдив
Скирът на Милбона в постоянния асортимент ли е или само когато е в седмична брошура? Почти никога го няма и затова допускам, че не е ПА.

# 603
Aз виждам само био скир на Пилос.🤔 Къде е този на Милбона, в коя брошура?

# 604
В сайта на агенцията по храните са публикували снимки на кисело мляко Пилос задържано на границата при внос в България. 2 тона “потенциално” опасни храни за внос в ЕС.
онзи ден ми излезе във фейса ,че са задържани червени чушки с пестициди (май) над нормата от македония ,а техните промо чушки пишеше също,че са от там Sad А аз доволно си опекох за фризера и сега нз ..
Пробвах за пръв път моцарелата от купона, нещо не усещам особено вкус,ама сигурно така трябва да си е? Grinning

# 605
Кисел мляко Пилос, не се ли произвежда в България?

# 606
Някой ме питаше за хляба с квас на Делукс серията. Много е вкусен
Моцарела взех само една, защото при нас беше годна до 29.09

# 607
  • оттам, откъдето започва България

Поне така пише на опаковките.
marinadp, би ли качила линк към написаното, защото само кисело мляко Пилос купувам.

# 608
Много интересно- двата надписа за производител са с лееека разлика.

# 609
  • Пловдив
Aз виждам само био скир на Пилос.🤔 Къде е този на Милбона, в коя брошура?

В момента не е. в брошура. Рядко го намирам и затова  мисля, че не е в регулярния асортимент, а от време на време в брошура. Изглежда така:

# 610

# 611
  • София
Това е малкото мляко, което все смесваха със сметаната. Долче го беше взела без да иска, но каза, че е хубаво. И аз купих 3 кофички да го опитаме.

Какво не е отговаряло на стандартите?

# 612
  • София
Какво не е отговаряло на стандартите?
От информацията до момента - документална грешка. Не намирам друга. Включително и такава да има проблем със самия продукт при взети проби.

# 613
Киселото мляко е малките кофички се оказа, че е много удобен размер за носене от първокласници в училище.

# 614
  • София
Киселото мляко е малките кофички се оказа, че е много удобен размер за носене от първокласници в училище.
А не се ли пука? Заедно с киселото мляко бях купила и сметана в същата кофичка. Спуках я докато я занеса вкъщи и в торбата беше страшно. 😃

Общи условия

Активация на акаунт