ЛИДЛ - 202 Есенна тема

• 43 647
  • 799
  •   3
Отговори
# 795
В Студентски град има много поток от хора, а зареждането не отговаря на броя на клиентите.
И аз като теб заварих един ден в 13 ч празна пекарна (абсолютно нищо - нито понички, нито хляб, нито баници, нищооо), на ПиЗ празно копър няма, домати няма. Надолу към охладените шунка няма, масло няма. От тогава не съм влизала повече в този магазин.
Шкафчетата за багаж са навън на паркинга. Изобщо неудобен магазин.
 Сега като отворят новия филиал до Кауфланд се надявам да се разпределят клиентите.
По-скоро количеството персонал не отговаря на броя клиенти. 😐

# 796
  • Пловдив
От четвъртък ще има туристически обувки (дамски и мъжки). Как са като качество? Не съм редовен турист, но два три пъти в месеца се качвам по няколко планински пътеки.
Не са ок за мен. Гледала и мерила съм ги преди години (не зная дали същите), но в Лидл и Кауфланд. Ми тежки, твърди, дървени. По- добре си вземи от Декатлон за същите пари. Ще са в пъти по- добри.

# 797
Пушеното сирене на слайсове хич не е пушено от години, нито се топи на филийка, по-скоро става като печено, едно никакво. Като го пуснаха беше мнооого вкусно, но вече го подминавам.

Да похваля кокосовото масло на Вита Дор в буркан със зелена капачка, при зехтините седи обичайно - супер е. Правих американски бисквити с него, изцяло замених кравето масло с кокосово, сложих от лидълската кафява захар, банан вместо яйце и станаха уникааални.
За сметка на това, кравето масло на Пилос(синята опаковка 250г) е пълна отврат, а едно време и то беше много хубаво. Цената му е доста солена, пък си е чист маргарин с вода, бая кофти е. Щом аз, дето не придирям особено, бях потресена като го разтопих, значи наистина е много, ама много зле.

# 798
  • София
Подарявам:

# 799
dolce miele  туй пушено сиренце го изядохме сурово  Simple Smile  не стигна до печене.
Няма много силен аромат на пушено.

Скрит текст:
Този пушен кашкавал хубав ли е? Топи ли се добре на филийка?

Плодовите чайове и вкъщи се харесват. Конкретно показаните по-нагоре.
Благодаря! Взех днес и опитахме - и ние натюр, хареса ни, доста даже.🙂
Ранобудна, каква е цената на другото пушено сирене и грамажа? Дори не се сещам дали скоро съм го виждала налично.🤔

Общи условия

Активация на акаунт