ЛИДЛ - 202 Есенна тема

• 43 614
  • 798
  •   7
Отговори
# 780
  • Sofia
Soft_Rain, т.е не активирам купона, който е обменен , защото не мога да деактивиране вече обмените точки
Но нали имаше срок Confused, в който да се използват тези обменени точки и ако не си активираш купона от обмена гориш Thinking.

# 781
Едам има в провинцията в доволно количество. Преди малко купих. Но зелето беше под всякаква критика.

# 782
търся купон за маскарпоне

# 783
Подарявам купон за 10 евро отстъпка Кумата 20.Подарен.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2026, 16:19 от Nadia_Di

# 784
Ето и от мен няколко купона с по-големи проценти.
Скрит текст:

# 785
Тези жълти сирена с някакъв код ли са? И как разбирате за кодовете както този за бонбоните за 15 септември, аз от тук научих.

# 786
  • оттам, откъдето започва България
Предлагам:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 787
Тези жълти сирена с някакъв код ли са? И как разбирате за кодовете както този за бонбоните за 15 септември, аз от тук научих.
Когато отворите купона пише код на продукта. Сравнявате с този на ценовата табела (долу най-вляво), защото не винаги картинката е 1:1.

# 788
J_M_M Във Фейсбук публикуват от време на време кодове за добавяне на допълнителен купон.

# 789
Този пушен кашкавал хубав ли е? Топи ли се добре на филийка?

Плодовите чайове и вкъщи се харесват. Конкретно показаните по-нагоре.

# 790
От четвъртък ще има туристически обувки (дамски и мъжки). Как са като качество? Не съм редовен турист, но два три пъти в месеца се качвам по няколко планински пътеки.

# 791
Бяхме коментирали вакуумираните охладени миди. И от мен имат +1, не се различават от тези закупени от рибната борса или от където и да е другаде. Вкусни са, няма затворени миди.

# 792
Виждам и в Лидл почнаха да продават Бинго гел за пране. Някакви нови видове и разфасовки по 4 литра вместо 5. 2-3 неща не са ми ясни. Обикновенно на Бингото няма превод на БГ и охраната бръмчи ли на тези дето си превеждат с камерата на телефона и гугъл транслейт.
Превеждам си защото търся модел на Бинго дето е като Синия АБЦ - срещу петна. Знам, че някакъв марсилки споменавахте, но признавам си не ме грабна.
Последното е дали е същата концентрация или е разреден Обикновенно почнат ли да сменят грамажа означава разреждане и лошо качество.
Благодаря предваритвелно на споделилите мнения.

# 793
dolce miele  туй пушено сиренце го изядохме сурово  Simple Smile  не стигна до печене.
Няма много силен аромат на пушено.

Скрит текст:
Този пушен кашкавал хубав ли е? Топи ли се добре на филийка?

Плодовите чайове и вкъщи се харесват. Конкретно показаните по-нагоре.

# 794
  • оттам, откъдето започва България
И ние сурово го консумирахме.

Топено пушено сирене обаче е по-вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт