ЛИДЛ - 202 Есенна тема

• 59 302
  • 1 112
  •   3
Отговори
# 420
Подарявам.Купонът за моцарела е даден.Остана свободен този за бонбоните,ако някой го иска..
Скрит текст:
Купонът за бонбони е свободен.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 20:34 от slan4ize76

# 421
Подарявам-купонът за яйца е даден,също и този за бонбони с -50% отстъпка
Скрит текст:
И на картата на ММ
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 19:05 от Okidokioo

# 422
  • на Мелмак
Взех си чугунен тиган и съд за хляб.
Кипнах, омазних и на тигана видях малко оранжево петно. Те са оранжеви. Не трябва да го има, нали?
Първи са ми, затова питам. Днес ги взех, дали да го върна тигана?

# 423
Аз също активирах купона за първия учебен ден ,уви такива бонбони не намерих в кварталния ми Лидъл има подобни но 360 грама ..останах разочарована ...

# 424
Мога ли да купя различни видове бонбони с купона (до макс пет броя общо, не от вид)? Т.е. мога ли да комбинирам видовете бонбони или трябва да купя само от един вид, за да се отчете купонът? Някой пробва ли вече?
Мikkey, в неделя и в нашия филиал нямаше никакви пакетирани зелени салати, нито от сандвичите и нещата наоколо. Много странно ми се стори - все едно са махнали всичко, за да почистят/сменят рафтовете или пък ще променят местата на стоките. Из целия магазин имаше препречени рафтове, щендери, палети със стока (никога не съм виждала чак такова нещо - само до водите имаше минимум три палета със стекове с вода). Всичко това отделно от разместванията, които се случват обичайно при зареждането на промо стоките, които са от понеделник...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 20:53 от dolce miele

# 425
Мога ли да купя различни видове бонбони с купона (до макс пет броя общо, не от вид)? Т.е. мога ли да комбинирам видовете бонбони или трябва да купя само от един вид, за да се отчете купонът? Някой пробва ли вече?
Би трябвало да може, и аз мисля така да направя.

# 426
Бонбоните в бялата кутия вчера видях, че при нас изобщо ги няма. Така че мисля да комбинирам от другите видове.🙂

# 427
  • Троян
Здравейте
Знам, че е коментирано, но да питам, че нямам спомен...къде се намира контактната форма да пиша, защото днес не ми бяха отчетени изобщо купоните?

# 428
  • оттам, откъдето започва България
Моля, като го направите това, което мислите, да споделите дали се е получило. (За купона бонбони имам предвид) Simple Smile

# 429
Вече ми подариха купон.Благодаря!
Ако някой има свободен купон за бонбоните няма да го откажа

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 20:39 от brillante

# 430
  • In transit
Взех си чугунен тиган и съд за хляб.
Кипнах, омазних и на тигана видях малко оранжево петно. Те са оранжеви. Не трябва да го има, нали?
Първи са ми, затова питам. Днес ги взех, дали да го върна тигана?
Това оранжевото петно ръжда ли е?
Онзи ден загледах един останал тиган с дълга дръжка, оранжев. Според мен си беше омаслен. Едната ми тенджера е така, отвътре черен чугун, отвън емайлирана. Не съм я омаслявала първоначално, само след като я измия, леко я подсушавам и омазвам със зехтин. Не съм имала проблеми.

# 431
  • София
Ако някой има свободен купон за бонбоните няма да го откажа
Ще ти изпратя.

# 432
  • Буркина Фасо
Моля, като го направите това, което мислите, да споделите дали се е получило. (За купона бонбони имам предвид) Simple Smile
бамбони (белгийските) колкото щеш. имаше и от 3-те вида.
може да комбинираш различни видове. аз го направих.

# 433
Могат да се вземат различни видове бонбони.

# 434
При нас всички бонбони са налични, като само белите са същите като на снимката. Останалите на живо не изглеждат така, може би затова сте си помислили, че няма наличност.
Може да се комбинират различни видове.

Общи условия

Активация на акаунт