Звездни компромати - септември '26

• 174 091
  • 1 787
  •   54
Отговори
# 1 770
Богиня е Клаудия, а не ми е била любимка никога.
Някой да каже на Памела да се върне към no makeup makeup, свикнахме вече да я гледаме без злокобно черното около очите.

# 1 771
  • Sofia
Клаудиа изглежда много добре за възрастта си.

# 1 772
Памела има много хубави момчета и кандидат снахи, не ме дразни, че не е секси както е била преди. Има си кулинарно предаване, кани готвачи и приятели, много е приятно.

Дара е прекрасна и много по-естествена от някои чужди звезди. Има талант, дано стане световна звезда. Тя е, дано и света го узнае.

# 1 773
Всички злобни коментари, срещу нея ги приемам само ако поставите ваши снимки по бански като горните нейни. В противен случай, ги чета и си викам "Да точно така, кой знае каква си ти авторке, зад монитора".

Е хайде сега, една радост си имаме ние, дебелите лели по пеньоар пред монитора с парче торта в ръка, и искате да ни я отнемете. Не е нужно да съм самата аз неземна красавица, за да имам мнение за чуждия външен вид.

П.П. Клаудия е красива, а пък за тази възраст направо е с божествена фигура. Лиз Хърли е Сатаната (документално доказано, вж. филма). Моника Белучи е въплътеното съвършенство. Скарлет Джохансен е чистият секс. Тялото на Дара ако беше плод на хирургията щях да кажа, че е леко вулгарно, но коя съм аз да споря с природата, прекрасно сочно тяло. Сидни Суини не ми харесва и това е.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 11:08 от Ghibli

# 1 774
  • Glasgow
На мен не ми е дебела или грозна, но ми е измита чиния, Гуинет Полтроу типажа. Най обикновената от 90-тарските супермодели.
Другата муза на Лагерфелд - Надя Ауерман много ми харесва.

# 1 775
  • Пловдив
Гледам снимки на външната ни министърка в Ню Йорк на срещата на ООН. "Бездомен шик" както пишат в коментарите под снимката .
Скрит текст:

# 1 776
"The Debut" с награда Golden Icon по време на филмовия фестивал в Цюрих

Julianne Moore
Скрит текст:

Jesse Eisenberg
Скрит текст:

# 1 777
Гледам снимки на външната ни министърка в Ню Йорк на срещата на ООН. "Бездомен шик" както пишат в коментарите под снимката .
Скрит текст:

Close Имам чувството, че се гласи за някое селско мегданче и си е закопчала елека. И с тази риза на райета 3 номера по-голяма...  направо довършва всичко. Страстоубиец на n-та степен. Покъртителен подбор на дрехи.

# 1 778
В ерата на Супермоделите Клаудия харесвах най- малко, не харесвах нейният типаж красота. В последните години я намирам за прекрасна!

Прекрасни Натали, Чой и Чой- младши. Heart Eyes

# 1 779
Скрит текст:

Страстоубиец на n-та степен.Покъртителен подбор на дрехи.
Модерен вариант на "учителка в девическо училище"😂

# 1 780
За външната ни министърка най-дразнещото е, че не е нужно да открива топлата вода. Има си утвърден стил на обличане за нейната среда и длъжност, има си протокол, просто може да следва стандарта и да няма грижи. Но не, дай й да твори и да се себеизявява на гърба на имиджа на цялата ни клета държавица.

# 1 781
  • Glasgow
Малко като Norland nanny в UK, бавачките на елита, на кралското семейство също
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 11:33 от Jokerr

# 1 782
За мен е като библиотекарка в затънтено селско читалище. Не проумявам как може да няма човек грам усет за стил, в кои времена живее и къде се намира!

# 1 783
  • España
В моите тий-години направо обожавах Клаудия Шифър … с този Бриджит Бардо вайб ….не жени ,а богини … Тя имаше връзка с принц Албърт в младите си години и мнозина я виждаха като бъдещата принцеса на Монако .
Скрит текст:
После , може би най-известната и и дълготрайна връзка с Дейвид Копърфийлд -обявена за една от иконичните връзки на 90-те :
Скрит текст:

Клаудия имаше и малка роля в “Love actually “:
Скрит текст:

# 1 784
Министърката ни все едно пазарува "елегантни костюми" от Тему и Шийн (без да обидя никой, и аз си купувам разни рокли от там, но за разходки и парка, не за срещи в ООН).

Общи условия

Активация на акаунт