Звездни компромати - септември '26

• 20 230
  • 281
  •   60
Отговори
# 270
Горящото гърне от клипа с Андреа е направо нелепо! Ясно е, че са го "фламбирали" за ефект, но това, в комбинация с трошенето и летящите парчета си е откровено опасно и за клиентите и за готвачката.
Да, голяма простотия. Съдът може да се отвори и по-безопасно, вместо това нелепо шоу с трошенето и летящите горещи парчета глина.

# 271
За Лиан Раймс и мъжа ѝ навремето нямаше ли нещо от сорта, че съпругът ѝ държал жените му да били много слаби ( може и аз да бъркам)?
Анджелина навремето ми беше любимка, на тази снимка е като таласъм.
Макрон и Камила хич не ги харесвам, но не мога са отрека, че стилистично изглеждат чудесно.
За Андреа имаше коментар под изтрития клип на жена, която я съветваше да спре някакъв медикамент (може би антидепресант), защото такива му били нежеланите реакции.Каквото и да е, тя не беше адекватна и е грозно уж близки хора да я излагат в публичното пространство.

# 272
  • Sofia
Този гювеч поднесен по този тъп начин сигурно е към 50€ 🤔
На Лазаров видеата му са все от маси в заведения,уж им прави реклама,но освен “уаууу”и да плюска на аванта друго не виждам.
Много ми е антипатичен 👎🏻

Горанова😬,Евро и Банев
Скрит текст:

# 273
Абе тия хора как си прибират зъбите в устата?! Дамата с розовите плувни очила разполага със зъби, които са минимум по 3 см. дължина парчето. Как си затваря устата? 🤔

# 274
Уважавам Банев като творец, но  на такива кадри личен живот ми идва някак странно за стабилен автор и мъж.

# 275
Горанова и тя с модерните конски зъби....

# 276
Те не са модерни, просто от новонаправените зъби на нашите сънародници, с просто око се вижда, че професията "зъботехник" е в сериозна криза.

# 277
Зъботехниците работят върху отпечатъци на зъбите, изпилени и взети от стоматолога. И аз не разбирам от кога станаха модерни тези конски зъби. Горанова трябва да е на Орлин Горанов жената ли?

# 278
Да тя е.

# 279
Всичките са яли много сладки ,развалили си зъбите и ето - нови. Няма друго обяснение. И само едни конски са на пазара.

# 280
То хубаво зъботехниците работят по отпечатъци взети от стоматолозите, но форми, цветове, детайл?
Ето ви пример за крайно некадърно и много кадърно направени зъби на един и същи човек. Разликата е от земята до небето  -
Скрит текст:

# 281
Нафталин Joy

Общи условия

Активация на акаунт