Звездни компромати - септември '26

• 61 057
  • 712
  •   59
Отговори
# 690
Не казвам, че е длъжна. Но АКО го е казала и човек не е.

# 691
  • Bayern
Това за Преслава сигурно ли е, да не е като коментара  на Цолов за Крисия... Инфо ЕЖК ...

# 692
Тази жена понякога пуска призиви, в които търси помощ да зарадва някое детенце. Обикновено после пуска благодарствен пост. Сещам се за Дара Екимова и един фокусник Арсен, които се бяха отзовали и зарадвали детенце в инвалидна количка за рождения му ден. Арсен дори подбрал фокуси, в които рожденичката да е главно действащо лице, а не просто да наблюдава. Екимова също се е държала страхотно с детето.
След като пусна и молбата за контакт с Преслава след това нямаше “отчет”, което ме наведе на мисълта, че отказала. Нейно право е, разбира се, но ако действително се е изразила по този начин е жалко.

# 693
Може да е просто слух това изказване на Преслава, не бързайте да й се нахвърляте.

# 694
  • София
Гришо
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:

# 695
Памела май и ботокс не слага, освен грим.Радвам се, че има известни личности, които искат да остаряват  естествено.Ще им подражавам (само от грима не мога да се откажа, че ще плаша хората ).
Гришо
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:

# 696
  • София
Памела да иска да остарява естествено?!
Мне, не иска. Но търси пазарна ниша в която да има някакви ангажименти и да оцелява - в случая в роля на естествено остаряваща. Няма и много избор - тя е лишена от таланти.
Няма лошо.
Но и да не припадаме по несъществуващо.

# 697
Не е точно ниша при Памела, а е умишлено търсен ефект. Хич не е като да остарява толкова естествено. Но й се получава, защото хората говорят за това. И всъщност, идеята хич не е лоша от маркетингова гледна точка - от гореща секс бомба да се превърне в "скромна жена с бръчки".

# 698
Специално я увеличих и бръчки не видях, вижда ми се доста напълнена, просто не слага грим.

# 699
Има доста бръчки по челото, как да няма?
Даже си изчистих  дисплея на телефона да не би грешката да е в моя телевизор 😄, но не, там са си.Че има някакви корекции най-вероятно има и за мен са доста незабележими, не се е надула и опънала като жената-котка примерно или като Деми Мур и Никол Кидман (на прима виста за тях се сетих)
Специално я увеличих и бръчки не видях, вижда ми се доста напълнена, просто не слага грим.

# 700
Памела е отлично опъната от добър естетичен хирург. До толкова добре направено, че може да си позволи да се прави на естествена, уж така си остарява. То прибери всички бръчки и увисвания, не се оливай като нашите "звезди" с уплътняването на устните, не прави нищо крайно - и си стой по лунички и без грим.
Поне знае как да го направи, на нейните години да и имам хирурга ще ми е достатъчно Grinning

# 701
   Леони Касел на тази снимка изглежда малко като ромска булка, която не се радва особено на простотиите на сватбата и как я е накиприла свекървата.

# 702
Слушам радио енерджи, звънят разни хора да се поздравяват. Обажда се някакво детенце да се поздравят заедно с майка си. Майката - Теди Велинова. Сама се отъждестви с българската Джулия Робъртс. Водещата не я беше чувала. Интересен разговор.

# 703
Хи,хи метлата пак е минала Laughing
ИнфлуенЦъри ще обсъждате, ама друг път.
Исках да споделя за едни популярни, които са на кинофестивала Венеция, по покана на Мастъркард, 100% финансирани.. ама айде

# 704
Майката - Теди Велинова. Сама се отъждестви с българската Джулия Робъртс. Водещата не я беше чувала. Интересен разговор.
Минала е покрай Джулия Робъртс, която има широка уста, но не и такава крива челюст и обратна захапка. Голямо самочувствие от страна на Велинова.

Общи условия

Активация на акаунт