Звездни компромати - септември '26

• 32 475
  • 409
  •   21
Отговори
# 180
  • Glasgow
Евгени ергена ли?
Хора, не ме убивайте, но каквото чух от този изпълнител гръцкия звучи чалга, просто е облечен елегантно🙈

# 181
Дамата има една песен, в която пее :

" В очите мога да те гледам
и да лъжа колко те обичам.
В сърцето капка милост нямам,
вземам всичко и си заминавам. "

Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

# 182
Евгени ергена ли?
Хора, не ме убивайте, но каквото чух от този изпълнител гръцкия звучи чалга, просто е облечен елегантно🙈

Но все пак облечен Mr. Green

# 183
Ее, ама той Евгени е с Кирил Кирилов постоянно 24/7 за връзка говорят злите езици дори.

# 184
Силвена Роу размишлява върху менопаузата.
Клипът е уникален.😂😂😂
Скрит текст:

# 185
Курс за менопаузата? Силвена нали беше готвачка, да не е станала медицински специалист някакъв? Егати държавата, всеки си прави каквото си иска....

# 186
  • Sofia
Смотаният ПР Атанас Лазаров е качил клип с Андреа от някакъв ресторант.
Тя е доста неадекватна 🥺

# 187
  • София
Българските актьори сигурно са най-големите мрънкала в развлекателния бизнес. Ще рече човек, че някой ги е заставил да стават актьори и като не им се е получило, публиката, държавата, директорът на театъра и тем подобни са виновни!!
Имаме и успешни актьори, разбира се, например Захари Бахаров се снима в много чужди продукции, Юлиан Костов, Димитър Маринов.  Абсолютният български връх е Мария Бакалова, която има холивудско лице, трансформира се с всяка смяна на цвета на косата и тоалета, много ми харесва! Със сигурност има и други, за тези се сещам в момента, а отделно мисля, че и много български каскадьори има в холивудски продукции. Значи може и без мрънкотене и без оплакване, може и без напиване и качване пиян в колата, може и без вулгарни излагации.. Много пъти съм се чудела на база на какво е самочувствието им.

# 188
С такива “приятели” не ти трябват врагове.
Смотаният ПР Атанас Лазаров е качил клип с Андреа от някакъв ресторант.
Тя е доста неадекватна 🥺

# 189
Този Евгени дето спа с Ивка Бейбе и направи песен след това за да й се подиграе?
Честно предпочитам Мария пред него

# 190
  • Glasgow
Дали е изпял тази песен🤔такава класа от Античния...

# 191
Драматургът Недялко Славов относно произведението си, отново с внушения, че публиката не е вдянала, защото "в тази пиеса няма очакваното забавление, шекеросани флиртове и романтични клишета..."!
Тоест, публиката според него иска да гледа и очаква един турски сериал и нищо повече, а получава високо изкуство, което няма капацитет да оцени.
Ей на това му се вика свръх наглост! 🤢
Скрит текст:

# 192
Курс за менопаузата? Силвена нали беше готвачка, да не е станала медицински специалист някакъв? Егати държавата, всеки си прави каквото си иска....

Че то навсякъде е така ...
Силвена първо, че е попрехвърлила тази възраст, второ като й гледах "здравословното" хранене основно пълно със захар и въглехидрати точно ще помогне на някой в менопауза....

# 193
Този Евгени дето спа с Ивка Бейбе и направи песен след това за да й се подиграе?
Честно предпочитам Мария пред него
Точно този палячо.
И аз предпочитам Мара.

# 194
В ИС в профила на Андреа е качен клип в който е видимо неадекватна…
https://www.instagram.com/reel/Dc0TvFpCSEW/?igsi=MWtrYnV0ZDRuNHJmNQ==

Общи условия

Активация на акаунт