Звездни компромати - септември '26

• 32 329
  • 406
  •   32
Отговори
# 375
Патинсън и Суки във Венеция
Скрит текст:

P.S. Редактирах за Куин. Не знаех подробностите около Who wants to live forever, няма проблем. Много харесвам тази песен, особено след кончината на Фреди, вече 35 години има особено звучене на мен - носталгично и болезнено.

# 376
Тя била млада жена, на 37 години. От снимките реших, че е около Соня Йончева.
Гергана ли имаш предвид? Тя е на 54 години.
Не, тази Хатия. Може би прическата, не знам, но на тези снимки с червената рокля ми заприлича на доста по-зряла жена, около Соня Йончева.
Може и да сме закостенели, но сме свикнали толкова разголени да ходят кънтри, фолк певици, въобще представителки на доста по-лек жанр. За мен лично, големи деколтета отиват на жени с малки гърди. Изобилното деколте, когато е разголено винаги добавя вулгарен вайб и сваля класата.

То остави, че разголено, но и грозно провиснало. За сутиен не ели чувала дамата?
Не смея вече да се обадя за увиснал бюст, че ще писнат до небето.

# 377
  • Glasgow
Тъжен или усмихнат🤐🤔

# 378
Изобщо не давам акъл, а изразявам лично мнение.
Всяка жена има право да се облича както прецени, независимо от телесата си, никой не съдя.
Но на концерт на Виенската филхармония, например, има дрес код, не може по дънки, не може и с визията на Хатия. За мен просто не е ок, изобщо не съдя какво виждам, просто е неусместно облеклото, не коментирам талант и интелект.

Естествено, че е така. Може да си много талантлив, но да не си елитарен и с класа.
Едно време и при нас беше така - кой е помислял да отиде на опера с ежедневно облекло, абсурд. Аз съм абсолютно "за" да има дрескод.

# 379
  • София
Аз пък не. За да се популяризира класическата музика трябва да се разчупи. Опера на открито е чудесен пример за това.

# 380
Това сякаш са снимки на някой патоанатом, много криндж 😬

# 381
  • Sofia
Какво стана с дъщерята на Фреди Меркюри, май обявиха, че е починала или бъркам?
И в крайна сметка разбра ли се дали историята е вярна?

# 382
Ирина изключително я харесвам, но тази фотосесия тя дори не прилича на себе си и е толкова безлична, наистина. Какво са целели като резултат, не знам, но е странна.

# 383
Аз пък не. За да се популяризира класическата музика трябва да се разчупи. Опера на открито е чудесен пример за това.

Да, добър пример е, което не изключва и другото. Все си мисля, че е по-добре да се дърпа нагоре,  отколкото наобратно.
За мен трябва да има съобразяване с мястото и събитието (което в днешно време доста видимо се потъпква, но простолюдието rules) и това съвсем не е задължително да се диктува от навалицата, за която така или иначе това изкуство си остава енигма в преимуществената част.

# 384
  • София
Не можеш да привличаш нови фенове само със стари порядки. Елитарното изкуство, за да стане по-масово, трябва да се разчупи.
Аристокрацията е много ограничен брой хора.

# 385
Тази липса на вкус и адекватност, която се пробутва за разчупеност, е същата като твърденията на не особено грамотни хора, че граматическите норми са едва ли не излишни - нали се разбирало какво искат да кажат.
Предлагам Камила да се поразчупи, нещо не ми е достатъчно близо до масите. Важно ми е емоционалното състояние на гърдите й.

# 386
  • София
Камила, ако визираш Кралицата, всъщност е много разчупена. Коментарът ти за гърди, чиито и да са е меко казано пошъл.

# 387
За едни пошъл, за други разчупен… За да сме точни, коментар на гърди няма. Няма как да коментирам нещо, което не съм виждала.

# 388
Изобщо не давам акъл, а изразявам лично мнение.
Всяка жена има право да се облича както прецени, независимо от телесата си, никой не съдя.
Но на концерт на Виенската филхармония, например, има дрес код, не може по дънки, не може и с визията на Хатия. За мен просто не е ок, изобщо не съдя какво виждам, просто е неусместно облеклото, не коментирам талант и интелект.
Такъв начин на мислене възпитава само наглост в масата.

# 389
Мария Бакалова - от  стори:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт