Звездни компромати - септември '26

• 41 760
  • 521
  •   47
Отговори
# 450
  • в пералнята
Е Салпаров ни беше златното либеро, не знам как може да не го познавате.
Николов, колко и да не го харесвам като политик, смятам, че е блестящ спортист!

А за д-р Жаси, не знам какво ниво се очаква там...

# 451
  • Велико Търново

А за д-р Жаси, не знам какво ниво се очаква там...

Под нулата.

# 452
Май е имало само жени на партито
https://www.facebook.com/share/r/1JrwbiDN9k/
Парад на уродливостта

# 453
  • Велико Търново
Добре, че си я спомням на какво приличаше в "Сделка или не", че ако не си я спомнях можеше и да се комплексирам./за последното се шегувам/
Тези жени сами няма да се познаят на стари снимки.

# 454
  • в пералнята
Добре, че си я спомням на какво приличаше в "Сделка или не", че ако не си я спомнях можеше и да се комплексирам./за последното се шегувам/
Тези жени сами няма да се познаят на стари снимки.
Едно това, ама и сега, след толкова корекции, пак се филтрират.
За мен има нещо тотално сбъркано в себеусещането.
Обаче лошото е, че младите момичета гледат и смятат подобен модел за нормален Sad

# 455
  • София
Силвена Роу ли е там? Много добре изглежда. Ама какви метаморфози само претърпяват тези жена, евала за волята.

# 456
  • Велико Търново

Обаче лошото е, че младите момичета гледат и смятат подобен модел за нормален Sad

И не само младите, и жени на моята възраст като гледат инстаграмските жени и начина им на живот, и жилищата им пак се чувстват зле.Тези филтри и това нереално, и сбъркано ежедневие, което се показва докара доста хора до депресии.

# 457
  • София
И не само младите, и жени на моята възраст като гледат инстаграмските жени и начина им на живот, и жилищата им пак се чувстват зле.Тези филтри и това нереално, и сбъркано ежедневие, което се показва докара доста хора до депресии.
Коя сила на тази планета принуждава тези клети жени на възраст да гледат "инстаграмски жени и начина им на живот" че да се депресират зорлем?

# 458
Brooklyn Beckham и Nicola Peltz на наградите Kinéo
Скрит текст:

# 459
  • Велико Търново
Хора и психики различни.

# 460
Божеее и децата на Бекъмови остаряха... Бруклин има бял кичур, значи съм направо динозавър аз. 😁

# 461
Тази "църква" се е преименувала от "Пробуждане" на "Ренесанс", интересен факт е, че 10% от прихода си трябва да им даряваш, така пишело в Библията !!??? Четох някъде. Пирамида пълна.
Ралица, Миро, Вениамин и още няколко "известни" са в нея.

И молците дето вият на умрело, също. Не знам дали са в тая или друга, но единия дори рекламираше едно библейско представление, където преди самия той бил участвал като по млад

# 462
Теди Салпаров как ли се вързва към тази църква.. едно време се разведе, има друго дете и още две от Ралица (все момчета). Жена му е говореха с Пламен Константинов.

Иначе той наистина си е истинска звезда Андрей Жеков, Матей Казийски, Цветан Соколов са именити волейболисти.

# 463
  • гр.Пловдив
Brooklyn Beckham и Nicola Peltz на наградите Kinéo
Скрит текст:

Носът на Пелтц нейн ли си е,доста е вирнат  ? Иначе е адски свежа и симпатяга,за разлика от Бруклин,който има същия лежерен вид на умряла скумрия,ала майка му Вики..

# 464
Май е имало само жени на партито
https://www.facebook.com/share/r/1JrwbiDN9k/
Парад на уродливостта
Леле, тук само извънземни! Ако попадне случайно човек от някоя бяла държава, ще се чуди къде е попаднал. Нямаше една нормална, естествено красива жена там.
Там такива образи само по телевизията са виждали.
Драг парад е било!

Общи условия

Активация на акаунт