Звездни компромати - септември '26

• 89 908
  • 963
  •   53
Отговори
# 930
Ние от една снимка няма как да разберем характера и поведенческите особености на даден индивид.Освен, че е жена на Бекъмовски син друго за нея не знам, виждам красива жена на снимка- коментирам, че е красива.Каква конспирация се търси тук нещо не ми е понятно 😄

# 931
Наша Деса също е била на концерта на Селин Дион, ама естествено, по-важно е да се селфне наша Шишовица с Опра. Абе първи дружки са си, дет се вика, къде е тя, къде сме ниЙ...
Да вземе да я покани в шоуто си ОпретО, много интересно ще бъде.
голямо шоУ ще се получи с ДеситО 😁😁😁

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 20:10 от ananun

# 932
Мале каква полит коректност, респект, дами!
ПП: Нямало как от една снимка да знаете?! В тази тема приписахте куп деца и бременности на известни личности, предполагаеми зависимости и психични отклонения баш от една снимка...

# 933
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз жени като Бакалова не ги разбирам, как може да се харесваш с това нещо, то не е брада това  ми седи като израстък.
Скрит текст:

# 934
Ау, и другата видна съдийка й лайкнала Joy

# 935
Боже ма  как?! ние по снимка романи пишем, женим, резвждаме, издирваме гаджета, даже в гръб снимани! Топ клюкарките на държавата, на половината жълтури хляба ний им го вадим! С все снимките ни копират 🤣😂😅

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 20:46 от JACKLIN*

# 936
  • Пловдив
Ау, и другата видна съдийка й лайкнала Joy
бе мани Joy и аз това забелязах...изписаха им веждите, т.е носовете, зъбите и т.н... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 937
  • До морето
На Ивайла това май си е нейната брадичка. Тя винаги е имала остри черти и дори и на 20 когато има още бузки, пак има остра брадичка.

# 938
Имаше една Дани Каназ.. нещо си, подобно на Деса (дето никога не е летяла с Пеевски, не) изглеждат като ученички в лятна вакнция, осребрили добре. Снимат се по света, но доста нелепо. С какви доходи и как, те си знаят.
Опра вероятно си мисли, че се снима с random fan, a не с корумприран политик.

# 939
  • Glasgow
Обаче много се е разхубавила Деси😅👑и другата как фен-гърлства😅 сигурно си умира за нейното място

# 940
  • Пловдив
Лошото е, че с какви доходи и от къде са всички знаем Confounded

# 941
Безпределно ясно е на всички, че Селин Дион вече е на 58 (родена на 30/03/68) и просто няма как да пее нито като звяр, нито като преди. Писах за фалшивите ноти на концерта й и за факта, че гласът й просто не е мощен като преди.
Но при условие, че бори коварна болест от години, няма начин да не се отбележи желязната й дисциплина и борбен дух.
Каза, че се завръща и го направи. Евала. Колкото и да знаем, че е лабилна и неспокойна.
Иначе имам познати, които си купиха билети за пет нейни концерта, общо 3000 евро, по 300 евро на човек за концерт.
От снощи до 22/05 ще я слушат и гледат, да не изпуснели момента ако имало пролетни промени в майската хореография🙈
Снимки от снощния, първи от победната серия концерти в Париж, виждат се показаните от Селин, различни тоалети ;
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 20:29 от Веселяшка

# 942
... Селин Дион ... просто няма как да пее нито като звяр, нито като преди. Писах за фалшивите ноти на концерта й и за факта..
Това за фалшивите ноти трябва не само да се повтори, но и да се потрети. Някой може да не е разбрал, затова - да се почетвърти!

# 943
  • Glasgow
Аз точно така си представям някой да "пее като звяр" (играе като звяр и т н) дето много се ползва напоследък 🤣🙈 Знам, че се ползва позитивно, но аз визуализирам вой и ръмжене

# 944
Имаше една Дани Каназ.. нещо си, подобно на Деса (дето никога не е летяла с Пеевски, не) изглеждат като ученички в лятна вакнция, осребрили добре. Снимат се по света, но доста нелепо. С какви доходи и как, те си знаят.
Опра вероятно си мисли, че се снима с random fan, a не с корумприран политик.
Тя де лайкнала на Десиславка фотото Simple Smile
Все отбор съдийки.

Общи условия

Активация на акаунт