Звездни компромати - септември '26

• 121 096
  • 1 281
  •   55
Отговори
# 1 245
  • Glasgow
Мина ли му концерта в Пловдив? На Мороне
ЕРгени с моят любимец се снимал! ❤❤❤

# 1 246
Българинът Влад Тенев е сред десетте най-млади милиардери в тазгодишната класация Forbes 400 на най-богатите американци. 39-годишният съосновател на Robinhood заема девето място сред най-младите участници в списъка със състояние, оценявано на 7.1 млрд. долара.
Скрит текст:

# 1 247
На 5 декември  е, Генчо явно ще участва.

# 1 248
Погледнах  кога  беше в България за снимки на филм Мороне,че тогава сякаш никой не го отрази, а сега голямо медийно вълнение покрай концерта му.. Та, както и да е , в интервюто с Диана Любенова за Бтв изглежда като някой прохождащ наш  фолкпевец. Grinning
 Забравила съм го в този му вид, дори се учудих как ми е бил симпатичен винаги . Grinning
  Евгени как му  се е  зарадвал  Grinning

# 1 249
Мороне порасна много, валят един след друг филми, сега турне почва, не се спира. Фен съм.

# 1 250
Българинът Влад Тенев

Семейството му е заминало в САЩ, когато е бил на 5 години, и е продукт изцяло на тяхното образование и бизнес среда. Възпитан е да си знае корените и да държи на тях, многократно в интервюта говори за българския език и култура, но за разлика от Нина Добрев, дори не е идвал ежегодно в България.
Не виждам какво точно е направила България за него по пътя му да е млад милиардер, та гордо да го наричаме "българин" сега Smiley Интересът му към INSAIT не е, защото компанията е българска, а защото е печеливша. Със сигурност проявява множество интереси към множество компании в различни страни. Защотое има добър бизнес нюх, а не защото е "българин". Самият той говори за себе си като "американец от български произход".

# 1 251
  • София
Много странна снимка на Мороне - изглежда болезнено хърбав и с несъразмерно голяма глава за това телце. Съвсем друго показват снимките, които бях виждал досега.

# 1 252
А аз се дивя какво му харесват на този човек?!

# 1 253
# 1 254
  • Наблизо
А аз се дивя какво му харесват на този човек?!
Изглежда като тъмен балкански субект,който е харесван в определени географски среди.

# 1 255
Има какво да се хареса. Дани де Вито също се харесва и не е секссимвол,  пък една снимка не е критерий.
 който го следи - знае.

# 1 256
Не го виждам за пръв път и всеки път се изумявам.

# 1 257
  • Glasgow
На мен ми е Емрах Стораро, но по възрастен, визуално. Симпатяга, но наистина не разбирам манията по него🤷🏻‍♀️

# 1 258
16 милиона го следват в инстаграм само. Изключителен работохолик, за една година направи 4 филма,  съпродуцент на един, реклами, лице на Долче и Габана, рисува, песни пише. И скоро ще нарвъши 36.
 Сам се анрече циганин ,та  - баща италианец, починал като е  бил на 12  и  сам се бори в живота ,няма като  други родител в бранша. Майка защо пишат с швейцарски произход, не знам, има три по-голеим сестри.
 Няма да се женим все пак, работата ценим.

# 1 259
ИделЯлно, не го харесвайте! Какво се дивите?! На вкус и на цвет … нали. И добре че е така, ако висчки харесвахме Даниел Крейг или Брад кво щеше да правим. Аз харесвам тъмни, високи и леко грозни ❤

Общи условия

Активация на акаунт