Звездни компромати - септември '26

• 171 951
  • 1 757
  •   29
Отговори
# 1 635
  • София
Нали беше наследил имущество от съпругата си.

# 1 636
  • София
Мария Бакалова на рождения ден на Джоди Търнър-Смит.
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

# 1 637
  • София
Ритон
Скрит текст:

# 1 638
  • София
Дамиано и Дав Камерън щели да се женят утре. Сватбата ще е в луксозен комплекс в Тоскана.

# 1 639
  • Варна
Дамиано и Дав Камерън щели да се женят утре. Сватбата ще е в луксозен комплекс в Тоскана.
Много го харесвам тоя Дамиано и изобщо не го виждам семеен, не мога да го възприема като моногамен 🤣

# 1 640
  • Glasgow
Супер, да гледаме малко красиви хора 😅

# 1 641
Дамиано е много готин и секси, което не мога да кажа за бъдещата му съпруга
Уж да е сладка в лице, но има нещо много странно в чертите й, никак не ми харесва, еле па за него - тц!
Той да си помисли до утре! 😁

# 1 642
  • Glasgow
Има нещо руско в физиономията тя, и аз друга си представях за него, но не ни пита 😅

# 1 643
  • София
Има нещо руско в физиономията тя, и аз друга си представях за него, но не ни пита 😅
Заради лицето ѝ като житена питка. 😃 Някоя висока и жилава девойка щеше да му е тамън.

# 1 644
  • Glasgow
Тя може и да има нещо назад в рода, бащата е с еврейска фамилия, може да има нещо славянско.
Житена питка🤣
Много слабичка, а той в едно интервю каза, че майка му го съветвала, че слабите момичета не са добри в леглото🙈

# 1 645
  • София
Тя може и да има нещо назад в рода, бащата е с еврейска фамилия, може да има нещо славянско.
Житена питка🤣
Много слабичка, а той в едно интервю каза, че майка му го съветвала, че слабите момичета не са добри в леглото🙈
😂 Истинска италианска майка.

# 1 646
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Истинското и име е Chloe Celeste Hosterman, твърди, че имала френски произход, но иначе има  руски , словашки и унгарски корени.
Хлое  ми харесва повече от Дав като име, ма нейна си работа!
Честито на младите!

# 1 647
  • Glasgow
Тъкмо се зарових и аз сега, бащата се е самоубил когато тя е била на 15г и много я e травмирало това, сменя си името на Dove, защото той я е наричал така.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 15:57 от Jokerr

# 1 648
  • софия
Иванка Цветанова-Петкова а.к.а. Ваня Великова - елитен участник в президентската надпревара

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 12:58 от zvаnchе

# 1 649
И за това чудо ще има гласове.

Общи условия

Активация на акаунт