Звездни компромати - септември '26

• 176 815
  • 1 829
  •   58
Отговори
# 1 785
Ще си позволя да предположа,че по скоро,е получила дарение от БЧК,и се е почувствала длъжна...да е съпричастна..
Дано греша,но не мисля ,че това е на пазара...където и да било.

# 1 786
Няма и никаква прическа Simple Smile Наистина външния й вид е уникален Simple Smile

От фейса - нейна конкурентка, заместник министър на  просветата:

Скрит текст:

# 1 787
Тези жени не могат да вземат едно просто правилно решение как да се облекат според случая. Как са министри и управляват важни ресори, които касаят цялата държава и народ !?! 🤐

# 1 788
Клаудия е богиня! За мен е тотална красота като млада. Разбира се с годините, е нормално да се промени малко. Та тя вече е по-близо до 60те си години... Като млада беше толкова секси, миловидна, сладка, усмихната.
Радвам се, че си намери половинката в живота и не остана с ония комплексари Алберт и Копърфийлд. Тръпки ме побиват от тях. Имам чувството, че въпреки че бяха двойка с Клаудия, някак си се дразнеха, че ги засенчва.

П.с.Синди, Наоми, Линда, Хелена, Кристи, Карен, Надя... от Олимп бяха слезли да се поразходят...

# 1 789
Няма и никаква прическа Simple Smile Наистина външния й вид е уникален Simple Smile

От фейса - нейна конкурентка, заместник министър на  просветата:

Скрит текст:
Направо заслепява … Simple Smile

# 1 790
Ама моля ти се, Тему и Шийн, ако същите са продавали костюми пред 1982-ра - може, но не и сега.

# 1 791
Министърките дано не отделят повече време да комбинират костюмчета и обущета, отколкото да вземат правилни решения в ресора си.

# 1 792

От фейса - нейна конкурентка, заместник министър на  просветата:

Скрит текст:
Е, тази изби рибата! Егати селското костюмче! 😀
Клаудия много я харесвах в лице, вече не, но цялостно е много свежа и сладка, изглежда на не повече от 45 и то добре поддържана!
На нея (убийте ме 🫣), никога не съм й харесвала краката и походката. Да, слаби и дълги крака, но с кофти коляно и тромава походка.
Скрит текст:
Тоца Крокодила също има слаби и дълги крака, но зле оформени, не е нещо нечувано.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 13:04 от Tess d`Urberville

# 1 793
Irina Shayk
Скрит текст:

# 1 794
Няма угодия Simple Smile
Външната отнесе сума ти критика заради голото рамо, сега се е спретнала с три ката ризи и елеци да не се вижда ни рамо, ни нищо, ние пак недоволни Joy
Тази просветната е направо култова с това ансамбълче Simple Smile

# 1 795
Аз тия двете и в главите не ги различавам...

# 1 796
Все се каня да го кажа, та докато не съм забравила: Ирина ме изумява с това, колко много  прилича на италианка или испанка (но най-вече има италианска красота). По никакъв, ама по никакъв начин не бих предположила, че е рускиня.

# 1 797
Зам. министърката Караминова я имаше на снимка как слиза от самолета на връщане от Америка, с брандирани чантички в ръка-пазарувала си е жената. Изглеждаща нелепо за такъв пост с изкуствените пирги, мигли, джуки и хищнически нокти. На фона на гвардейци, стоящи отстрани. Снимка, представляваща цялата еманация на простотията в държавата.

# 1 798
  • Glasgow
Тя е татарка, Ирина. Много ми е красива 👑

# 1 799
Все се каня да го кажа, та докато не съм забравила: Ирина ме изумява с това, колко много  прилича на италианка или испанка (но най-вече има италианска красота). По никакъв, ама по никакъв начин не бих предположила, че е рускиня.
Тя е наполовина татарка. Фамилията ѝ е Шейхисламова.

Общи условия

Активация на акаунт