Звездни компромати - септември '26

• 179 249
  • 1 844
  •   20
Отговори
# 1 830
  • España
Лафът не беше ли хвани си батко, не набор на татко Joy
Ееее…то в конкретния случай не е на татко , ами направо на дядко !

Иначе за обратния случай , когато жената е по-възрастна от половинката си , на първо четене се сещам за фамилия Макрон и за покойната херцогиня на Алба , но май и при двете двойки възрастовата разлика е около четвърт , а не половин век ….
Само си представям обратна разлика и не мога да си я представя.

# 1 831
  • Glasgow
Имаше една много "популярна" двойка по време на локдауна в UK, египетски млад муж и възрастна британка, дето много се обичаха и не беше за документи бракът 🤡(не са заедно вече, тя си взе котка🥰)
Скрит текст:

# 1 832
  • Варна
Ама са си го изживяли 🥰
Евала, на хора, които не робуват на клишета.

# 1 833
  • Glasgow
Абе... взе документите Мохамед и се разделиха, но според мен и двамата са били наясно с развоя още при започването на връзката. 30 годишен и 80 годишна нямат общо бъдеще.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 19:05 от Jokerr

# 1 834
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Абе... взе документите Мохамед и се разделиха, но според мен и двамата са били наясно с развоя оки при започването на връзката. 30 годишен и 80 годишна нямат общо бъдеще.
Айде Мохамед е ясен, но госпожата защо си го причинява...

# 1 835
Айде Мохамед е ясен, но госпожата защо си го причинява...
Защото на 80 за нея е било регенериращо като коктейл с витамини Joy

# 1 836
Сигурно е нещо по-силно от витамини, само за витамин не си струва според мен де.

# 1 837
Защото на 80 от какво да ти пука? Иска млад мъж - има млад мъж. Дето се вика, за последно каквото си искаш да получиш. Приветствам.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 19:35 от Bеа_2022

# 1 838
Може да си зарадва очите само да иска млад, че  друго на поглед.

# 1 839
Ама са си го изживяли 🥰
Евала, на хора, които не робуват на клишета.
Мохамед не е робувал, определено. Хванал се е с баба си. Тя поне е била с млад, ами той....брррр😱.

# 1 840
Баси връзката. Седят си на дивана и по някое време тя му вика - ела, баба да та цунка.
Луда работа.

# 1 841
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Баси връзката. Седят си на дивана и по някое време тя му вика - ела, баба да та цунка.
Луда работа.
Брррр, и Мохамед си вика "Кървави пари са това, кървави..."

# 1 842
За Папата
Няма начин да коментирам с разбиране, защото съм много далече от тези неща.
В Париж е абсолютна еуфория, проглушиха ни ушите с информация за всичко, което се случва. Не мога да откликна. Съжалявам.
Не бих отишла и на меса във Ватикана, това е положението.
Тук не са виждали Папа от над 20 години и определено са развълнувани. Така да е.
Просто го отчетох в темата, вие го прокоментирайте както желаете.

# 1 843
  • София
То и ние тук сме далече от тези неща. 🙂 Не сме Франция, не сме и католици, какво да ни вълнува толкова...

# 1 844
   Радвам му се на папата. И на вълнението, което предизвиква. Не съм вярваща. Ако бях религиозна, вероятно щях за съм християнка, а ако бях християнка, вероятно щях да съм католичка. Католицизмът е основата на християнството. Но... не съм. Не съм вярваща. Но му се радвам на ентузиазма. Светът отива на никъде, опитва се, папата, да събере добрите хора. Ако бях в Париж сега, бих отишла.

Общи условия

Активация на акаунт