Звездни компромати - септември '26

• 189 440
  • 1 940
  •   62
Отговори
# 1 920
  • Glasgow
Дуа Липа танцува с чаша на главата на сватбата на братовчед си💃🏻💃🏻💃🏻👑(вторият слайд)
https://www.instagram.com/p/DdzIsnTjFuu/

# 1 921
Такива мустаци като на турския милионер носят гейовете в момента, много са модерни сред тях (Иво Димчев също има такива мустаци). Знам, че в Турция по селата мъжете все още са мустакати, ама този нещо в Ню Йорк се подвизава....не знам.

# 1 922
  • Варна
Мустака придава зрялост в неговия случай, без него ще си личи че булката е леля му.

Мустаците са мода, наще Молци отдавана ходят мустакати например.
Не ми харесва на мен, ама кой ме пита..

# 1 923
  • Glasgow
Тук не е гей мода, от няколко години носят мустак, най вече типажът из хипстърските заведения, тези по изложби, фестове и т.н, Не ми харесваше в началото, даже първия път като видях мустакати млади мъже в Сейнт Андрюс (най скъпото университетско градче в Шотландия) мислех, че съм попаднала на снимачна площадка за филм от 80-те, защото те си вървяха с определен стайлинг, плетени жилетки, панталони над кокалчето и т.н😅

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 11:02 от Jokerr

# 1 924
Никак не харесвам брада и мустаци, ама мода, какво да я правиш. Предпочитам мъжете да си бръснат лицата, не краката.

Дуа Липа май е без мъжа си, не го забелязах.

# 1 925
Нито е хипстър, нито певец, нито студент този господин. Иначе имаше такава мустаката мода, ама не отмина ли вече? На мен ми е леко подозрителен женихът, лично мнение.

# 1 926
  • Glasgow
Не виждам да е отминала мустаката мода, или са с мустаци или с брада като на Мон Дьо, като честно казано не знам кое ми е по-грозно 🤣 искам катинарчетата да се връщат спешно

# 1 927
  • София
Одобрявам модата с мустаците и широките, даже леко торбести, панталони. Виждала съм такива със страхотна кройка. Мъж, пристиснат в дънки, с които не може да седне, изобщо не ми харесва. Просто не всички мъже изглеждат добре с мустаци, както и не на всички им ходят бради.

# 1 928
  • Glasgow
На Джейкъб Елорди много добре му стоят🥰и панталоните, и мустаците, и прическата.

# 1 929
Дакота Джонсън
Скрит текст:
Дакота Джонсън изглежда съвършено на първата снимка, много ми хареса.

# 1 930
Колко по-нежно телце има от Тейлър.

# 1 931
  • Sofia
НиЛо
Толкова облечена не съм я виждала 😀
Скрит текст:

# 1 932
  • Наблизо
А сигурни ли сте,че е Николета?Каот погледнеш може и да е Галена.

# 1 933
  • Sofia
Тя е.

# 1 934
Ами нормално, времето застудя, няма да се вее вечно с роклета и бюстиета. Да видим и Мичка в какво ще се облече за сезона.
По-добре мустаци и бради, само не и ужасните катинарчета.😱

Общи условия

Активация на акаунт