Ех, Канада - бъдещи и настоящи родители - 15

• 19 399
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
  • Vaudreuil Canada
Браво бе Монреалки ... само ме изчакахте да замина и го ударихте на купон ...  Mr. Green
Нищо ние ще работим на БГ почва за междупровинциална среща Simple Smile И гледайте да не си сбутате коремчетата на срещата Simple Smile
Честит Рожден Ден Кроко!
Много здраве, щастие и късмет!

# 226
Аз мисля, че в събота, към 10ч. примерно, е добре. Ще видим тая вечер моя мъж да не е замислил нещо за съботата, да не бързам да си правя сметките без кръчмар. Ама хайде моля ви се, поне още 1 мъж да дойде. Кво ще прави нашия тати ако се озове сам сред бременни (то май само аз ще съм с бебе) ooooh! Да не вземе да се уплаши и да не иска повече деца  Crazy
rosist, ако стане така, че да си сама, драсни ми къде живееш и ако не е мноооогоооо далече от нас, ще минем да те вземем примерно Wink

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 00:09 от p4eli4ka

# 227
Ако остане за Ангриньон, може и ние да ви навестиме, кофтито е, че там няма тоалетни, но не е чак болка за умиране...Аз живея на 5 минути от там, така че свиркайте ако решите да се закотвите там.
Може би ще трябва някой да ми прати жсм на лични, за да се локализираме по-лесно.

А мъжовете ще ги водим ли  newsm78

Айде координатора да довърши започнатото  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 05:28 от МИНЕрВАта

# 228
 Моми4ета здравейте,аз отдавна не сам писала,но ви 4ета редовно.
 Сега имам нужда малко от вашата помощ относно документие които са необходими,за да дойде майка ми тук.
 Какви документи са ми неоходими от тук за да и ги изпратя.Знам за поканата, формулярите за попалване в представителството на Бг мога да ги изтегля и да и ги попалня аз/ще и ги изпратя готови/ друго е Т-формата,за другите неща не сам сигурна,необходимо ли е майка ми като ходи в София кам документите да представи документ от банката с колко пари ще разполага в Канада или е нужно ако няма пари да има недвижимо имущесто и саответно за него да има нотариален акт. тя неработи в момента трябва ли и документ за това. Ами друго не се сещам ако някой знае моля да ми помогне да сьбера вси4ки необходими документи.

Лека нощ на вси4ки.

# 229
Тъйййй. Ние с моя мъж ще сме там, в събота, 23-ти юни, 10-10.30 сутринта. Ще се търсим в парка, който е до паркинга (не паркинга на метрото, а другия). Вярно е, че няма тоалетни, ама има вече раззеленени храсти Joy
МИНЕрВАта, аз ще съм с моя мъж, иначе няма кой да ме закара (аз сама не мога Embarassed). Утре ще ти пратя ЛС с GSМ, че сега вече ми се спи.
heureuse, rosist, Rosemontia, кажете дали 10-10.30ч. ви устройва (все пак да не е напекло много още). И викам утре да вземем да се уговорим като за последно, че да не си дремем само с мойто мъж и бебка. Ще вземем дреболийки за хапване, все пак не отиваме на барбекю Naughty
Ако има други желаещи, да заповядат. Утре ще ви лепна 1-2 наши снимки тук, че да ни познаете по-лесно, все пак аз вече не съм с голям корем Flutter
kivito, утре ще ти пратя ЛС с всичката необходима информация за гостуването на някой тук. Моите родители идваха за 2 месеца и си заминаха преди 20 дни, тъй че ми е прясно, пък и свекърва ми ще идва, тъй че всичко е повторено и затвърдено. Просто както вече споменах, много ми се спи, затова утре ще ти пратя подробности.

# 230
Благодря ти П4ели4ка Hug Hug Hug

# 231
  • Vaudreuil Canada
kivito по принцип само формуляра, документа за платена такса и поканата са задължителни документи. Всички останали се водят документи подкрепящи кандидатурата за виза.  Майка ми е превеждала нотариален акт първия път като идва, двата пъти си взе банкова референция за някаква сума, която ще носи със себе си, ние сме пращали и двата пъти служебни бележки и копия от данъчните декларации, първия път ни накараха да пратиме копия на последни два чека за заплати, втория път ги пратихме за всеки случай, пращали сме копия на PR картите и двата пъти за да докажем статута си тук.

# 232
Момичета, 10-10 и половина е удобно, предлагам да се инсталираме на някоя пейка малко след тоалетните (ама не толкова близо че да мирише разбира се Mr. Green). Там наблизо има и детска площадка. Предполагам че с коремите/количките ще бъдем лесно разпознаваеми Laughing Предлагам също така всяка мама която иска да дойде, да ми прати утре лично съобщение, за да й дам джи ес ем-а си в случай на нужда. Най-рано следобяд ще мога да седна на компютър. Нашият татко ще дойде, така че ще има поне още един мъж за компания на мъжа на Пчеличка. Че наистина ако го видят сам с толкова бременни булки и булки с деца, арабските мъже, които също се намират из парка, могат да му завидят за харема:lol: Ще се обадя и на още една бременелка, за която знам че е чела форума, можем и тях да ги доведем с техния татко.
И с дребните закуски е супер, не е ангажиращо Peace
Шеметке, ами ще те чакаме да се върнеш и специално ще организираме среща вд твоя чест Peace
Калидка, за съжаление децата отдавна не са били в България. Нашите баби са много възрастни и не мога да им ги пращам, а и самите баби идват тук. На мен ми се е отваряла възможност да се освободя и да си отида все през есента, когато са на училище. Но така или иначе за децата ми е различно от мен, при тях и бабите и чичо и леля и единственият първи братовчед са на нашия континент, за приятелите да не говорим.

# 233
  • Vaudreuil Canada
heureuse само да кажа, че ако се идва от метрото и се подминат тоалетните в дясно по алеята почти няма маси - мисля че имаше само една която обаче е много близо до чешмичка - аз лично я харесвам, но е много близо до алеята и постоянно минават хора. Да си изкарате хубаво пък аз ще се включа в някоя следваща такава проява Simple Smile
kivito да добавя че майка ми все още работи та си беше извадила и служебна бележка от работата за отпуската която има и заплатата.

# 234
Доколкото разбирам вие говорите за тая част от парка, където е изхода от метрото. Аз имах предвид другата част, някъде на ъгъла между улиците des Trinitaires и Boul. De la Verendrye, че там има безплатен паркинг. Доколкото знам, другия паркинг до метрото е платен. Ама както кажете, имаме още 2 цели дни, за да се уточним къде да се търсим Mr. Green
heureuse, благодаря за организирането на татковците bowuu

# 235
  • Canada
p4eli4ka - и ние за сега ще сме семейно. Иначе благодаря за предложението, но сме далечко от вас, а и доста близо до зеленото метро (макар и на другия край) , така че нямам особени проблеми с придвижването Grinning
shemet_neveroiaten - имаш "запазено място" за следващата сбирка (надявам се вече с бебета, не с кореми Laughing)
МИНЕрВАта - не се измъквай, толкова сте близо, че ще е срамота да не дойдеш Wink. Домъквай и мъжете, че моя малкия ще скучае...
Аз парка не го познавам много, така че уточнявайте между вас мястото - ние ще го намерим Laughing
Момичета, слънчев ден на всички! Hug

# 236
Ok, ok...Rosi, kak da ti otkaja, ot tolkoz wreme se wigdame Mr. Green, 4e naprawo sramota.

Zna4i za parka, ako se razberem na izhoda ot metroto e got za po-golemite deca (na6te  Mr. Green), za6toto w blizost ima detska plo6tadka, a parkiraneto na samiq buleward Trinitri e bezplatno.

Do golemiq parking(Werendri) nqma problem, no riskuwame zwerowete da se oteg4at prekaleno byrzo.

Az sym za izhoda na metroto, no i dr. mqsto nqma da me otkage...

P4eli4ka, moge i edno copy paste i na men za pokanata

Are otiwam da igraq bejsboll...

# 237
  • Vaudreuil Canada
Аз съм останала с впечатление, че събота и неделя паркинга при метрото е безплатен - естествено може да са ми стари спомените.

# 238
Момичета,
благодря ви за пожеланията. Трогната съм от вниманието и милите думи.
 Hug  Hug Hug

Черпя ви виртуално с тортата, направена специално за случая.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/croco1977/detail?.dir=/f172re2& … 2.jpg&.src=ph

# 239
  • Vaudreuil Canada
Кроко я сподели каква точно е тази торта - с какво е поръсена???????

Общи условия

Активация на акаунт