Ех, Канада - бъдещи и настоящи родители - 15

• 19 360
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
  • Vaudreuil Canada
Век, де албума става само дето иска парола - така че или давай парола та да гледаме или го направи публичен за няколко дни докато го видим и после пак си го скрий Simple Smile

# 121
  • Canada

stork-girlЧестита рожба на Thesara! stork-girl
 passifierЖиво, здраво и папкащо бебче пожелавам! passifier
А на мама леко възтановяване!

Честити празници на дечица и на мами, които съм пропуснала! smile3525

Йонка Бонбонка, лек път и приятно изкарване в БГ!

Мерси Калидка! Аз съм в еуфория по пазаруване и нямам никакво време да пиша, но хвърлям по едно око Heart Eyes

В неделя летим за БГ ... настръхва ми косъма само като си го помисля какъв екшън ще е.

Шеметна, ние летим в понеделник...аз моят екшън ве4е си го представям.....с моето любопитно дете ще обикаляме по редове и седалки из целият самолет Shocked
Ти само кенгуру ли ще взимаш?  Ако е така ще омалееш да знаеш, трябва да имаш и коли4ка за между полетите, защото и на бебчо ще му е хубаво да се повърти наволя. Ще ти стискам палци Peace

Момичета,
я вижте дали този линк ще стане http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139688
Век, де не става пак....

Пожелавам на вси4ки топло и безгрижно лято!
family

# 122
Пишете за да ви пратя паролата. Албума е личен,  Mr. Green
Йони-бонбони, Шеметче, на вас съм я пратила.
Ей, весело изкарване в БГ. Пишете как е там? Thinking

# 123
  • Vaudreuil Canada
Yoni bonboni взимам си аз и количката ама казаха че е по-добре да имам и кенгуро за из самолета като се качваме и слизаме докато ми дадат количката. А иначе между полетите престоя ми е по-малко от час и половина та ще спринтирам като на олимпийски игри Simple Smile дано да ме чекират от тук и за двата полета.
Век, де с паролата вече всичко се вижда - супер сте много стилно изглежда младежа .. и много мацки около него Simple Smile

# 124
  • Canada
Успях, и аз видях снимките Grinning
Леле, сладко детенце, пу пу. Да ти е жив и здрав, Век, де, много положителни емоции да ти носи!
Шеметната, не ти трябва кенгуру, само ще ти се пречка сред другия багаж. Количката я оставяш пред стълбичката на самолета и си я взимаш на самата врата на самолета. Най-удобно е ръчният ти багаж да е в раница, мяташ я на гръб, бебешката чанта на рамо и бебчо в ръце. Става, пробвала съм го няколко пъти, че и с втора раница на рамо и друго дете за ръка. Докато се осетиш и ще си си в БГ. Хайде, до скоро Grinning Уф, че съм забравана, дадох ли ти телефоните ми?
Йони, лек полет и на вас и весело изкарване на Родна земя!
Thesara, честита рожба! Да ти е жива и здрава! Бързо възстановяване и чакаме снимки с разказче  bouquet
Калида, ще си ходите ли до БГ?
Момичета, вчера купих някои неща за децата:
10 кутии крем против подсичане (10 x 250гр. - 2,5 кг.)
6 кутии вазелин (6 x 375гр. - 2,25кг.) (това защото подозирам, че този против подсичане се използва за ежедневна употреба)
6 пакета Машмелоус
Всичко е на обща стойност - 56,70$
Върти ми се в главата идеята да купя от Доларамата несесери, гумички, моливи, острилки, химикалки, линийки и да направя 20 комплекта (10 за момиченца и 10 за момченца) за първолаци. Какво ще кажете по въпроса, да действам ли?

# 125
  • Canada
Век,де, поздравления, много хубав син имаш и е много стилен ....
Пожелавам ти мноооого да ви радва!
Незнам дали сте ти и мъжа ти на другите снимки, но изглеждате страхотно  Hug

# 126
Честита ти дъщеричка, Тесара!!!
Да е жива и здрава и много послушна!
Страхотно име сте избрали

Век, де, аз успях да разгледам снимките. За сина ти е ясно, но ти изглеждаш страхотно! Ако не знаех, че ти си майката, щях да помисля, че си някоя негова съученичка. Дай боже всички ние да изглеждаме така млади и свежи, когато изпращаме абитуриенти  Praynig

Ама вие всички си заминавате  ooooh! Сега съвсем ще зачезне темата  ooooh!

# 127
  • Canada, ON
Gery R. , току що получих но-шпа-то, а с него и огромна доза спокойствие. Много, много, много ти благодаря!!!

Благодаря ви момичета за подкрепата и куража!

Честито момиченце, Тhesara!!! Да ти е жива и здрава и много да ви радва!

При мен няма нищо ново. На лекар съм на 11 юни, след което ще докладвам Simple Smile

Желая на всички приятни емоции и ведро настроение!

# 128
Здравейте,момичета!!!На нас ни предстои пътуване в края на месеца и най-накрая ще стъпим на канадска земя.Във връзка с това ми изникват много въпроси,но аз няма да ви занимавам сега с тях,защото са твърде много.Имам само една молба към мамите от Монреал:изпратете ми сайта на CPE,бих искала веднага след настаняването да запиша детето в листа на чакащите.
От мен за сега е това,в България е много дъждовно-дано при вас е по-усмихнато Simple Smile

# 129
Момичета, ето какво ми изпратиха на е-мейла:
Пикник-BBQ организиран в Оakville на 16 Юни от 12:00 наобяд.Заповядайте в Coronation Park. (Lakeshore and Third Line). Моля носете си необходимите сандвичи и напитки.Надяваме се да се сьберем и да успеем да направим един чудесен“Networking Event”.Всички бьлгари – от близо и далече- са сьрдечно поканени.Замисальт на сьбирането е да се открие вьзможност на всички нас за запознанство и откриване на нови и стари приятели.

Ще Ви чакаме.

Сабитието се организира от Ангел и Лиляна Варийски
За контакти:
Lilyana_varijska@yahoo.com

Честита рожба на Тhеsara, да расте добро и щастливо бебе!

# 130
  • Canada
Век, де - да не повтарям другите за сина ти, но и ти изглеждаш наистина чудесно Peace
mama Veni - Ето ти един адрес където можеш да търсиш градина:
http://www.magarderie.com/
Не знам обаче дали излиза пълния списък с градини. И при нас е дъждовно, но пък ние сме усмихнати Wink
Yoni bonboni , shemet - леко пътуване. Дано минат бързо полетите ви.
shemet - и аз щях да кажа, че кенгуру не ти трябва, само би ти пречило, но ти си решаваш...
p4eli4ka - честити ти два месеца на малката Фло! Хаиде пък скоро може да разхождаме заедно бебоците. Laughing
Gery R. - спокойно, ние сме тук! Peace
Спокойна вечер на всички! Hug Hug Hug

# 131
...ама моето гардже беше най-хубавото ...
Век, де, права си! Много хубави снимки, хубави млади хора и хубави емоции си запечатила! Алекс сигурно е много доволен от изкараните мигове, постарала си се да ги запомни задълго, стилен младеж с подобаващо обкръжение. Успехи му желая навсякъде в живота, в любовта, в учението и избора на професия. И сега какъв е следващият етап за него? А Ти Мамо, изглеждаш прекрасно. Благодаря за красивият букет, страхотно настроение създава. И не тъжи за обаждането от БГ, то ще дойде, макар и по късно. Хората се променят, разстоянията си казват думата, но онова дълбоко в сърцето остава!
Шеметна Мамо, Йонка, приятни достягания на багажите за БГ!
Снежи, няма да ходим до БГ, най- вероятно или до Калифорния или из Канада! А Ти кога щеше да си ходиш?
Росист, Благи на каква градинка го пусна, доволна ли си, защото сега аз съм на такава вълна?
Кафява Мечко, късмет на прегледа и дотогава само приятни емоции да Те вълнуват!
Пчелице, да нацелуваш 2- мес. Си Цветенце!
Дензълче, изпратихте ли си баба вече?
Торонтски Мами, посетихте ли джаз фестивала, много се изписа за него?
Мамо Вени, успех и приятни последни дни в БГ!

Хубав следобяд Ви желая!

# 132
  • Canada

Росист, Благи на каква градинка го пусна, доволна ли си, защото сега аз съм на такава вълна?

Kalida - в държавна детска градина е. Много съм доволна - много добре ги занимават. Учителките им са внимателни и го виждам, че ходи с желание. Не очаквах толкова леко адаптиране от негова страна. Дано и вие да имате късмет с градината Peace
Ако идвате насам към Монреал, ще ви посрещнем с радост Hug Heart Eyes

# 133
Честито бебе Сияна - да е сияйно и светло като името си   bouquet

Век де, И за току-що видях снимките - нашето момче си е най-хубаво. Laughing Мама също изглежда много свежо.
 Peace
Моите хора са тази вечер на детско парти и аз да се видя малко в тишина и спокойствие. Днес бях на лекар, бебо се показа пред лекарката как мърда и тя беше видимо доволна. Изписа ми някакви добавки да пия за щитовидната жлеза, че не произвеждала достъчно хормони, но не било нещо страшно.

Шемет, да не забравиш да го кърмиш докато самолета каца и излита - за да преглъща нещо. С количката ще ти е лесно да спринтираш между полетите, ако има нужда. Само не се притеснявай - полета ще мине лесно Hug

Да ви кажа- убедих се от личен опит в ползата на дългото кърмене и ако мога ще кърмя пак до след година. Докато малката я  кърмех и ходеше на градина - никакви вируси, сополи и кашлици. От както я отбих - все има по нещо - ту кашля, ту сополки. Направо невероятно - но наистина кърменето си заслужава усилията - детето е много по-здравичко.

# 134
  • Торонто
Момичета, и аз получих по е-меила поканата за Oakville - може би наистина ще е хубаво да отидем.
Shemet, подкрепям че няма нужда от кенгуро, летях преди 6 мес. - точно както ти казва Снежи даваш количката в самолета и веднага като излизаш от него ти я връчват, просто няма къде да го използваш това кенгуро само ще ти пречи.
Имам питане за ваксината chicken pox - това нали е варицела? Доктора иска да бие на сина ми, защо след като в Бг даже майките си водеха децата при болни от варицела че да я изкарат докато са малки. Мисълта ми е има ли нужда от такава ваксина?
Bek de, Мога ли и аз да видя снимките?

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 02:15 от Sofi

Общи условия

Активация на акаунт