Ех, Канада - бъдещи и настоящи родители - 15

• 19 384
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!
От 100 години не съм писала, но така като гледам темичката ми бавно се движи, та може да изчакаме Каролина да се върне да пусне новата. Laughing
Аз имам едно питане. Искаме да отидем за 1 Юли до Отава да я разгледаме. Може ли някой от вас, който е ходил или момичетата от Отава да ми препоръчате хотел или мотел в който можем да отседнем. То аз мога и по интернет да потърся, но друго си е ако някой вече е бил и е доволен. Приемам всякъква информация за Отава. Благодаря предварително!!!  bouquet
Весела среща на Монтреалските мами и лек път и чудесно изкарване в БГ на Снежи!!!

# 211
  • Canada
Леле, какво видяха моите очи Mr. Green
Невенска, честита ти нова лентичка! Да ти е лека и безпроблемна бременността и бързо и лесно раждането! Предтавям си бъдещата кака Маги как ще бута с кеф количката Mr. Green
Благодаря ви за пожеланията, момичета  bouquet Ще ми липсвате и за това ще ви навестявам от време на време и ще дам отчет какво и как за ДБМ (понеже имах за доуплътняване един сак с нещо леко, но обемисто, днес купих 5 пакета клечки за уши, нали все не им стигат по домовете. Та още 5,70$ по-малко в сметката). Приятно и изпълнено с много емоции лято!
Честит Рожден Ден на Кроко!
Да си жива и здрава, обичана и все така усмихната!

П.С. Късно, но поне още няма 12, все още е 19-и Embarassed

# 212
Минервата, още е в съвсем начален етап, просто предложих среща и Росист и Пчеличка се съгласиха. Ако ти дойдеш ще си четвъртата. Пчеличка може през уикенда, защото ще има кой да й помага да носи количката по рейсове и метро. Дотук сме, сега остава да посочим ден, час и място. Само искам да разбера дали е добра идея ако някой не може през уикенда, да се съберем там където на Пчеличка няма да й се налага да ходи с транспорт. Засега другите сме по-мобилни.

# 213
  • Vaudreuil Canada
Може ли някой от вас, който е ходил или момичетата от Отава да ми препоръчате хотел или мотел в който можем да отседнем. То аз мога и по интернет да потърся, но друго си е ако някой вече е бил и е доволен. Приемам всякъква информация за Отава.
Ние бяхме в Холидей Ин, мисля че се води в Гатино - на 10-15 минути пеша е от парламента - има подземен паркинг. Около 130 долара беше стая с две двойни /куин сайз/ легла. Удобно е защото си оставяш колата на паркинга на хотела и обикаляш без да търсиш къде да паркираш в центъра. Резервация напарвихме по интернет, ама не през сайта на самия хотел, въпреки че май нямаше разлики. Цената е за събота срещу неделя.

ИИИИ забравих та да добавя ЧЕСТИТА ЛЕНТИЧКА - леко и безпроблемно!

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 16:46 от shemet_neveroiaten

# 214
heureuse, ние през уикенда ще сме с тати с колата (имаме си кола имам в предвид, ама аз не мога да карам Tired). А в нашия квартал за съжаление няма кафета, или поне аз не знам да има newsm78 Аз съм в Cartierville, или по-точно, много близо до магазин София. Ако някой знае тук приятно местенце за раздумка, ще се радвам да сподели. Ако ли не, мисля, че 23-ти, събота, е добра идея. Аз много обичам парка Angrignon. Ако ви харесва идеята, казвайте, и ще уточним часа (засега го дават слънчево и недъждовно Peace). Пък може и Розмонтия да се навие да дойде Sunglasses И тъй като ние ще сме с нашия тати, хващайте и вие татитата и беж в гората за гъби Joy

# 215
Розмонтия, видях, че четеш Mr. Green Бързо се отчитай как сте с бебо, слушка ли те и подритва ли те, напомняйки за себе си baby_neutral И кажи навита ли си да се видим и запознаем с останалите монреалки. Аз съм навита като свинска опашка Blush

# 216
  • Canada
shemet_neveroiaten, страшно пътуване! Важен е успешния край. Весело изкарване в БГ, много положителни емоции и споделяй това-онова за онези от нас, които няма да се прибират тази година. Това с миниатюрните опаковки  Laughing - верно като свикнем с тези тук и в БГ са ни като детски играчки.  Laughing
Честито момиченце на kristie! Жива и здрава да е!
За тея нашите частни клиники - Ово и Прокреа - мислите ли, че е добра идея да отида на видеозон да речем в 37-ма - 38-ма седмица? Иска ми се да съм сигурна, че бебчето е в добра изходна позиция, а не се сещам как по друг начин да се убедя в това.
За срещата:
Да, да, да! С двете ръце гласувам!  Laughing И аз още си нося бебето без количка  Wink, вече не ходя на работа, така че мога и през седмицата, и през уикенда. Не знам на мъжа ми дали ще му се идва, но аз съм "за". Ще ми е приятно да се запознаем.  Hug
Ей, p4eli4ka, страшна си!  Laughing Аз докато видя какво пише назад и ти вече си ме разконспирирала!  Mr. Green Бебчо рита, миналата седмица на 2-рия видеозон потвърдиха, че е момче.  Simple Smile От днес започваме да посещаваме prenatal classes, дано да са от полза.

# 217
  • Pierrefonds, CA
И аз съм навита за среща ( макар и непишеща редовно тук), но сега ни чака преместване и ще ми е много претрупана програмата  Rolling Eyes.  Ще мога след средата на юли, евентуално за 2-та среща  Simple Smile.

# 218
  • Pierrefonds, CA
Rosemontia, къде ще са ти prenatal курсовете ?  Може ли  малко инфо  Blush

# 219
  • Canada
И аз не знам как да ти отговоря  Laughing Днес съм в St. Mary's, утре - в Jewish. Организира ги Barbara Jones - 514-482-5108. 6 лекции, по веднъж седмично. Моите за тази седмица са наблъскани, защото тя така ми предложи, предвид термина, да мога да мина целия цикъл спокойно. (То пак Божа работа, де  Wink)

# 220
  • Pierrefonds, CA
И аз не знам как да ти отговоря  Laughing Днес съм в St. Mary's, утре - в Jewish. Организира ги Barbara Jones - 514-482-5108. 6 лекции, по веднъж седмично. Моите за тази седмица са наблъскани, защото тя така ми предложи, предвид термина, да мога да мина целия цикъл спокойно. (То пак Божа работа, де  Wink)

Само на английски ли са ? Ако е така, няма да разбера всичко  Laughing

# 221
Тази събота ми е удобно Peace И аз обичам парка Ангриньон. Татито сега не ми е подръка и не мога да го питам, ама ако не може той да ни закара с колата, и с метро ще се дотъркалям Mr. Green

# 222
Здравейте момичета,

то и аз не съм писала отдавна, ама с това хубаво време все сме навън с малкият.

Невенска, писах ти на лични по твоето запитване. Чакаме те в Отава.

поздрави на всички момичета и повече слънчеви дни.

# 223
Кроко,
Честит Рожден Ден с леко закъснение!

С пожелания за здраве, много късмет, сбъдване на мечтите и усмивки!

Невенска, честита Ти допълнителна лентичка. Лека и безпроблемна да е.
...Иска ми се да съм сигурна, че бебчето е в добра изходна позиция,...
Роземонтиа, ами че то бебчо може да се извърти и в последният момент, според мен не си заслужава ходенето на частна клиника. А за курса за бременни със сигурност ще Ти е от полза. 1/2 няма ли да присъства на него?
...Ако е така, няма да разбера всичко...
Ели===, да не би и при Теб да има повод за поздрав или просто събираш инф- я?!
Щастливче, а Ели и Любо от колко време не са ходили в БГ, миналата година Ти беше соло, нали?

# 224
  • Canada
Кроко, Честит Рожден Ден!

С пожелание за много здраве, щастие и светлина в живота ти!
Rosemontia - и аз мисля че няма нужда да си даваш парите, само заради позицията. Ако има нещо друго, което те притеснява - може би да.
Невенска - честито ти коремче! Леко да ти минава бременността!
Момичета, и аз съм на линия тази събота - Ангриньон ми е малко далеко, но за идеята ще се жертвам Laughing. За мъжа ми не гарантирам, но е възможно и да се появим семейно. Дайте да уточним час. Може и още някой да се включи Wink

Общи условия

Активация на акаунт