Бети Л: Да ти е жив и здрав мъжа (сватят) и много да ви слуша и обича, а и вие него! И да пазите и гледате добре зетя, не само бебче...

От нас - днес мама се окъпа в дъжда, добре че на беба й се размина...
после пак валеше - притичах до KFC на Гарибалди, да се скрия, хем да похапна. Излизаме - пак дъжд! Хубавото беше, че с количката по-бързо се придвижваме като няма народите по улиците, щото нали вали. Влизаме в метрото, бебка заспа. В главата ми е само, че трябва вече да й се сменя памперса! И утре ще е на ваксинация и всичките тези народи наоколо...
Излизаме и точно пред стълбите на подлеза на метрото - какъв дъжд плющеше само!!!!!!!!!!

.....зора кво ли не прави
я слагай една биба на шишето да не се мъчи човека и викайте наздраве 
, видяли сте се в приключение
...
. Една моя леля ми звъня да ме агитира да ходя , та от нея разбрах ...
Иначе ни е ден за сън - цял ден спа това дете, ще видим сега през нощта какво ще прави

. Една моя леля ми звъня да ме агитира да ходя , та от нея разбрах ...

Вечер обичам да си направим саладка, да пийнем по ракийка, аз сега сама не мога да пия като алкохоличка, скучно ми е.
.Като го оставиш да спи-реве,като го вземеш пак реве,неще биба,неще ам,неще вода
.Какво му става на това дяти не мога да разбера.Като се е събудил в 17 до 21.30не спа,а после след луди писъци заспа каталясъл докато разказвах червената шапчица
-може да се е изплашил

да му мисли кавалера дет ше черпи