Пролет е и птички пеят, ДЕКЕМВРИЙЧЕТА и мами греят!

• 14 813
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Честито на всички празнуващи.  bouquet  bouquet  bouquet
Ох да ви се оплача-мойта рожба Марти от 10 дена почти не спи ooooh!Няма денем,няма вечер. Само крещи,мрънка и реве Shocked. Отначало мислех че  защото е болен.Ама сега нищо му няма и пак нищо не се променя  Rolling EyesНа всичкото отгоре се разхлаби,и му тръгнаха сополки,ама са бистрички Thinking. Няма да разправям колко ми се спи,от това ставане през пет минути,сутрин се чувствам все едно ме е газил валяк. TiredНезнам дали не ни никнат зъби newsm78.Питах доки -каза че било рано,и то без да го погледне #Crazy .Големия замина с баба си в Монтана за 3 дена,т.е утре се прибира,и занего ми е едно мъчно,мъчно Cry. Толкоз за сега,че само се оплаквам  Embarassed

# 31
Betty L. , да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша Wink
kirkorova80 , отваряш устата и гледаш ... можеш да пробваш и с металната лъжичка да почукваш - то ще се чуе , ако е зъб ! Grinning
iva-bebe , разбирам те напълно... Sad Дано да е бил малкия дявол.  Peace Припомни ми как преди около месец и аз така докато му се вра в лицето / той легнал , а аз отгоре /  на моя човек да го снимам с фотоапарата го истървах на косъм от физиономията му  .  Много е гадно чувството no
Хубав ден, днес май ще е по-хладно !

# 32
  • Варна
пак съм аз...
Лорка ме притеснява. клати си главата от време на време наляво - надясно. от няколко дена прави така. не изглежда нещо да я боли нещо но се чудя ... някой да има подобни наблюдения newsm78

да се похвалим - протягаме ръчички да се гушкаме и към шишето посягаме като го видим Mr. Green

а и честито на празнуващите  bouquet

# 33
  • София
Ох ох, тая тема не я почнахме много добре, но дано нататък да е само с добри новини.
Та и аз да се включа в групата на падалите бебчета. Вчера Алексис падна на земята от леглото, как е станало не знам - сложен върху активна гимнастика в средата на леглото...ум не ми го побира Sick И тичам аз - той захлупен по лицето на земята, вдигнах го и се захласна...имам чувството,че 5 минути не можеше да си вземе въздух. Колко се уплаших няма какво да обяснявам....2 часа треперих после и през нощта не можах да спя. И аз и баща му бяхме на 2 метра разстояние и през 1 минута ходехме да го гледаме как си играе...е, нищо не опазихме Confused Слава Богу, няма външни белези да се е ударил някъде.
iva-bebe, дано повече не се повтарят тези гадни инцидентни. Аз чувствам сега такава вина...хем знам, че не мога все да стоя до детето и да му държа ръката...ама... Целувки на малката!

Та в тази връзка - къде оставяте бебетата сега, когато вече са като пумпали!? Че ако не мога на активната гимнастика да го оставям, къде! Той там си прекарваше с часове Confused Не мога все в леглото му да го държа....

Magesta, дано бързо да мине това с гърдата, много е неприятно - кураж да го преборите с Жижи Hug

# 34
Честит рожден ден на Данил и на мъжа на Бетти Л.
Честито на всички празнуващи бебчовци.

Много лошо почнахме с инцидентите. Нора вчера се обърна за пръв път от гръб по корем. До вечерта вече беше го направила 10 пъти. Днес още от ставането се започна. А да ви кажа как я намерих сутринта. Нейната кошара е долепена до главите ни на спалнята, но кошарата е по широка и има дупчица-решетката от към нас е махната. Е, как я е намерила....отварям очи и гледам.....виси с главата надолу от дупчицата. Като опарена скочих и я вдигнах, сърцето ми се преобърна. Май трябва да слагам и другата решетка, нищо, че я допирам до нашето легло.

# 35
Вержи и ние тъй въртим глава,отначало мислех че го болят ушите ама не е това.Пиши да кажеш кво е казал доки.Иначе и ние протягаме ръце  за вземане,ама повече  към мене кат ме види Twisted Evil.За шишето да не говорим-особено ако е гладен,като го хване нема пускане.А като се наяде и почва да го удря с ръце.И това го прави доста отдавна CrazyПак рева доста  #Crazyи накрая се принудих да го приспа на ръце ooooh! Crossing Arms 

# 36
Криско днес става на 5 м. Да ни е жив и здрав, много да ни радва и много да слушка   newsm51

Да почeрпим:

# 37
Честито на празнуващите днес!

# 38
Честито на празнуващите.   bouquet

Аз днес съм малко по-спокойна, но си ми остана обица на ухото. Явно бебечетата ни станаха доста подвижни и трябва да си ги пазим повече. Иначе докторката дето ни гледа вчера каза, че природата била помислила и за това......та децата кат малки били с меки глави  Joy

# 39
Ох, сладурките ми, да нацункате падналите бебчета от мене   Heart Eyes. Понтес, ние сме на дивина с два стола с облегалки върху които е отрупано с възглавници за да пречи на обръщането на тази страна и отделно столовете пък са подпряни на масата   Mr. Green. И отделно Кристиянчо иска толкова внимание, че почти не стои сам. Това което казваш за благоевграда е направо  #Cussing out  - защо на мен не ми тече като река  Sad. Както й да е, и аз се радвам много на форума, тук в града имам една дружка само дето е като нас. А, и да не забравя, и ние акаме на 4, 5 дена, но не се напъваме и не ни мъчи и не помагам с нищо. Целувки от нас  Heart Eyes

# 40
здравейте и от нас!честито на всички именици и рожденици!!!да сте живи ,здрави и усмихнати!
радвам се,че всички падания в крайна сметка са без лоши последици-освен стреса .аз сонка вече я оставям на земята-на килим.сигурно ви изглежда ужасно,но и аз имам горчив опит с падания и това е единственият начин.слагах и пелени и чаршафи под нея,но тя така се омотава в тях,че ги махнах.пък и нали се мъчи да лази-напред и назад...та,така се справяме ние с "пумпалщината".на пода тя е много щастлива-има място и си прави каквото иска.пък и винаги ми е под око.
благодарим за почерпката и отново ви пожелаваме много здраве и безинцидентно детство!!!!

# 41
Ето ни и нас вече в албумчето на 5 месечковците:
http://images17.snimka.bg/002884074.jpg
http://images17.snimka.bg/002884077.jpg
http://images17.snimka.bg/002884082.jpg
http://images17.snimka.bg/002884087.jpg

Днес как ни наваля дъжда...прибрах се като мокра кокошка....

# 42
ако обичате хумор вижте това:
http://100jan.superihost.com/ergen.htm

приятно четене!

# 43
  • София
здравейте и от нас!
не мога да ви насмогна с четене.
ние сме добре. сутринта ния за първи път се обърна от корем по гръб. ама май беше абсолютно случайно. откри си и краката и голям смях пада като ги пипа.
и тя е станала доста шавлива и я откривам в какви ли не пози в кревата и. иначе я мъкна с мен по стаите с шезлонга и. стои овързана вътре и зяпа.
а по темата за бебешки инциденти - снощи се опитах да я удавя, без да искам. поливам и главата, за да измия шампоана и тя си я вдигна и нагълта вода. като взе да се дави - ужас.
това е от нас.  bouquet

# 44
ако обичате хумор вижте това:
http://100jan.superihost.com/ergen.htm

приятно четене!

Joy Joy Joy Joy Ох корема ме заболя , още на опцията : " - Когато и сълфетките са свършили слагаш вестник"
Ще ме умориш бе жена  rotfImbo newsm10

Общи условия

Активация на акаунт