Пролет е и птички пеят, ДЕКЕМВРИЙЧЕТА и мами греят!

• 14 839
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
добро утро! ние отиваме на консултация (и евентуално Пентаксим), после ще докладваме  Peace

# 91
  • Бургас
Здравейте и от нас.И в Бургас времето е мрачно и дъждовно.Май ще си останем цял ден у дома. CryБебка заспа,и сега ще имам време да ви изчета .Хубав ден.  bouquet

# 92
Ехеее...привет и от нас Hug
днес май наистина няма да има активни разходки.....най-много да бръмнем с колата да някой магазин за детски стоки да обзаведем Елена с ново корито, че старото ни умаля hahaha
ако главата е вътре краката стърчат и обратното Joy
вече две седмици си хапваме заленчукови пюрета и кърма.....все още не съм заместила обедното хранене, но мисля от понеделник да го заместя Peace
Ще давам по 150-160мл пюре.
Някой започнал ли е да дава каши за следобедно хранене? Препоръчаха ми кашите на Хумана, но тях мисля да започна след като навърши 6 месеца Party
Жълтъка и аз ще го започна от 6 навършени месеци първо по мъничко до 1/4 пред ден Peace
Общо взето 5-тата ни месечинка относно храненето ще премине в кърма и зеленчуково пюре Grinning
по нататък ще мислим за повече разнообразие Laughing
За протокола ние сме 7360 и 63 см-котенцето на мама и шишито на тати hahaha да ни е жива и здрава (пу-пу-пу)

Е  това е за сега от нас...ще се похвалим ако купим ново корито  Simple Smile

Приятен ден на всички мами и бебоци от мен и Елена Heart Eyes

# 93
Ама, че гадно време  Sad
Нооо въпреки това слаба активност,къде сте момичета?  Naughty
Ние сме добре, защо незнам, но започнахме да се будим и да искаме да папкаме нощем. ConfusedМалко ми е криво, че съм отвикнала, но пък кърмицата доста ми се увеличи bombs и сега сме много доволни с бебка breastfeeding, че за сега все още само на нея разчитаме.Още не съм захранила и мисла да стане след 3-3 седмици когато ще има вече пресни моркови и картофи, че сме подюркали бабите да садят ранни моркови и картофи за захранването на бебка  newsm62  Друго си е като си имаме село   smile3534
Та това общо взето от нас.Още не се обръщаме самостоятелно newsm12 абе преди от корем на гръб се обръщаше а сега не иска, зъби йок, нооо сме много активни викаме с пълна сила денонощно, караме се и т.н.
dideto, този новият детски магазин в СВ.Троица  ПИГИ`С ХАУС е само за разходки и за трошене на пари в дъждовно време
 smile3503 Мноооого ми харесват такива магазини smile3521
Честито на всички които имат днес повод за празнуване!!!

# 94
Привет и от мен!
Няма нищо по-хубаво от лошото време Grinning. Седим си вкъщи цялото семейство. Моят мъж с нетърпение чакаше съботат, за да даде той пюре на Ива. И по този повод имам един въпрос, въпреки че Магеста горе долу ме светна. Как го давате пюрето, наведнъж дозата преди хранене или я разпределяте преди 2 хранения?И на мен много ми се ходи по бебешките магазини, но трябва да се учи. От както Ива се е родила магазините за дрехи и козметика ми станаха безинтересни. Сега обожавам да се ровя в детските магазини.
Приятен ден на всички!

# 95
esy, къде е точно този магазин?

Цитат
От както Ива се е родила магазините за дрехи и козметика ми станаха безинтересни. Сега обожавам да се ровя в детските магазини
- newsm10 и аз така!

# 96
Записвам се протоколно....
Уф, да знаете как ме стегнало нещо под лъжичката и мене в това гадно време  #Puppy dog
Мъжа ми го няма вече седмица и така затворени вкъщи по цял ден направо психясвам отвсякъде, явно предавам и негативни флуиди на малкия , та и той неспокоен.....
НЕВМЕНТЕ, много сте пораснали и се  разхубавили  / малката , де  Wink ти не ни се показваш  Grinning/ Simple Smile
Дани Жеков -  и той  Hug
esy  .... не лоша идея ми подхвърляш ... newsm78. Аз и утре ако остана у дома ще лудна съвсем. Та ако има майки желаещи закрита разходка и кафенце , с кенгуро или количка в някой от МОЛ овете или този ПИГИ'С Хаус да го видим , да свирка  Peace
Синигерче  - заповядай : http://www.piggyshouse.com/map.html
Хайде до скоро  Grinning

# 97
Да ви се похваля преди малко си купихме вече столче за хранене на Chipolino Гран Комфорт,някой има ли същото и дали е доволен....? Сега чакам мъжът ми да се прибере от работа и да го сглобяваме...та днеска бебо да яде като голям човек   chef
И най накрая си купих покривало за количката че нямах...то чаках да завали за да си купя hahaha
Това от мен..лек и приятен дъждовен ден

# 98
  • Варна
ние се върнахме. сложиха ни 2рия Пентаксим , изобщо не го отразихме  Whistling...засега няма реакция, да видим до довечера  Praynig
иначе според педито сме качили 300гр и 2см ама според мен не е мръднала с кг  Confused щото след инжекцията на окото свалихме от 7 на 6700 , после ги качихме за 5 дена и от 3 седмици не е мръднала  Sad

Пюрето от тиквички с картофи на HIPP е голяма гадост - да споделя само  Confounded

и Лора така мисли  Sick

магазините за дрехи и козметика ми станаха безинтересни. Сега обожавам да се ровя в детските магазини.

абсолютно  Joy

# 99
АУ днес е отврат писна ми вече тва време 1-2 дни си починахме ама вече много ми идват а и вас ви няма  smile3518.

Малкия изяде с триста зора пюренцето на ХИПП половината с лъжичка другата с шише тъкмо го бях излъгала и сега пай номера пак шишето оправя положението направо ми се скъсват нервите. smile3511

Някой каза че имало по вкусни зеленчукови пюренца но не помна на коя фирма ако може пак да сподели ,защото на хип са ужас.
И сега спинка сладко сладко

По ТВ-СКАТ дават бебешко предаване ,а и днес е ТАКЪВ Е ЖИВОТА по бтв аз винаги плача като го гледам.................

Магазинът Пигис хаус е страхотен има всичко и страхотно разнообразие на пюренца.А дрехите са уникални има и доста скъпички но има и с по поносими цени.

Приятен ден и целувки на малките бонбонки.  love001 от АЛЕКС И МЕН

# 100
  • Vaudreuil Canada
а иначе с педито не мога да се разбера за захранването, но за ралика от вашите педита, нашето и дума не иска да се издума за захранване. с голям зор се разбрахме да почна да давам по 1 лъжичка изцедена ябълка и да увеличавам до 5-6. аз също не съм привърженик на ранното захранване, ама чак пък толкова късно
ADENA Я дай координатите на вашето педи /може и на лични/ - че то си е голяма рядкост - аз точно такова търся Simple Smile

# 101
а иначе с педито не мога да се разбера за захранването, но за ралика от вашите педита, нашето и дума не иска да се издума за захранване. с голям зор се разбрахме да почна да давам по 1 лъжичка изцедена ябълка и да увеличавам до 5-6. аз също не съм привърженик на ранното захранване, ама чак пък толкова късно
ADENA Я дай координатите на вашето педи /може и на лични/ - че то си е голяма рядкост - аз точно такова търся Simple Smile

И аз!

# 102
Пюретата на Gerber са супер, но за съжаление когато им разглеждах асортимента да взема на Елена не намерих само зеленчукови......всичките бяха месни  с зеленчуци newsm78

# 103

Ето да ви почерпим по случай- петата ни месечинка,честито и на Вела bdbaloni

И аз много се вълнувам на "Такъв е живота"Сега си лежим двете с Лори и чакаме да почне.Нашият тате е на работа,дядото също та ние сме си почти винаги самички с изключение когато скитаме навън,все имаме компания.

Иси,браво на вас,и най-вече на теб.На мен нещо отказва да ми прави мляко дясната гърда,и Лори въобще не я обича.Сутрин сънена я прилъгвам,но после детето усеща всичко.Вече ми омръзна да се оплаква с това кърмене,съвети не получавам/ незнам защо като прочетат ника ми ли неискат да отговарят,та затова се отказах да търся съдействие[/size]/ и докато имам ще кърмя,като нямам здраве да е.Днес дадох за пръв път каша-и естествено не й хареса.Ще видим за напред как ще да е.

Магеста,благодаря за поканата,но ние ще си стоим вкъщи,щото мама я боли корем и няма настроение.
Силвърстар,и аз това се чудих-дали да й разделя плодовото пюре сутрин и следобед,но нека другите да ни посъветват.

Е хайде весел ден!

# 104
Пюретата на Gerber са супер, но за съжаление когато им разглеждах асортимента да взема на Елена не намерих само зеленчукови......всичките бяха месни  с зеленчуци newsm78

Има морков за захранване и чисто броколи. Морковите са вкусни - 80 гр , по 1.45 лв. Броколито е абсолютна гадост, но действа супер за акането.Та....аз правя микс 1/2 броколи буркан с 1/2 морков / на Хипп , че е по-тънко и грамажа е повече/ и става микс "МорКолито на Магеста" Wink. Жижо яде та му се пукат петите  Grinning
Честито месечинка на Ин_нкината Лорка bouquet

Общи условия

Активация на акаунт