Майски бръмбарчета 2027

• 715
  • 30
  •   1
Отговори
Здравейте, дами! Има ли положителни тестове тези дни? Вече цяла седмица чакам някой да направи тема, накрая се престраших аз, с предполагаем термин за средата на май съм Simple Smile

# 1
Здравейте, аз съм с положителен тест от 01.09. 😊
Не знам въобще как ще се пада термина, защото съм с нередовен цикъл + ИР и не знам дали не е била по-късна овулация. Тъй като последния цикъл ми е 15.07 ( спрямо него съм в 7 г.с).
Правих два кръвни теста през 48 часа,защото въобще не повярвах.. вече повече от година правихме опити и нямаше успех. Аз си записах час за 10.09 и мисля, че няма да е рано 🤔

# 2
Привет и от мен! На 29.08 имах мнооого бледа втора черта на уринния тест, при все че го правих следобед. Направих го, въпреки че ми беше раничко при очакван цикъл на 2.09. На 31.08 ми излезе ЧХГ <25 и на 01.08 >80. Мисля да направя още едно ЧХГ на 08.09 и ако всичко е ок и нараства спрямо резултата да си запиша час за гинеколог.

Първа бременност на 38г. и много се притеснявам дали всичко ще е наред. Имам ИР и вече успях да мина през ендокринолог, за да ми назначи какви изследвания да пусна.

# 3
Здравейте и от мен! ☺ Последната ми менструация започна на 09.08. На 01.09 за първи път успях да видя мнооого бледа втора чертичка, а последните 2 дни вече си е много по-плътна и ясна. Моят предполагаем термин също е в средата на май. 🥰 Тъй като бях изключително нетърпелива, на 31.08 реших да пусна първото си ЧХГ и беше 4.16, което маалко ме разочарова, но 2 дни по-късно повторих и вече беше над 25! Вчера (04.09) пуснах за трети път и се е покачило на 124, следователно смятам, че всичко върви наред и съм си запазила час за гинеколожката ми на 23.09. Пожелавам безпроблемна бременност на всички бъдещи мами! 🩷

# 4
Аз се записах за 22.09 при АГ, тогава ужким влизам в 7 г.с., аз исках предната седмица, но тя ме посъветва да вляза в 7-ма и тогава, за да сме сигурни, че ще се види сърдечна дейност. На мен ми е 5-та бременност, имам 4 дечица вкъщи, така че съм вече гърмян заек, и пак нямам търпение да видя дали всичко е наред, безкрайно ми се струва чакането до 22.09, хаха. Много рано разбрах този път, бях в 3 седмица + 4 дни, когато видях бледа втора чертичка.
Засега симптоми нямам кой знае какви, малко ми е подут корема, може би само това. Но познавайки се, след 6-та г.с. ме удря умората и гаденето. При вас как е засега?

# 5
Аз се записах за 22.09 при АГ, тогава ужким влизам в 7 г.с., аз исках предната седмица, но тя ме посъветва да вляза в 7-ма и тогава, за да сме сигурни, че ще се види сърдечна дейност. На мен ми е 5-та бременност, имам 4 дечица вкъщи, така че съм вече гърмян заек, и пак нямам търпение да видя дали всичко е наред, безкрайно ми се струва чакането до 22.09, хаха. Много рано разбрах този път, бях в 3 седмица + 4 дни, когато видях бледа втора чертичка.
Засега симптоми нямам кой знае какви, малко ми е подут корема, може би само това. Но познавайки се, след 6-та г.с. ме удря умората и гаденето. При вас как е засега?
При мен е първа бременност, честно казано към момента нямам някакви симптоми. Сега след като разбрах и се замислих, тъй като тренирам 3 пъти седмично, а от средата на Август някъде усещах изключителна умора, а по време на тренировките получавах световъртеж, кръвното ми падаше супер много (90/50 беше последния път) и не се чувствах въобще добре. Реших да ги редуцирам и ,че може би съм преуморена + жегата ,но сега вече мисля, че от бременността ми е ставало така. В момента съм в почивка от тренировките и главно правя разходки по 5-6 км почти всеки ден, искам да се допитам до лекарката ми преди да се върна. А последната седмица и малко съм постоянно в тоалетната по малка нужда + няколко пъти имах прозрачно течение като преди цикъл. И другото, което усетих е подуването на корема ми, макар че сега вече не е толкова подут, но определено не е както преди. Аз като разбрах ,че съм бременна веднага се претеглих и бях +0.5 кг, но явно си беше вода, вчера пак се теглих и бях -1 кг спрямо кг ми преди. Аз заради ИР доста стриктно се храня, а и сега вече не приемам хапчетата си и ендокринолога ми каза да внимавам, за да не стане гестационен диабет…
Някой от вас приема ли протеин изолат, тъй като до сега честно си правя за закуска под различни форми, но не знам дали е подходящ в момента, гледах че има протеин за бременни 🤔

# 6
Здравейте и от мен. Наскоро разбрах и аз, че съм бременна, предполагаемият термин е за 3.09, записах си час чак за 15.09, за да съм сигурна, че ще се види, ноо нямам никакво търпение. Даже се чудя дали да не си пусна ЧХГ, за да видя дали всичко е наред или просто да си чакам прегледа. Като симптоми имам леки болки ниско долу като менструални, но не са постоянни и гафене от време на време. При мен ще е второ детенце, стискам палци при всички ни да се развият нещата по най-добрия начин. 😊

# 7
Здравейте и от мен! ☺ Последната ми менструация започна на 09.08. На 01.09 за първи път успях да видя мнооого бледа втора чертичка, а последните 2 дни вече си е много по-плътна и ясна. Моят предполагаем термин също е в средата на май. 🥰 Тъй като бях изключително нетърпелива, на 31.08 реших да пусна първото си ЧХГ и беше 4.16, което маалко ме разочарова, но 2 дни по-късно повторих и вече беше над 25! Вчера (04.09) пуснах за трети път и се е покачило на 124, следователно смятам, че всичко върви наред и съм си запазила час за гинеколожката ми на 23.09. Пожелавам безпроблемна бременност на всички бъдещи мами! 🩷

Моят случай доста се припокрива с вашия. Последен цикъл на 9.08, на 31.08 първо чхг 3.78, на 02.09 беше 40.40, но мисля утре да пусна пак. Записала съм час чак за 17.09, но имам пробождания и болки не само, но предимно вляво и това ме притеснява понеже ми е 3та бременност и досега не съм усещала такива... АГ ми каза да взимам но шпа, отшумяват и после пак започват..

Лека бременност на всички!

# 8

Моят случай доста се припокрива с вашия. Последен цикъл на 9.08, на 31.08 първо чхг 3.78, на 02.09 беше 40.40, но мисля утре да пусна пак. Записала съм час чак за 17.09, но имам пробождания и болки не само, но предимно вляво и това ме притеснява понеже ми е 3та бременност и досега не съм усещала такива... АГ ми каза да взимам но шпа, отшумяват и после пак започват..

Болката ниско долу и аз я имах предните дни, тук от 2-3 дни сякаш не съм усещала. То и от имплантацията може да е, даже най-вероятно е това. Ако имаш много сериозни болки, знам че препоръчват да се види с ехограф да не е извънматочна бременност, но като цяло пробождания и придърпвания би трябвало да са нормални. Вярвам, че всичко ще е наред! Лека бременност и от мен на всички Simple Smile

# 9

Аз пък имах минимално кафеникаво зацапване и се свързах с моята АГ, която ме успокои, че това е напълно нормално и ми каза да приемам но шпа 3х1 за 5 дни. И аз от време на време усещам нещо като придърпване, тип много лека и почти неусетима менструална крампа и доколкото разбрах това също е нормално първите седмици. 😇 Четох, че притеснително било, ако се появят замайване, болка в рамото или ярко червеникаво кървене. На мен ми е първа бременност и съм доста притеснена, но се надявам всичко да мине наред. Мислех и аз утре да пусна ЧХГ отново, за видя как се развива, но май ще изчакам поне до сряда.

# 10
И аз така четох и това ме успокоява, че ми няма нищо друго освен тази болка и все пак не спирам да го мисля, че е само от едната страна .. благодаря ви за успокоението. Човек си мисли, че с трето вече не се впечатляваш толкова, а аз го мисля повече от първото 😃

# 11
И аз така четох и това ме успокоява, че ми няма нищо друго освен тази болка и все пак не спирам да го мисля, че е само от едната страна .. благодаря ви за успокоението. Човек си мисли, че с трето вече не се впечатляваш толкова, а аз го мисля повече от първото 😃

Дали 1-во, или 3-то - няма значение, сигурна съм, че емоциите са еднакво силни за всяко едно очаквано детенце! 🥰 Пожелавам на всички ни лека бременност и здрави бебенца! 🩷

# 12
Аз побързах да се похваля, че нямам симптоми, и днес цял ден ми се спи и вече усещам как ме хваща умората на първия триместър, направо задрямвам с децата по време на обедната дрямка 🥲

# 13
Аз побързах да се похваля, че нямам симптоми, и днес цял ден ми се спи и вече усещам как ме хваща умората на първия триместър, направо задрямвам с децата по време на обедната дрямка 🥲

Не си сама…това е единственият ми симптом засега и се появи още преди да видя двете чертички. Така реално разбрах, че може би се е получило, защото преди това се събуждах в 7-7:30 всеки ден и имах достатъчно енергия да върша много неща до късно вечерта (00:00-00:30). 🥹

# 14
Здравейте дами!
Много обмислях дали да пиша, но в момента съм сама с всички тези мисли, съмнения и вълнения и просто ми се иска да знам дали някой друг има същите симптоми. Периода на изчакване е леко мъчителен😃
През месец април за пръв път видях двете чертички. Разбрах го още ден преди предполагаемата менструация и то без съмнение, защото просто щях да припадна или да повърна понеже не бях яла нищо в часовете по обяд. Три дни след това се потвърди  - запазих час за преглед в края на месеца, но беше установена моларна бременност.
Раздразнението, усещане на миризми, запек, събуждах се много преди алармата сутрин наспана и не сънлива (не съм morning person).
Беше необходимо време за да бъде възстановена редовна менструация и на 24.08 беше първият опит за бебе. Започнах отново да усещам, че не съм сама, всички тези симптоми се връщат-болезнени и чувствителни гърди (отшумява за един ден, на другия ден се появява по някое време ), крампи обаче много по леки от пред менструалните, усещам придърпване, рязко се появи отвращение от електронните цигари, които до преди 2 седмици доста често употребявах…позволих си дори вчера да изпия второ кафе-капичино на работа(първото ми е супер слабо което допълвам с мляко. Общо взето е мляко с никакво кафе) и щях да “умра” за малко- сърцебиене, треперене , виене на свят, омекнаха ми краката, устата ми започна да се пълни със слюнка точно когато си аха аха почти готов да повръщаш……
предполагаема дата на менструацията този месец е 15.09. Все още смятам че е рано да се покаже втора чертичка. 
Има ли вероятност до такава степен да го искам, че да си въобразя тези симптоми чак дори и запек.
Предишния път имах доста обилно течение, прозрачно, воднисто - по това също разбрах, че се случва нещо защото много добре знам през какво фази минава тялото ми през месец си това беше необичайно. Този път вече от седмица е в необяснима за мен сухота. Това състояние при мен никога не се е появявало, аама  никога. Винаги съм минавала през всичките фази и консистенции на вагинално течение през месеца .
Понеже днес пътувахме за Гърция и нямам проблем с това да пътувам и да приемам храна като вафла или някоя друга солета просто защото пътуваме, обаче днес за секунда-две още ако бях изчакала без да сложа една бисквита в устата си и  щях да повърна и да припадна едновременно .
Единственото което мога да направя за д а потвърдя е да си пусна ЧХГ, когато се върнем.
Просто имах нужда да споделя това тук, просто за друг поглед над тези неща.
Надявайки се , че след седмица че мога гордо да се присъединя към групата с термин през май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт