Ленено семе - здраве отвътре

• 156 857
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
И аз се включвам с благодарности!!! Продължавам да си го смилам и хапвам, днес обаче не го взех на гладно ,а го прибавих към овесените ядки....малко разнобразие  Wink.

# 91
Да споделя и аз как го консумирам.
Купувам си смляно ленено семе - води се ленено брашно. Добавям го към салата от домати и краставици, страшно ми е вкусно така, просто не мога го спра. Майка ми е с висок холестерол, предписали са й всяка сутрин половин кофичка нискомаслено кисело мляко с препълнена лъжица ленено семе. Също е много вкусно, въпреки че аз предпочитам салатния вариант. В салатата понякога си слагам и овесени ядки и сурови тиквени семки, вкусът е фантастичен. Това ми е вечерята от поне седмица насам.

# 92
  • нейде там, където ....
Браво, lenny_pld!!! smile3501 smile3501 smile3501  Много изчерпателно

bouquet благодаря и от мен!

# 93
  • София
Някъде четох, че лененото семе трябва да се счука в противен случай нищо от него не се усвоява.
Аз повече от 15 години го ползвам - главно в мюсли си го прибавям.
Но като разбрах това със счукването- много се ядосах, че сама не съм се сетила. ooooh!

Аз го консумирах главно заради ЕМК/Омега МК/

# 94
  • Някъде на път....
Браво, lenny_pld!!! smile3501 smile3501 smile3501  Много изчерпателно
Peace

# 95
Здравейте!
В4ера най-накрая си купих ленено семе. Купих немско и е смляно. Колко вкусна ми беше салатката снощи....

# 96
  • София
В какви салати го ползвате?

# 97

аз най го харесвам в такава от домати и краставици. И в зелена го слагах, но става много суха салатата с него.

# 98
Здравейте!
В4ера най-накрая си купих ленено семе. Купих немско и е смляно. Колко вкусна ми беше салатката снощи....
Какво е това немското. Как се казва ? Аз купувам накакво българско, меля си го в кафемелачката, но има пясък извътре и много ми хруска по зъбите.

# 99
  • София

аз най го харесвам в такава от домати и краставици. И в зелена го слагах, но става много суха салатата с него.

Мартеа, благодаря ти. Още днес ще си сложа в салатата, да пробвам Hug

# 100
Купих го от диетичен магазин, който се намира зад съдебната палата. И аз като  Мартеа Heart Eyes си го слагам в салата от краставици и домати, а понякога си слагам и соеви кълнове.

# 101
И аз си взех ленено семе, немско е в жълта кутия, фирмата е Schnee Koppe но семето не е сляно, а натрошено и всъщност е доста приятно на вкус. Вашето семе, което се продава смляно, на коя фирма е  Thinking

# 102
И аз всяка сутрин пия топла вода с 1ч л мед и 1с л смляно ленено семе Laughing

# 103
И моето е в жълта кутия на Schnee Koppe

# 104
Лененото семе ми е вкусно, но овесените трици не можах да преглътна  Sick

Общи условия

Активация на акаунт