Ленено семе - здраве отвътре

• 156 795
  • 320
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А имам и познат на който му оперираха стомаха,... защото от както се помнел пиел липов чай...

А дали наистина е от това???
Едва ли.

# 286
Момичета, не ви ли излиза същото с поръчка през нета чак от Щатите? Аз го купувам за 34 лв. Колко е цялата сума с всички такси  за тази поръчка?

От USA ми  излизат 37-38 лв. за 250 капсули,включително  с доставката.Срещу  100 капсули за 33 лв. от тук.
Остава ми да помоля някой да помага тогава за поръчката, защото нямам никаква представа как се прави това. А тъй като тук мога да споделя почти всичко, ще ви кажа каква е причината да ми е необходимо това ленено масло на капсули за дълго време и съответно в по-голямо количество. Съпруга ми преди 9 години получи белодробна емболия (тогава беше само на 36), предизвикана от остра флебо-тромбоза. От тогава има жестоки проблеми с вените на краката. Постоянно са отекли и болезнени и има варикозна рана на единия глезен, която е с размерите на длан. През всичките тези 9 години е приемал безброй скъпи и непомагащи лекарства. Има повишен холестерол и три глицериди. От един месец пие Флекс Ойл и сам признава и усеща, че е нов човек и се чувства добре. Краката не се подуват и не го болят. Раната на глезена зарастна и се сви. Направо съм изумена от ефекта на това нещо! Обаче нашето семейство е съвсем обикновено и имаме три деца. Понякога купуването на безброй лекарства и мазила сериозно притесняват бюджета ни и не ме е срам да си призная, че всеки спестен лев, от това да намеря някое лекарство по-ефтино ни е добре дошло. Затова, ако има някоя от вас, която може и няма нищо против да помогне за поръчака на голямата разфасовка от 250 капсули да ми пише. Ще поръчвам по 1 опаковка всеки месец поне в продължение на три месеца напред. Не бих могла да си позволя повече от една поръчка на веднъж за месец. Ами това е! Embarassed

# 287
FLAX OIL 100 капсули американско производство е най-добро,защото капсулите не се влияят от температура и светлина,въпреки това е добре да са на стайна температура.Всички останали по-евтини,смятам че съставките на лененоно масло омега-3 ненаситени мастни киселини не са защитени надеждно и променят свойствата си,а от там се губи и ефекта.Така че купувайте си само американската добавка.Аз лично съм изпила вече 3 опаковки,още не съм изследвала кръвта си по-точно холестерола,но от кръвното налягане /вече е дори ниско/,смятам че чисти плаките от кръвоностните съдове...Освен това се подобрява и кожата на лицето/избистря се тена/,а и доста ми се сгъсти косата.Това е от мен.Купувам го за 33 лв.от аптеката на Поморина
гр.Бургас.

# 288
  • София
Писала съм по-напред  как става, но Кристал,специално за теб Simple Smile  !

Поръчката става с кредитна карта.На този линк http://www.vitaminlife.com/category-exec/brand_id/737/gclid/CNSm … rder//page_num/2/

избираш Flax oil от 1000 мг -250 капсули
Barlean's
Flax Oil Capsules 1000mg
UPC: 705875100021  Capsule 250 $20.35 23 $15.67 .
Отиваш в кошницата и натискаш Proceed to checkout ,ще ти иска регистрация.Регистрираш се и  посочваш интернационална доставка- 7 долара е.Ще ти изпратят по имейла ордера,а следняколко дни,пак на имейла ще ти изпратят потвърждение,че поръчката е тръгнала на едикоя  си дата.Пристигат за около 2 седмици.Можеш да   я проследяваш тук http://www.bgpost.bg/index.php?page=prices.
Успех!

P.P.Така като смятам една опакова ще ти  стигне за около 3 месеца.Пият се по 3 на ден.

# 289
Много, много благодаря!!! Heart Eyes Само да попитам кога си дърпат паричките от кредитната карта? Като се направи поръчката или когато премине през Български пощи като доставена?

# 290
  • София
Парите  ги дърпат в момента, в който си напишеш номера  на  кредитната карта ,стъпката преди да ти  излезе  ,че са ти приели поръчката.
Объркано го написах,но по-кратко - веднага при поръчката.
Поръчвала съм три пъти и няма никакъв проблем  с доставката.

# 291
FLAX OIL 100 капсули американско производство е най-добро,защото капсулите не се влияят от температура и светлина,въпреки това е добре да са на стайна температура.Всички останали по-евтини,смятам че съставките на лененоно масло омега-3 ненаситени мастни киселини не са защитени надеждно и променят свойствата си,а от там се губи и ефекта.Така че купувайте си само американската добавка.Аз лично съм изпила вече 3 опаковки,още не съм изследвала кръвта си по-точно холестерола,но от кръвното налягане /вече е дори ниско/,смятам че чисти плаките от кръвоностните съдове...Освен това се подобрява и кожата на лицето/избистря се тена/,а и доста ми се сгъсти косата.Това е от мен.Купувам го за 33 лв.от аптеката на Поморина
гр.Бургас.

Съгласна съм с гостенката за Флекс оил-а на Барлеанс newsm10. Напоследък доста почетох за въпросната добавка включително и в американски сайтове и форуми,  изпих от нея почти 2 опаковки и продължавам да го правя, за ефекта които съм забелязала вече писах в една друга тема която беше точно за конкретния продукт. Не съм виждала капсулите на другите подобни добавки на пазара .Следвайки обаче логиката за съхранение на маслата /олиата , това че е в тъмна опаковка както като капсула така и като външна опаковка, явно е от гледна точка на правилно съхранение което изключва гранясването . Няма лошо да си  взимате ленено семе и да го мелите ,но не съм убедена че така е правилно съхранено и достатъчно ефективно, пък и при положение че някой си е направил труда да ги направи в подходяща форма и лесени за употреба капсули,защо трябва да си усложняваме живота и да не ги приемаме така?! LaughingПожелавем на всички ви здраве и дълголетие с лененото масло и най вече флекс оил-а на Барлеанс!

# 292
Направих поръчката с огромната помощ на La Fornarina   bouquet Като пристигне ще разкажа. Надявам се да продължи да действа толкова ползотворно за нашия случай и да предизвика трайна, положителна промяна! Имам голяма вяра в това след като резултатите от едномесечен прием се случват пред очите ми и ме изумяват, след години на постоянно връщане към по-зле! В това добро състояние мъжът ми не се е чувствал отдавна! Успех на всички ви!

# 293
И аз преди го ползвах/смляно/всяка сутрин с мляко,но незнам защо го позабравих.Благодаря за темата-отново ще си взема.

# 294
Здравейте момичета  bouquet
И аз от 4м-5м всяка сутрин хапвам ленено семе LaughingОтначало с вода и мед LaughingА после започнах да си правя кис. мляко, ленено семе, овесени трици, мед и малко канела LaughingСтава страхотна закуска Wink
Може ли да ми кажете, трябва ли да се почива от лененото семе BlushИ въпрос извън темата -кое е по-добро овесените ядки или овесените трици newsm78 Blush

# 295
Овесените трици не са ли много ситни???
Добре, че Ви има - напомнихте ми за овесените ядки, че съм станала 60кг. и не мога да мръдна от тях дори и с един грам. Embarassed

# 296
Овесените трици не са ли много ситни???

Да ситни са Simple Smile но това не пречи като постоят в млякото  става вкусно Wink

# 297
От три седмици пием Флекс ойл. При съпруга ми резултатите са невероятни, аз имам какво още да желая!

# 298
От три седмици пием Флекс ойл. При съпруга ми резултатите са невероятни, аз имам какво още да желая!

Би ли споделила какви са резултатите при съпруга ти...

# 299

Би ли споделила какви са резултатите при съпруга ти...
И каква ме у цената Wink

Общи условия

Активация на акаунт