Иначе ми липсват срещите с мамите, въпреки че не съм присъствала в отбора на Априлките. Просто късно се усетих.

От всички майки в квартала, който познавам се оказа изведнъж че само аз кърмя и затова имам чуството, че ме гледат като изчезващ вид в процеса на еволяцията..Една майка ми каза, че "благодарение " на свекърва и кърмата и секнала на втория месец.. Обръщам се към всички майки във форума със проблеми със свекървите..Не го позволявайте, бъдете психически силни заради бебчовците си.Всяка от вас трябва да намери своя начин да се самоконтролира .В най-тежкия момент да се "пренастрои"да мисли за нещо хубаво, да си запее песничка..Срещнах 1 жена реди време, която ми каза, че организира срещи със майки с деца и ги учи как да се самоконтролират, да укрепнат психически, да си изградат нещо като ергийно поле около тях, да се пречистят..Немога да се сетя тя точно с каква психология се занимава или беше с някакво учение 

, недостатъчно за 2-3 седмично бебече. Когато се изцеждам за 20-30 мин имам само 50 мл-60 мл максимум. Колкото и да се храня и да пия какви ли не чайове и млека не става и не става....
Аз много се притесних отначало как ще се храним. Може това да е точно причината и за това, че няма достатъчно мляко.
. Дайте съвет, мами с такива проблеми, как сте се справяли. Аз сега му давам да суче по 30 мин поне, после правя адаптирано мляко, после ако трябва се доизцеждам и така....
Понякога с помпата, когато спи и давам от шише, и аз не зная каква система вече да предприема... 

аз кърмя от двете гърди,но усещам че само в началото суче ефективно,после преглъща по-рядко, това общо на двете гърди като време е 20-25 мин.след това дохранвам с изцедената кърма от предното хранене или ако е малко с АМ, иначе пия чайове и се помпя след всяко кърмене-изцеждам по 50-60 мл през деня, а през ноща и 100 мл.
, запек нямаме засега.hristina_k защо не пробваш ти да хапваш повече разхлабващи храни 

Препоръчани теми