Искам да попитам на вас от кога са ви превели пари и превели ли са ви, аз не че ми трябват, но ми е интересно, понеже аз не си издадох карта и сега ми е трудно да ходя до банката ! Но ми е интересно !

И аз се чудех дали не ми е намаляла кърмата, но не. Като това не съм го установила с цедене или пробно кърмене. Изобщо тези две неща не знам как се правят, не ги разбирам и мисля, че са само допълнителен стрес за майката. Бебетата започват да укрепват и дърпат по здраво, а също и гърдире се поразработват.... Също не мисля, че е необходимо да се изцеждаш след кърмене. Ако гърдите не са напрегнати не е задължително, защото попадаш в омагьосан кръг да стимулираш мляко, което е излишно, а после да се чудиш как да го цедиш, а и време си губиш.
Дано не съм досадила. Това си е моето виждане за нещата и не го налагам на никой. Всеки знае, кое е най-добре за него си 
На двумесечна възраст дали е това количеството?
Кой що годе грамотен човек ще повярва на такова глупаво обяснение.Диабет НЕ се хваща от ядене на много сладко....я,по добре си прочетете в нета

Та се цедих, даже и сега като я нахраних ще се изцедя, че са ми напрегнати. Както казват в кърмаческия - производството се определя от търсенето - според мен е вярно. 

) и ще са повече хора. Пак ще има пита, но поръчана купешка, и така като гледам масите... заредени са със всичко има сладки и соленки, и плата с мезета.... малко по коктейлно ще я караме. Всеки момент си чакаме гостите, беба спи... а аз имам време, защото и вчера и днес сме у нашите, че е по широко, а и шетнята не е на мой гръб 

но за сметка на това пък кръщенето му беше като навърши 3 месеца, а сега татенцето ще си дойде чаааааак ноември и тогава 
Препоръчани теми