Памперси безчет се сменят, АПРИЛчетата акат и се смеят!

• 9 450
  • 245
  •   1
Отговори
# 210
Страчатела, честит рожден ден и от мен на малки патерици! Hug  bouquet

Чета, чета...и като тръгна да пиша - малката се размрънква. Tired Heart Eyes

# 211
  • София
А защо ни махнахте от рекордите за най-дълго бебе Cry И Огнян се роди 55 см. Преди го имаше, но сега липсва....

# 212
           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица СТРАЧИ   bouquet

Желая ти океан от радост ,море от любов и само хубави неща да топлят твоята душа  newsm51 newsm51 newsm51

# 213
ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРКИ!
Ваксините - ние си купихме ПЕНТАКСИМ. Наистина е скъпа, но пък се понасяла по-леко и детето ще се травмира по-малко  /само с едно убождане/. Посъветвах се с педиатърката и тя изказа своето положително мнение по въпроса.
На мене ми дойде цикъл. В началото беше нещо гадно кафяво, но от снощи си е в класическия вариант. Бях позабравила как се чувствам в такъв момент. Поне разбрах, че с таткото не сме избързали с второто  newsm62
Също така съм много щастлива, че още една двойка от компанията ни са решили да се оженят. Май повлякохме крак с мъжа ми.  smile3508 Ще им пожелаем скоро да ги навести и щъркела. Те ще са на осми септември, а преди това ще ходим на сватба на 07.07.07 г. Трябва само да вляза във форма и да се налудувам на дансинга. Толкова ми липсваше това на моята сватба, понеже  тогава бях в края на четвърти месец и всички жени роднини ме гледаха изкъсо - сакън да не станело нещо. Дори шампанското в чашата ми беше наполовина. Не знам как го постигаха, но само да ги бях хванала ...  Да не говорим, че на хората го давах леко-леко, а на "диското" бях като матрьошка - поклащах се само от кръста нагоре. КОШМАР!  smile3516 Качила съм две снимки в албума със сватбите.

# 214
Здравейте, спомням си че преди време говорихме за датата на раждане, но тогава не обърнах внимание! Нещо за цифрите и щастието или нещо такова ! Ако си спомняте ми пишете !

# 215
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Hug  Hug  Hug най-накрая...
След неуспешни опити вече три седмици днес успях да се добера да компютъра. В момента установих, че съм забравила и да пиша. Grinning
Аделина се оказа голяма ревла и ,ако сме си вкъщи, постоянно я разнасям, така че гледам да стоим колкото може повече навън. Програмата е всеки ден една и съща - ставаме, оправям нея, къщата и мен (ако остане време Mr. Green), излизаме и се прибираме най-рано към 8ч, следва къпане, приспиване, пак оправям къщата и си лягам. Аааа, забравих да пиша, че когато сме навън, трябва количката да се движи - иначе пак плаче. За минута да спра и се ококорва веднага. Хубавото е, че вечер изобщо не се събужда и спи по 7 часа. На 16 бяхме на преглед - за 20 дни е качила 1кг и 100гр.
На всичкото отгоре миналата седмица ставахме кумове на едни приятели и купонът беше пълен - аз търча по магазините, на проби, прически, връщам се да се изцадя, пак хуквам и т.н., бабите гледат Аделина, тя се съдира от рев докато ме няма... Но пък на сватбата добре си потанцувах, ако имам време -ще кача снимки.
Довечера мъжът ми заминава в командиравка и до края на седмицата ще се подвизавам в майка ми. Днес ще има велико пренасяне на багаж. Mr. Green Бенита, ще ти звънна утре да се видим, ако сте на разходка в Тракия.
Това е засега, ще се опитам да изчета темичката и да разгледам снимките на бебоците. Hug

# 216
Честит рожден ден, marini.
Много щастие и красиви моменти с бебока и татко му.

# 217
Здравейте и от нас и честито на рождениците!

Първо с Анна трябва да благодарим за комплиментите, то с толкова момченца около нас май ще ставаме кокетки от малки  Stop

Да попитам ако има бебенца с конюктивит на очето-как ви лекуваха и за колко време ви мина?

Ние се заразихме още в прословутата Окръжна болница- Варна, лекуваха ни с капки Макситрол и много бързо и мина и след като свършиха капките не съм и купувала нови и спрях да и слагам. Явно обаче не е доизлекувано, защото пак се възпалява, на моменти става цялото като в жълти паяжини и залепва и като го изчистя още повече започва да секретира. Днес щях да я водя на лекар, изчистих и го сутринта и то като светна-ни следа от секрет. Знам, че после пак ще залепне, обаче лекарката е до обед, а пък искам като я заведа възпаленото да е в силата си и да го види като хората, че то сега ще ме помисли за майка-параноичка, дато за щяло и нещяло си води детето по лекари. Много ме е страх да не ни е запушено каналчето, че тогава следва отпушване с упойка и хич не ми се иска да я подлагаме на такива интервенции.

Момичета как го правите това кърмените бебета цяла нощ да спят-ние се кърмим към 11ч., заспиваме веднага или до половин час и после към 3 и половина или 4 сме будни да ядем. През деня може да издържи към 5 часа гладна (но само тя си знае кога), обаче нощем-не! Като ревне и аз я кърмя, щото не виждам смисъл да и бутам вода, пък и тя изобщо не пие вода. Не знам кърмата ли и е слаба, но и така да е повече от това не мога да направя-ям, пия каквото трябва, храня я редовно, мляко засега има, но дали я засища-предполагам, че да. Ще видим колко сме наддали, само дето чак на 29.05 сме на лекар.

# 218
  • Пловдив
Качих снимки в албумчето - има и от сватбата (после ще ги махна от там) и от погачата - тя беше нещо като бебешко парти - 5 майки с бебета и 2 бременни и беше много весело.

# 219
Филка, много е сладка малката  Hug А ти изглеждаш страхотно на сватбата Peace
Момичета или по-точно мами на момиченца, искам да ви питам как почиствате дудитата на малките, че страшно се притеснявам дали правя всичко като хората, пък и "там" си е доста чувствително място ?  newsm78
За кърменето - ние сме както дойде, понякога ( за моя голяма радост и на таткото най-вече ) заспива към 12-1 и се събужда към 7-8ч., но има нощи като тази  ooooh! когато се хранихме през 2 часа и през цялото време рев, как не се изтощи до 5ч. сутринта да реве, не знам  #Crazy През деня, не я оставям да си прави големи почивки и да спи много, защото после през нощта е киселяк.  Peace
За ортопед - ние вчера бяхме в Горна Баня при Алексиев - много добри впечатления имам от него, всичко си ни е на ред  Peace Каза, че следващия преглед е добре да го направим към 7-8 месец.
За болничните - от педиатъра ли трябва да си взема болничния след като ми изтечат 42-та дена от гинеколога ?

# 220
  • Пловдив
Честит рожден ден на marini   bouquet  bouquet  bouquet
 newsm59
Филка, дано да се оправи времето, поне малко, че в този дъжд....
Ужасно е да си седим в къщи Crossing Arms
и режим ни се разби и всичко.

Дени, не се притеснявай за нощните паузи. И ние сме така. Вечер папка към 9-10 и после става към 2-3 и след това към 6. В 3 може и да не иска папо, но дака се мъчи да се напъва... и аз ставам да и дам ,а и не отказва. А през деня най-голямата пауза е 3, максимум 4 часа, ако сме навън.

# 221
Здравейте, какво правите в това гадно време?

Нашата пронцеса вчера цял ден не е спала през деня. Заспи за 5 минутки и се събужда, явно в къщи не й  се спи, но за сметка на това пък снощи като заспа в 11 и се събуди тази сутрин в 6  #Crazy Чудо как спа непробудно толкова време аз даже ставах поне 10 пъти да проверявам дали диша, толкова спокойно спа че нито пъшкаше нито дишаше тежко не се чуваше.

Моля се синоптиците да не познаят за времето че както идват 4 почивни дни и таткото вместо да сме цял ден по разходки ще си седим в къщи  Mr. Green

ето ви снимка да я видите нашата хубавица ама са от събота като беше хубаво времето и спеше навън

http://dimitrovi.multiply.com/photos/photo/7/1

bouquet

# 222
nbirthday Марини! Много щастливи мигове с бебчето и таткото!
За кърменето през нощта - и Даниел си се буди като по часовник на три часа, максимум четири да поспи, но досега никога не сме пропускали цяла нощ. Иначе не плаче, само скимти, но аз му давам, не го мъча. На една приятелка й бяха казали да не кърми през нощта, да обръща бебето на другата страна и да го залъгва с водичка. А то горкото се скъсваше да реве по цяла нощ. Накрая на нея й писна и пак почна да го кърми през нощта. След време то само си се отказа.
За ортопеда - с направление ли ходите или по собствена инициатива? На нас педката още нищо не ни е споменала за ортопед. И капки Вигантол не ни е предписала, а знам, че на някои ги дават профилактично след третата седмица  newsm78.

# 223
  • Стара Загора
Здравейте в този дъждовен ден!!

Отиваме на консултация  - да видим колко сме пораснали за един месец.

Ето и малко снимки от нас.
http://dariss.multiply.com/photos/album/2

# 224
Здравейте и от мен момичета и малки сладурчета!  Hug

Нашата  Виктория се роди на 29 април , 3 800 грама. На мен не ми остава никакво време за компютъра, защото тя плаче много, яде и - за нас ужас - почти не спи. И аз съм съответно така  #Crazy
От вчера й избиха ситни пъпчици, нбях чула, че са от моите хормони и ще и минат от самосебе си. Така ли е наистина?  newsm78
Искам да попитам кърмещите мами - как са зърната ви? Бяха ли ви разранени и как ви се оправиха? Аз се мажа с едно мехлемче на Bayer, но на едната страна имам направо дупка Shocked

Момичета, как приспивате бебоците? Мислех си, че след хранене Виктория ще спи, но не - кротка е за няколко минути и пак писва. Следва носене на ръце, тя се успокоява, слагаме я да спи и всичко започва отново...

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 14:20 от Nijntje

Общи условия

Активация на акаунт