Срамно ли е на 38 г. мъж да няма никакъв сексуален и любовен опит?

• 1 332
  • 54
  •   2
Отговори
# 30
Да задаваш този въпрос също е кофти Grinning

# 31
И аз не виждам как човек със срамежливост в общуването с жени ще се кръсти с арогантно уверен ник точно за пред жени.

Ако все пак всичко е вярно, а никът е за самонапомпване на кураж, то самият факт на допитването за проблема до жени вече е някакво малко действие в посока преодоляването му. Браво и мисля, че няма да си девствен след има няма още 38.

# 32
Аз честно казано въобще не обърнах внимание на ника Joy
И аз мисля, че най-вероятно е пързалка.

# 33
Получих дежавю – и от темата, и от съветите, дадени от същите хора. Само че в предната ЛГ беше на 28 години май.
Да очаквам ли, че в следващата тема вече ще се пита за 48-годишен девствен мъж?
И не, няма да е пусната след 10 години, най-много след няколко месеца.

# 34
Како Сийке и аз за същия ЛГ се сетих.

# 35
Леле, и друга такава тема ли е имало?
Изпуснала съм.

# 36
А онзи с платената любов беше един път. Май беше скоро.
Явно ще променяме сюжетните параметри, но девствеността ще остава на масата.

# 37
Много е възможно мъж на 38 години да не е имал никаква връзка, само че зад това нещо има много причини и предистория обикновено.
Имахме съседи, където майката беше доста властна вкъщи, в същото време, мишка навън. Вкъщи си правеше децата на нищо, крещене за най-малкото, налагане на своето на всяка цена. Ако някое от децата се опъне, следват игнор, мръщене, цупене, докато стане на нейното. Дъщерята ми е споделяла, че някакси от малко дете и е внушено, че е срамно едва ли не да си играе с момчета, да общува с момчета, изобщо трябвало е да избягва момчешка компания. Тя беше ужасно срамежлива, вървеше и гледаше в една точка, буквално. Имаше трудности в общуването като цяло с хората, голям срам да попита непознат за нещо. В някакъв момент обаче се осъзна момичето и се омъжи, откъсна се от този ад и се оправиха нещата при нея. Но брат и беше смазан психически от майката, не сме го виждали изобщо с жена, пък и майка му се оплакваше, че не общува с жени или направо ги отбягва. След години получи психически отклонения момчето и беше истински кошмар за семейството.

# 38
Е тука изтрещяването дето орисваш не е от самата девственост. Било си е системен тормоз.
Междудругото и аз се сетих за такива примери, момичето успя да избяга в чужбина чак. Синът също се изнесе, ама не се усети далеч да отиде и е под постоянен тормоз и посещение изневиделица от майката.
За мъж това ми е обяснението, като има някаква такава срамежливост да е втълпена отнякъде. Както се каза, може и да има някой сприхав баща, да е посягал.
При някои дами пък си спомням, като нямаха никаква връзка никога винаги имаха едно нереалистично очакване какъв да е мъжът. И по-лошото - всеки който добронамерено се опитваше да общува с тях беше отритнат. Все в мисълта им беше "тоя само иска да ме мине" или "само ще ме нарани".
Някои притеснения имат разбира се основания, форумът е пълен с такива случаи. Ама да живееш цял живот в страх не си е работа, съжалявам.

# 39
След години получи психически отклонения момчето и беше истински кошмар за семейството.

Е как няма да получи. Предвид всичко е логично да получи отклонения.

# 40
Щом си пуснал такава тема значи не те е срам чак толкова. При самозадоволяване за какво си мислиш?

# 41
Злоди, въпросът ти е в десетката. И ключът към проблемите.

# 42
Злоди, въпросът ти е в десетката. И ключът към проблемите.
Аз съм психолог самозванец Joy

# 43
Авторе, а никога ли не си се влюбвал и пожелавал жена ? Поне мислено, да си имал обект на желание.

# 44
Автора го е срам да пише и отговаря.
Не го е срам да пусне тема обаче.
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт