💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 41 572
  • 1 168
  •   33
Отговори
# 1 125
Намирисва ми че Добата не само има проблем с алкохола, но и че е латентен алкохолик... Такова поведение като разтропана кардиограма съм наблюдавала именно при алкохолици жени. Обаче по - грозно е, че мъжете с неприкрит цинизъм вече мислят да я използват и  разкарат. Колкото до Мария никой в този каст не може да и стъпи на пръста сравнено с това, което е преживяла... Та тя само преди година, се е учила да ходи след катастрофа и куп операции. Абколютен фаворит ми е от жените.
Че в поделението постоянно се пие. Те друга работа нямат. Нормално да е пиянка тази татуирана пача.

# 1 126
Гледах със закъснение, но и аз спрях телевизора към края на битката. Пълна пародия. И наистина, ако имаше жена и тя ли щеше с жилетка да вдига 50кг топки? Тази вечер ми опротивяха още със сандъчетата. Вече трети сезон развалят играта с тях.

# 1 127
  • В Града на липите
Аз не издържах и пак го пуснах. На танца на Боян зомбито съм, което значи че е спечелил.Grinning
Такъв клоун май не е имало досега.

# 1 128
  • София
Какво толкова го плюете Павката ,че казал това,пък казал онова
Плюем го, защото после по интервюта квичи от кеф колко гот е всичко и какви велики неща се случвали там. Да също така нарича феновете "Нещастници".

# 1 129
Гледах със закъснение, но и аз спрях телевизора към края на битката. Пълна пародия. И наистина, ако имаше жена и тя ли щеше с жилетка да вдига 50кг топки? Тази вечер ми опротивяха още със сандъчетата. Вече трети сезон развалят играта с тях.

просто всичко е нагласено

# 1 130
Дино пак цепи: На другото дясно бе! Муахахаха

# 1 131
  • София
То е ясно кой ще спечели - Ръждавичка и Калоян

# 1 132
Боян е свикнал с детска публика и някой да се радва от сърце на смешки и клоунади. Правилно му каза Симона какъв цирк искат да гледат зрителите - скачане и ритане на варели , блъскане в гърдите и прочие

# 1 133
"Арогантността се владее от директността" - Добромира. Нов цитат за книгата с бисери от Игри на волята Sunglasses

# 1 134
Трябва да съберат близнаците и Добромира на отделна локация само тримата. Ще има разбиваньььееее

# 1 135
Аз не издържах и пак го пуснах. На танца на Боян зомбито съм. Grinning
Такъв клоун май не е имало досега.
Клоун е - да. Както се вика Шут без Крал, ама тук краля е ИВ. Не ми е неприятен, просто ме уморява. Но пък следейки поведението му ми щуква, че този Боян е бил много тормозен като малък в училище и си е нахлузил маската на шут за да се защити. След това е почнал да спортува, позасилил се е, ама маската е останала - прикритие и заблуда за противника. Той не лошо го каза като цитира Сун Дзъ. Харесва ми, че игра с истинска радост. Сред останалите от племето обаче се комплексира и прекалява за да го скрие.

# 1 136
"Арогантността се владее от директността" - Добромира. Нов цитат за книгата с бисери от Игри на волята Sunglasses
Добавям и цирк Булшански JoyJoyJoy

# 1 137
  • София
Не знам Мира по колко текили гътва на резиденцията, ама и монтажистите не и отстъпват.
Гледам кадри в които жените си бръщолевят нещо до басейна (преди да стане скандала) и наш Матейчо до тях целия с пясък. След 10 минути си говорят за него "дано да се върне" и хоп той влиза и всички са "много изненадани". Да всичко тук е напълно хронологично Rolling Eyes

# 1 138
И трите момчета са ми много симпатични, всеки по своему, и много съжалявам, че отпадна Исус, а останаха онези многознайки, Пламена и Теодора. Ясно ми е защо " се спасиха" - за да поддържат още сюжетните линии с тях, а Исус, понеже или мълчи, или се включва когато трябва, ама нищо телевизионно не прави, не само, че отиде на елиминация, ами и се закопа с тази жилетка. И, разбира се, нищо не е нагласено, всичко е късмет. Stuck Out Tongue Winking Eye И аз превъртях битката, като видях на къде отива. Ама, някак си имам чувството, че той сякаш последните битки нямаше тонус, сякаш се беше разочаровал, и не даваше всичко от себе си. Май Генчо каза, че бил кандидатствал няколко пъти, и все не го вземали, щото искали да е с Христос, а той пък нищо не можело да го накара да влезе...жалко.....Иначе, освен Генчо като гост при Чакала, и Марто Делвиса при Неделчо препоръчвам, хареса ми...обясняваше как редакторите ги насочват с подходящи въпроси...

# 1 139
На Исус му липсва усет и моторика. От представянето му знаех, че са го пратили там за популизъм:(

С тези килограми и с този ръст Исус е пълен аутсайдер и тотално неподходящ за това състезание. Какво остава и с жилетката. Абсурд е една и съща жилетка да е и за Томата с неговите 120 кила и за Исус. Изобщо днешното състезание беше пълна гавра, счупи тъпомера.

Общи условия

Активация на акаунт