💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 22 691
  • 668
  •   23
Отговори
# 615
  • София
Винаги съм харесвал червените племена. Още от сезон 1, но това червено племе е много неприятно.

# 616
  • Варна
Трябва да се изпрати един от зелените на блатото.

# 617
  • софия
И аз съм подтиснат от мрънкянето на Елица и Тодорка
Joy и аз...
Леле, тия ще изкарат Матей...
Добре че Пламито е в листата за битката, така че всички от тази седмица са в безопасност.
Новия блатен ще е прецакания...
Спешно трябва да разкарат съветите при блатните. Всеки от блатото трябва да влезе в някой етап в племе.
Нека си ги превъртат през блатото, инструмент да раздвижат нещата е това, ок, но да отпадат блатни е престъпление за формАта.

# 618
Не търпя Красимир и Велизар вече изобщо. Наистина тези двамата повтарят пишман императора и пионката му. И така истинската игра губи своя смисъл. И пак питам защо мъже, които са не са се справили и то нееднократно, независимо от обстоятелствата  да не са номинирани и да не се опитат в битки? Кой е казал, че непременно ще загубят? Номинациите срещу Мария са просто потрес, как е възможна такава низост? Добромира да вземе да изтрезнее вече, че просто е отвратително за гледане.

# 619
Много са токсични и червени и сини. От първия ден са разединени, не се понасят и само коалиции и схеми. Особено червените бичмета са отврат. Сега наред са зелените и там некадърничките бутани от продукцията явно ще се вихрят. А сме едва втора седмица, какво ли ни чака занапред.

# 620
  • В Града на липите
Леле, тия ще изкарат Матей...
Добре че Пламито е в листата за битката, така че всички от тази седмица са в безопасност.
Новия блатен ще е прецакания...
Спешно трябва да разкарат съветите при блатните. Всеки от блатото трябва да влезе в някой етап в племе.
Никой не е в безопасност, докато тъпите кутии са в играта.

# 621
Ивет, как прави рекапитулация на вота досега,  та да не вземат да се объркат Кони и Елица Joy

# 622
  • Варна
Константин Ели ще гласува както и каза кака Доби

# 623
И какво-Елица ще се спаси? Тези червените са малоумни. В момента са ми най-несимпатичното племе. Изключвам Матей, Мария и Константинели-те все още ми харесват.

# 624
  • София
Елица пък как се изметна. Излагация пълна.
Пълна пародия е този съвет.

Елица обаче някак си мина между капките. Мария ще ходи на битка. СМЕХ.

# 625
Аз вече нищо не разбирам.

# 626
  • Някъде там...
Айде, единият близнак изгорЕ. Юлия още не е влязла и вече ще повежда жените при зелените в борбата срещу лошите мъже. Ай сиктир!

# 627
  • София
Добромира, Краси и Велизар се изложиха.
Така си разпределиха гласовете, че го отнесе Мария, а тяхната идея беше да изпратят Теди, Ели и Мария.

Хах, Близнака е с жилетка. И то играейки срещу двете терминаторки, които са си с мъжка физика - Симона и Добромира.
Симона би трябвало да спечели, но да видим.

# 628
Честито 🤮
Поредната глупава неприятница от блатото пак ще унищожава силни мъже , за да изкарат няколко пискливи слабачки няколко предавания повече .

# 629
  • В Града на липите
Юлето щяла да поведе Канарите Grinning
Кога излезе от блатото, кога развя знамето.
Много ми заприлича на блатната Йоанка от миналия сезон. Дано поне за разлика от нея да е добра на арената. Не си я спомням на първата битка.

Общи условия

Активация на акаунт