💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 23 001
  • 669
  •   43
Отговори
# 630
  • София
Юлия още не е влязла и вече ще повежда жените при зелените в борбата срещу лошите мъже.
Е ти за какво мислиш я вкараха точно в това племе и точно в този момент? Не е било заради сините и очи. Joy
Обаче съвета с кутиите с "късметчета" ще бъде уникален. Satisfied

# 631
  • София
Да, но рейтингите са високи.
Никога няма да променят нищо докато се гледа и коментира.
Те именно с това провокират интерес. Защото има несправедливост.
Ако разделят участниците на два потока - само мъже и само жени, няма да го има вече това жени срещу мъже. Ще е по-справедливо, но и няма да има какво толкова да се коментира.
Иначе тази борба на жените срещу мъжете е обречена мисия. НО пък генерират много реакции. Wink

# 632
  • В Града на липите
Аз искам на кутиите да се спаси Боян или Матей. Интересно ми е кой ще командироват на блатото.

# 633
  • София
Може и никой да не отиде на блатото при кутиите.
Не е задължително всеки път да ходи някой на блатото.

# 634
Аз пък без да съм кой знае каква фанатична феминистка искам най - накрая тези жени да не са като мухи без глави - измятането на Елица от страх е показателно - а да се посъберат и малко да накривят капата на някои мъже. Не на всички. Само на някои, щото се самозабравят тези някои в наглостта, простащината и шубето си. Не се изненадвам, че в сезон 8 най - напред вече се въртят схеми, интириги и предателства, за сметка на красотата от битките и чисто спортсменското възхищение от конкурента... имаше през годините от кого да се научат да бъдат низки и порочни, не без помощта на екипа в ИГ.

# 635
Добромира ми падна много в очите тази вечер. Ехидно, даже леко мутренска поведение. Красимир е жалък. Слаб мъж, който се крие в стадото, но иска да е лидер. Няма да стане за дълго време. И покрай тях, Матей наивникът изгоря.
Много се радвам за Юлия. Заслужава да е в племената. Интересно, кой ли ще прати на блатото?

# 636
Юлето щяла да поведе Канарите Grinning
Кога излезе от блатото, кога развя знамето.
Много ми заприлича на блатната Йоанка от миналия сезон. Дано поне за разлика от нея да е добра на арената. Не си я спомням на първата битка.
Точно с Йоанна от предния сезон направих асоциация и аз, което хич не е добре. Онази беше особено противна.

# 637
  • София
Юлия може да раздели братята и да прати единия при жабите...Особено след предупреждението, което получи да се пази от тях.. 
Твърдо против съм женските коалиции, да се бутат некадърните слабачки, за сметка на силни играчи, изхвърлени от тъпите им коалиции..

# 638
От блатото изпращат ли отпаднал в изолатора? Не мога да си спомня дали се е случвало в другите сезони.

# 639
Заради миналия сезон имам сериозни резерви към блатните и, въпреки че Юлия ми харесва, ако изпрати близнака много ще ми падне в очите.
Омръзна ми 3та година да гледам сюжета с женската коалиция в тва зелено племе, не разбирам идеята да се бутат слабите жени и да се гонят мъжете.

# 640
  • Някъде там...
На мен лично ми става все по-безинтересно. Напомня ми на 6 сезон, когато просто се отказах още рано-рано.
Все се надявам да си харесам някого, за да имам стимул, а то, разочарование след разочарование. Нови последователки на Михаела, арогантни батки, кукувици и откачалки. Напрягам се, вместо да се забавлявам.

# 641
  • В Града на липите
Аз пък не се напрягам въобще. Вероятно защото си нямам някой изявен любимец, че да се стресирам да не отпадне. Интересни са ми засега. Някои малко повече Simple Smile Вече мина периода в който се сдържаха и бяха бели и добри и ги виждаме в цялата им прелест.

# 642
Ама защо да не номинират тримата мъже, червените? В крайна сметка - провалят се - Велизар редовно вече. Пък и се знае идва като замяна на отпадналия - човек от Жълтите, може отново да е мъж. Тези мъже трябва да се бият бе, не да се скатават и да пращат непрекъснато жени.
Това че Велизар се провалял и то вече редовно просто не е истина. От кога загуба в единоборство е провал? Всъщност е един от най-добрите в племето си и достатъчно добър сред всички мъже. Ние гледаме същото предаване и не може лесно да ни бъде внушено нещо, което очевидно не е така.

И на мен ми замирисва на отказване да гледам. Тая претоплена манджа с женско обединение, което да отстрелва "скатаващите" се мъже вече ми е втръснала. Не ми е интересно, тази година го няма Калин да ме държи пред екрана.

# 643
  • София
Мисля си (докато върви второто полувреме на мача от ШЛ) да пусна една игра със залагания за това кои ще са спасените от съвета на номинираните в Петък и капитанската утре. Кой иска да се включи? Satisfied

# 644
Юлия ще изпрати този на блатото, който й каже продукцията. Ако изпрати един от близнаците, на блатото се сформира една много силна мъжка компания и излизането ще е много трудно-това би било изключително тъпо решение, защото вместо да гледаме тези силни мъже, се налага да гледам Красимир , Теодора, Елица, Пламена и сие. Определно искам Тончо, Стиван и Марио да влезят в играта. Актьорът не мисля, че е силен. Петър жълтия е една буца мускули и до там. Но и ако един от близнаците отиде, то просто няма да има излиане.

Общи условия

Активация на акаунт